Lev livet!
Uden briller og linser.

Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning

Tryghedsgaranti indgår.

Uanset om du i dag lever et stille eller actionfyldt liv, så vil du føle dig friere og mere levende, når du har fået foretaget din øjenlaser. Det første skridt på vejen til et liv i frihed, begynder med en synsundersøgelse. Her tester vi om du kan blive behandlet for din synsfejl. Du kan booke tid til din undersøgelse længere nede på siden.

Sådan foregår det:

 1. Undersøgelse

  Det første, du skal gøre er at booke en undersøgelse, hvor vi kan finde ud af, om det er muligt for dig at få foretaget en øjenlaser. Memiras specialuddannede optiker vil i løbet af en time gennemføre en grundig og omsorgsfuld undersøgelse af dit syn og dine øjne, fortælle dig om hvad du kan forvente dig af øjenlaser, samt svare på alle dine spørgsmål. Læs mere om den professionelle undersøgelse her. 

 2. Øjenlaser

  Hvis du tilhører de cirka 80%, der er egnet til en øjenlaser, så booker optikeren – såfremt du er indforstået med det – en tid til din operation. På selve operationsdagen møder du først øjenlægen, som vil foretage sin egen uafhængige undersøgelse og derefter udføres selve operationen med øjenlaser. Det tager cirka 30 minutter. Herefter får du lov til at slappe lidt af i vores hvilerrum, inden du kan tage hjem. Læs mere om øjenlaser her.

 3. Kontroller og opfølgning

  De allerfleste ser godt allerede samme aften de har fået lavet deres øjenlaser og de kan uden problemer gå på arbejde dagen efter. Du får øjendråber med hjem, som du skal benytte dig af under helingsperioden og du vil også få særlige instrukser for, hvordan du skal forholde dig i den første tid efter operationen. Du vil desuden blive kaldt ind til flere kontroller. I sjældne tilfælde er der behov for en supplerende operation for at opnå det ønskede resultatet. Alt dette indgår dog i prisen for øjenlaser.

 4. Hvad koster det?

  Øjenlaser koster fra 19.900 kr. hvis du vælger at betale det hele på én gang. Hos Memira tilbyder vi dog også attraktive finansieringsaftaler med mulighed for delbetaling over længere tid. Prisen er for begge øjne og inkluderer alle de lægemidler og kontroller der behøves.  Se vores komplette prisliste her. Desuden indgår vores unikke 5-års tryghedsgaranti, som indebærer at alt indgår i prisen og at Memira står for supplerende behandling, såfremt den opererede synsfejl skulle behøve yderligere korrektion.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book