Nyd livet uden briller og kontaktlinser!

Hver 3. person omkring de 30 år bruger briller eller linser - men det kan man slippe for med en laseroperation!

Hos Memira kan du få korrigeret alle former for synsfejl, uanset om du er nærsynet, langsynet eller har bygningsfejl – og netop nu får du en gratis undersøgelse (værdi 300 kr.)!
Ved undersøgelsen, som tager en times tid, får du få svar på, om en laseroperation er en mulighed for dig – og i så fald hvilken metode, vores specialister vil anbefale dig. Læs mere om undersøgelsen her.

Udfyld dine informationer i formularen herunder – så kontakter vi dig inden længe.

Allan Steen Olesen er elitetriatlet og har fået lavet en FS-LASIK mod sin nærsynethed: "Jeg nyder fortsat at vågne hver eneste dag, slå øjnene op og se knivskarpt, uden at skulle bøvle med kontaktlinser, trætte øjne osv. Behandlingen har ændret mit liv, og jeg kan nu dyrke min sport uden begrænsninger."
Patricia Mangaard, som er madentusiast og småbørnsmor, fik lavet en FS-LASIK mod nærsynethed. "Det hele er bare blevet så meget nemmere, nu hvor jeg ikke skal kæmpe med besværlige linser, der “svømmer” rundt eller tørrer ud. Og hvis mit lille bonusbarn på 2 år er ked af det om natten, behøver jeg ikke længere spørge ham om hvor sutten er – nu kan jeg heldigvis selv se den!"
Kenneth Borup er marketingdirektør og rejser ofte. Han blev opereret for nærsynethed med en FS-LASIK: "Den største forskel er selvfølgelig, at jeg ikke behøver at sætte kontaktlinser i eller bruge briller. At vågne om morgenen og bare se knivskarpt er en helt fantastisk følelse, når man har været vant til at bruge linser i mange år. Derfor har jeg også anbefalet Memira til rigtig mange jeg kender. "

Vil du vide mere?

Udfyld dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig.
Du kan også selv ringe til os på tlf. 88 80 28 00.

Memiras øjenlæger har sammenlagt erfaring fra mere end 400.000 øjenoperationer – og foretager hvert år mere end 10.000 laseroperationer, der hjælper vores kunder med at slippe for at bruge briller eller kontaktlinser. Skal de også hjælpe dig?

Vi er ikke blot Nordens førende kæde inden for synskirurgi – vi er også en af de ledende aktører på verdensplan, når det kommer til linseudskiftning. Grundet vores størrrelse har vi både de ressourcer og kompetencer, som mindre klinikker ofte mangler. Hos os finder du et klinisk råd og en kvalitetsafdeling, som konstant følger og evaluerer nye teknikker og metoder. Vi anvender nogle af markedets bedst testede og mest veldokumenterede tekniske hjælpemidler og metoder. Og så tilbyder vi dig desuden 5 års Tryghedsgaranti på din operation!

 

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book