Du kan trygt besøge vores klinikker – vi har fokus på hygiejne, væremidler og afstand. Læs mere om vores tiltag i forbindelse med Covid-19

Martin Logan

Jeg har brugt kontaktlinser i ca.12 år og til sidst var de begyndt at genere ind i mellem. Jeg havde overvejet behandlingen i mange år og da man så kunne få SP opsparingen udbetalt valgte jeg at bruge den og lidt ekstra penge på operationen.

Det værste i hele min behandlig var nok, selve forundersøgelsen, hvor jeg fik noget i øjnene, som skulle udvidde pupillerne. Men det sveg kun som hvis man skræller løg og kun i ganske kort tid. Det var nok mere hjemturen efter hvor jeg var meget lysfølsom, men ikke noget problem. Selve behandlingen forløb meget gnidningsløst og var på ingen måde ubehagelig. Det var rigtigt dejligt at lægen hele tiden fortalte hvad der foregik og at man ikke kunne mærke noget. Jeg havde læst, at der kunne være en grim lugt, men da jeg jo vidste at det ville lugte lidt brændt, blev jeg på ingen måde forskrækket over dette og fandt det ikke ubehageligt, jeg vidste jo hvad det var og at det ville komme.

Det er rigtigt dejligt ikke at skulle tage linser på og af og i det hele taget bare kunne se helt normalt.

Jeg havde håbet at jeg kunne slippe for at bruge linser/briller og bare have et normalt syn. Jeg ville jo meget gerne kunne bade uden at være nærvøs for at tabe en linse eller to. Begge dele er opfyldt til fulde.

Der var en rigtig god stemning på klinikken og alle var yderst professionelle og jeg fik svar på alle mine spørgsmål.

Bare det at man ikke skal tænke på at tage linser og eller briller på/af er jo en behagelighed i sig selv. Måske tænker man ikke så meget over det i hverdagen, men når man pludselig ikke skal gøre det mere er det bare så befriende.