Mette Riber

Jeg har haft briller siden jeg var 7år. Har båret bøde linser i 20/25år, måtte gå over til hårde linser derefter p.g.a. iltmangel til øjnene. Der er mange gener ved hårde linser, og briller har jeg hadet i mange år.

RLE operationen efterfulgt af Lasik var helt perfekt. Jeg var lidt nervøs, men den var totalt smertefri, og det var fantastisk at kunne se uden linser lige med det samme. Der er mere ubehageligt at gå til tandlæge skulle jeg hilse og sige. Lasik er gået helt efter bogen.Lidt ubehag et par dage efter operationen, men med et par lydbånd gik tiden hurtigt.

Ja, men det er jo helt fantastisk at kunne stå op om morgenen og se uden at skulle rode rundt efter briller og linser. Ingen fedteri med linser om aftenen. Mest af alt glæder jeg mig til at tage på ferie uden ekstra briller, ekstra linser, har jeg nu husket alle vædsker? og at kunne slappe helt af i et fly, være på ferie et sted hvor jeg ikke behøvet at tænke på om det støver, blæser meget og hvad nu hvis jeg taber en linse, knuser en brille o.s.v.

Jeg har i flere år tænkt på dette, og også undersøgt bl.a. for nogle år siden mulighederne for mig, under nogle års ophold i USA. Men syntes ikke teknologien dengang var god nok. Det jeg har fået lavet nu er helt perfekt og jeg er SÅ glad for resultatet. Jeg kan læse, se Tv (også på afstand) sy, brodere, ja jeg kan alt helt uden briller, og det er bare en helt ny verden for mig.

Meget meget søde, venlige og yderst kompetente mennesker. Der er ikke blevet lovet mig noget ,som ikke er blevet, som der blev sagt. Det var trygt at vide efter operationerne at du på trods af weekend, efter lukketid og lign. altid kunne få kontakt med en fra Memira. Det er jo bare så dejligt at være fri for briller og linser. Det ved enhver der har haft briller i mange år, og ligeledes linser i mange år. Det er mange penge og det var det også for mig, men jeg føler de er rigtig godt givet ud. Forhåbentlig får jeg mange år til at nyde mit nye syn.

Mette Riber

Arbejde:
pædagog

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
65 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Flere kunder

Tomas Persson Nordahl

Tomas Persson Nordahl

IT-tekniker og motorcross-kører

Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel.

Lamar Mahmuzic

Lamar Mahmuzic

DJ

Du glemmer allerede, at du har haft dårligt syn efter 1-2 uger

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll

Tv-vært

Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine børn, som…

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book