Reijo Hujanen

Jeg laver hovedsageligt to slags arbejde: kontrollerer maskineri og mekanik, og arbejder under vandet som undersøgelsesdykker. I begge beskæftigelser er udsynet ofte begrænset enten på grund af beskyttelsesudstyret eller, når man dykker, som følge af vandets klarhedsforhold eller brug af dykkerbriller. Hvis man bruger briller under udfordrende forhold indskrænker det yderligere synsfeltet og gør det mærkbart sværere at udføre arbejdet. Derudover medfører temperaturforskelle tilisning, glassene kan gå i stykker eller dugge, eller man kan simpelthen glemme dem derhjemme, så arbejdsdagen bliver ødelagt.

Jeg havde allerede i årevis i arbejdslivet bemærket, hvordan brillerne påvirker arbejdsindsats og arbejdsglæde. Begge mine brødre har fået ordnet deres øjne: Den ene fik en linseoperation, og den anden fik øjnene opereret med laser. Tanken har så ligget og er blevet udruget i mit hoved.

Én af mine gode venner havde tidligere fået en RLE-linseoperation hos Memira og fortalte positivt om sin oplevelse. Jeg tog kontakt til Memira og aftalte en undersøgelse. Ved forundersøgelsen blev tingene grundigt afklaret. Det blev gjort professionelt, og det er min vurdering, at man fortalte om alt i forbindelse med operationen, sådan som det var. Det skabte en tillidsfuld fornemmelse. Vi gennemgik også min daværende livssituation og de krav, som mit arbejdsliv stillede, samt de gener, som jeg havde af at gå med briller. Jeg var også glad for, at man kunne fordele betalingen for operationen over lang tid.

Jeg mener virkelig det, som jeg har sagt til alle: At det her er det bedste, der er sket for mig, siden mit barn blev født. Så uproblematisk livet er blevet, jeg behøver ikke spekulere på, hvor brillerne er, ingen tilisning, ikke noget med at være bange for, at de går i stykker, og så det at det er lettere at vælge sol- og beskyttelsesbriller, når man ikke skal tænke på styrke eller på forvrængning af synsfeltet.

Reijo Hujanen

Arbejde:
Dykker

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Flere kunder

Tomas Persson Nordahl

Tomas Persson Nordahl

IT-tekniker og motorcross-kører

Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel.

Lamar Mahmuzic

Lamar Mahmuzic

DJ

Du glemmer allerede, at du har haft dårligt syn efter 1-2 uger

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll

Tv-vært

Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine børn, som…

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book