Er det billigere i udlandet?

At få foretaget operationen i udlandet kan indledningsvis opleves billigere, men det kan også hurtigt gå hen og blive vældigt dyrt og besværligt. Det er vigtigt, at man tænker det godt og grundigt igennem, når man vælger, hvem der skal foretage ens synskorrigerende operation. Det gælder uanset om du vælger at få operationen foretaget her i landet eller udenlands.

Som patient er du sårbar i udlandet, idet du måske befinder dig i et miljø med tropiske sygdomme og en bakterieflora, som vi danskere slet ikke er vant til. Det er også sværere at forstå klinikkens kompetencer og rygte i et andet land. Hvis du bliver opereret i Danmark på en certificeret klinik, så opfylder de alle krav til sikkerhed, og operationen udføres af et erfarent og autoriseret personale.

I Danmark er du desuden beskyttet af dansk lovgivning og patienterstatningen. Patienterstatningen, som giver dig ret til erstatning hvis du skades i forbindelse med sundhedspleje, gælder ikke for sundhedspleje/behandling man har fået foretaget udenlands.

Husk det er vigtigt, at der med jævne mellemrum følges op på din operation ved at gå til kontroller. Hvis du vælger at blive opereret i udlandet, kan det blive svært at få at komme til de nødvendige kontroller og, eftersom der oftest er tale om lange rejsestrækninger.

Var denne side nyttig?

Spørgsmål?

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book