Ulla Ø. Nielsen

Jeg var meget ked af at være nødsaget til at bære briller, uden mulighed for at kunne benytte kontaktlinser grundet min store bygningsfejl. Helt fantastisk! Tænk at jeg overhovedet havde frygtet behandlingen. Alt foregik med god vejledning, hurtigt og fuldstændig smertefrit i trygge rammer. En enorm frihed, som jeg ikke kan huske nogensinde at have haft. Aldrig mere duggede, fedtede briller. Aldrig mere det samme “look” dag efter dag. Aldrig mere besvær i forbindelse med sportsudøvelse… Ja, jeg kunne blive ved :).

Jeg havde en forventning om, at få fjernet min bygningsfejl, således at jeg omsider kunne få kontaktlinser – Så endnu større var min glæde, da jeg erfarede, at jeg hverken behøver briller eller linser før mit alderssyn for alvor sætter ind. : )).

Jeg oplevede en helt utrolig imødekommenhed, venlighed og professionalisme. Og ikke mindst oplevede jeg en ærlighed i forhold til hvad der kunne anbefales og lade sig gøre, og hvad der ikke kunne. Det var dejligt at opleve, at der absolut ikke var noget “pres” i forhold til at skulle tage imod den ved forundersøgelsen foreslåede behandling. Men at man kunne tage hjem, tænke over tilbudet og vende tilbage, såfremt man ønskede at få foretaget behandling. Fordi jeg selv har følt mig velinformeret og rigtig godt behandlet såvel forud som efter behandlingen, jeg har følt mig i trygge hænder.

Ring til os

Kundcenter
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book