Øjensygdomme og øjenproblemer

Det er vigtigt at gå til en øjenlæge, hvis du oplever gener eller forandringer i dine øjne og dit syn. Memiras øjenlæger i København, Kolding og Aalborg modtager vi patienter med alle almindelige øjensygdomme og øjenproblemer f.eks.:

Memiras øjenlæger har kort ventetid og fleksible åbningstider, både når du skal til undersøgelse hos øjenlægen, og når du evt. skal behandles.

Hvis du har øjensygdomme i familien, anbefaler vi, som udgangspunkt, at du besøger øjenlægen en gang om året, for at overvåge øjet og evt. øjensygdommen. Jo før en øjensygdom opdages og behandles, jo bedre.

Privatbetalende kunde

Hos Memira øjenlæger tager vi imod privat betalende kunder. Vi har meget kort ventetid, aften- og lørdagsåbent. En undersøgelse koster 995 kr.

Sundhedsforsikring

Vi samarbejder med række forsikringsselskaber. Kontakt dit forsikringsselskab for at finde ud af om de dækker din undersøgelse og behandling hos Memira – Øjenlægernes Hus i København, Aalborg og Kolding. Vi tilbyder dig en konsultation med kort ventetid. Læs mere om Memira og forsikring.

Tryghed

Din tryghed er vigtig for os. Derfor kommer du ind i et roligt miljø, hvor vi tager os tid til at undersøge dine øjne, og høre hvad du har at sige om dine symptomer og gener. Du bliver først undersøgt af en sygeplejerske, der laver en række målinger af dit syn og dine øjne. Herefter kommer du ind til øjenlægen, der kigger på målingerne og dine øjne. Han eller hun stiller en diagnose og foreslår en evt. behandling.

Det er vigtigt at du opsøger en øjenlæge så hurtigt som muligt, hvis du oplever forandringer i dine øjne eller har mistanke om en øjensygdom. Jo før en øjensygdom opdages, jo bedre er mulighederne for, at du ikke kommer til at få mén af den.

Øjensygdomme og
øjenproblemer

Grå stær-operation –
privat finansieret

Barnets syn

Tørre Øjne

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book