Tea Tistrand

Skuffelsen var stor, da Tea fik afslag på en synskorrigerende operation i 2012. Otte år senere var det blev det alligevel muligt.

Brugt briller hele livet

Tea har brugt briller, siden hun var seks år gammel, og senere i livet også linser. På grund af hendes bygningsfejl fungerede linserne dog ikke særlig godt og hun så kun 60% med linser. Derfor har hun været nødt til at bruge briller de seneste år.

I 2012 blev Tea undersøgt og afvist af Memira, da hun var for ung til en linseudskiftning. Skuffelsen var i stor, men hun måtte acceptere det og stole på den vurderingen.

Otte år senere – i 2020 – var hun endelig egenet til en linseudskiftning, og det livsændrinde.

– Det er helt fantastisk at være fri for briller, jeg er så utrolig glad og lettet. Jeg skal ikke bøvle med to par briller, når jeg rejser, og jeg skal ikke tænke på briller, når jeg kører.

Inden operationen opstod der dog en vis nervøsitet, fortæller Tea;

– Jeg var meget nervøs. Og jeg er ellers ikke den, der bliver nervøs. Men modtagelsen på klinikken var yderst professionel fra første sekund – alt var eksemplarisk og tillidsvækkende.

Synet er alfa og omega

Tea arbejder som pædiatrisk specialsygeplejerske, hvorfor hun har store krav til sit syn, da hun dagligt strikker med nåle, holder styr på infektioner og infektionspumper.

– Synet er alfa og omega i mit arbejde. For mig er det afgørende for om jeg er i stand til at udføre mit arbejde eller ej.

Efter behandlingen hentede Teas datter hende, og de fejrede operationen med et glas bobler. Dagen efter vendte hun tilbage på arbejde uden problemer. Hospitalsmiljøet er dog meget tørt, og derfor brugte Tea nogle fugtgivende dråber.

Anbefaler alle at blive opereret

Resultatet er fantastisk og over forventning. For første gang nogensinde har Tea så godt et syn at hun kan køre bil uden briller, og se skarpt med det samme hun slår øjnene op om morgenen.

– Det største for mig er at vågne op om morgenen og se hunden og børnene. Motion er en stor del af mit liv, og det er livsændrende at at være fri for duggede briller, eller at de ryger ned af næsen, når jeg træner.

Tea ser nu frem til et liv uden briller og har allerede anbefalet flere i sin omgangskreds at tage skridtet.

Test: Hvilken behandling passer til dig

Tea Tistrand

Arbejde:
pædiatrisk specialsygeplejerske

Synsfejl:
Alderssyn, Bygningsfejl

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
41 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll

Tv-vært

Mattias Hundebøll Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine…

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book undersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book