Ulla Ø. Nielsen

Jeg var meget ked af at være nødsaget til at bære briller, uden mulighed for at kunne benytte kontaktlinser grundet min store bygningsfejl. Helt fantastisk! Tænk at jeg overhovedet havde frygtet behandlingen. Alt foregik med god vejledning, hurtigt og fuldstændig smertefrit i trygge rammer. En enorm frihed, som jeg ikke kan huske nogensinde at have haft. Aldrig mere duggede, fedtede briller. Aldrig mere det samme “look” dag efter dag. Aldrig mere besvær i forbindelse med sportsudøvelse… Ja, jeg kunne blive ved :).

Jeg havde en forventning om, at få fjernet min bygningsfejl, således at jeg omsider kunne få kontaktlinser – Så endnu større var min glæde, da jeg erfarede, at jeg hverken behøver briller eller linser før mit alderssyn for alvor sætter ind. : )).

Jeg oplevede en helt utrolig imødekommenhed, venlighed og professionalisme. Og ikke mindst oplevede jeg en ærlighed i forhold til hvad der kunne anbefales og lade sig gøre, og hvad der ikke kunne. Det var dejligt at opleve, at der absolut ikke var noget “pres” i forhold til at skulle tage imod den ved forundersøgelsen foreslåede behandling. Men at man kunne tage hjem, tænke over tilbudet og vende tilbage, såfremt man ønskede at få foretaget behandling. Fordi jeg selv har følt mig velinformeret og rigtig godt behandlet såvel forud som efter behandlingen, jeg har følt mig i trygge hænder.

Ulla Ø. Nielsen

Arbejde:
lægesekretær

Synsfejl:
Nærsynethed/Bygningsfejl

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
47 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book