Martin Logan

Jeg har brugt kontaktlinser i ca.12 år og til sidst var de begyndt at genere ind i mellem. Jeg havde overvejet behandlingen i mange år og da man så kunne få SP opsparingen udbetalt valgte jeg at bruge den og lidt ekstra penge på operationen.

Det værste i hele min behandlig var nok, selve forundersøgelsen, hvor jeg fik noget i øjnene, som skulle udvidde pupillerne. Men det sveg kun som hvis man skræller løg og kun i ganske kort tid. Det var nok mere hjemturen efter hvor jeg var meget lysfølsom, men ikke noget problem. Selve behandlingen forløb meget gnidningsløst og var på ingen måde ubehagelig. Det var rigtigt dejligt at lægen hele tiden fortalte hvad der foregik og at man ikke kunne mærke noget. Jeg havde læst, at der kunne være en grim lugt, men da jeg jo vidste at det ville lugte lidt brændt, blev jeg på ingen måde forskrækket over dette og fandt det ikke ubehageligt, jeg vidste jo hvad det var og at det ville komme.

Det er rigtigt dejligt ikke at skulle tage linser på og af og i det hele taget bare kunne se helt normalt.

Jeg havde håbet at jeg kunne slippe for at bruge linser/briller og bare have et normalt syn. Jeg ville jo meget gerne kunne bade uden at være nærvøs for at tabe en linse eller to. Begge dele er opfyldt til fulde.

Der var en rigtig god stemning på klinikken og alle var yderst professionelle og jeg fik svar på alle mine spørgsmål.

Bare det at man ikke skal tænke på at tage linser og eller briller på/af er jo en behagelighed i sig selv. Måske tænker man ikke så meget over det i hverdagen, men når man pludselig ikke skal gøre det mere er det bare så befriende.

Martin Logan

Arbejde:
IT konsulent

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
38 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book