Martin Logan

Jeg har brugt kontaktlinser i ca.12 år og til sidst var de begyndt at genere ind i mellem. Jeg havde overvejet behandlingen i mange år og da man så kunne få SP opsparingen udbetalt valgte jeg at bruge den og lidt ekstra penge på operationen.

Det værste i hele min behandlig var nok, selve forundersøgelsen, hvor jeg fik noget i øjnene, som skulle udvidde pupillerne. Men det sveg kun som hvis man skræller løg og kun i ganske kort tid. Det var nok mere hjemturen efter hvor jeg var meget lysfølsom, men ikke noget problem. Selve behandlingen forløb meget gnidningsløst og var på ingen måde ubehagelig. Det var rigtigt dejligt at lægen hele tiden fortalte hvad der foregik og at man ikke kunne mærke noget. Jeg havde læst, at der kunne være en grim lugt, men da jeg jo vidste at det ville lugte lidt brændt, blev jeg på ingen måde forskrækket over dette og fandt det ikke ubehageligt, jeg vidste jo hvad det var og at det ville komme.

Det er rigtigt dejligt ikke at skulle tage linser på og af og i det hele taget bare kunne se helt normalt.

Jeg havde håbet at jeg kunne slippe for at bruge linser/briller og bare have et normalt syn. Jeg ville jo meget gerne kunne bade uden at være nærvøs for at tabe en linse eller to. Begge dele er opfyldt til fulde.

Der var en rigtig god stemning på klinikken og alle var yderst professionelle og jeg fik svar på alle mine spørgsmål.

Bare det at man ikke skal tænke på at tage linser og eller briller på/af er jo en behagelighed i sig selv. Måske tænker man ikke så meget over det i hverdagen, men når man pludselig ikke skal gøre det mere er det bare så befriende.

Martin Logan

Arbejde:
IT konsulent

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
38 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book