Peter Sahlberg - surfer

"Nu – næsten efter et år efter operationen – har jeg svært ved at overhovedet at huske alle de mange års problemer med tørre, sandede – eller endnu værre – tabte linser og glemte briller. En helt magisk frihed. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke fik foretaget min operation meget før!"

Læs mere

Brug hashtagget #LevLivet og #Memira
når du foretager dig noget, du ikke kunne tidligere på grund af briller eller linser.

Undersøgelsen

Få svar på hvilken operation, der er bedst for dig og din synsfejl.

Skab din egen bucketlist!

Her er de ting, som du bare skal nå at prøve, inden du dør...

Se et udvalg af vores kunders fortællinger, og stil dit spørgsmål direkte til nogle af dem.

Kim Blandfort Christensen

Det er vigtigt for mig at have et godt syn, da jeg veksler mellem at skulle kunne se langt og samtidig arbejde på min computer. Jeg valgte at blive opereret, da det efterhånden var blevet bøvlet at bruge både kontaktlinser og læsebriller. Det var blevet besværligt i dagligdagen, både når jeg skulle arbejde, men også når jeg skulle cykle og løbe. Derfor var det naturligt for mig at vælge og blive opereret.

Mie Borg-Hansen

Jeg dyrker en masse motion bl.a. løb og svømning, og jeg nyder det sociale aspekt i det. Jeg oplevede tit, at jeg havde udfordringer pga. mine høje styrker. Derfor valgte jeg at blive opereret hos Memira, så jeg ikke længere skulle blive svimmel og dårlig, når jeg dyrkede sport.

Annelie Pompe

Annelie Pompe har mange passioner, som blandt andet eventyrer, motivationstaler, forfatter og fotograf. Hun har verdensrekorden i fridykning på 126 meter og er den første svenske kvinde, som har besteget Mount Everest fra den nordlige side. At få foretaget en øjenlaser var for hende både et naturligt valg men også lidt skræmmende. Annelie fortæller her omkring hendes oplevelse med Memira.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book