Ulla Ø. Nielsen

Jeg var meget ked af at være nødsaget til at bære briller, uden mulighed for at kunne benytte kontaktlinser grundet min store bygningsfejl. Helt fantastisk! Tænk at jeg overhovedet havde frygtet behandlingen. Alt foregik med god vejledning, hurtigt og fuldstændig smertefrit i trygge rammer. En enorm frihed, som jeg ikke kan huske nogensinde at have haft. Aldrig mere duggede, fedtede briller. Aldrig mere det samme “look” dag efter dag. Aldrig mere besvær i forbindelse med sportsudøvelse… Ja, jeg kunne blive ved :).

Jeg havde en forventning om, at få fjernet min bygningsfejl, således at jeg omsider kunne få kontaktlinser – Så endnu større var min glæde, da jeg erfarede, at jeg hverken behøver briller eller linser før mit alderssyn for alvor sætter ind. : )).

Jeg oplevede en helt utrolig imødekommenhed, venlighed og professionalisme. Og ikke mindst oplevede jeg en ærlighed i forhold til hvad der kunne anbefales og lade sig gøre, og hvad der ikke kunne. Det var dejligt at opleve, at der absolut ikke var noget “pres” i forhold til at skulle tage imod den ved forundersøgelsen foreslåede behandling. Men at man kunne tage hjem, tænke over tilbudet og vende tilbage, såfremt man ønskede at få foretaget behandling. Fordi jeg selv har følt mig velinformeret og rigtig godt behandlet såvel forud som efter behandlingen, jeg har følt mig i trygge hænder.

Ulla Ø. Nielsen

Arbejde:
lægesekretær

Synsfejl:
Nærsynethed/Bygningsfejl

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
47 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK