Lige nu: Undersøgelse kun 99 kr. Læs mere
Kundecenter
Memira Danmark

Book undersøgelse
Slip for briller og linser!

  • Find ud af om du er egnet til en øjenlaser eller en linseudskiftning
  • Lige nu! 24 måneders rente- og gebyrfri delbetaling
  • 14 klinikker, besøg den der er tættest på dig
Book undersøgelse
Lige nu:
0,00% i rente
+gebyrfrit

24 måneders rente- og gebyrfri delbetaling

Lige nu tilbyder vi 24 måneders rente- og gebyrfri delbetaling. Det vil sige: 0 kr. i oprettelsesgebyr, 0 kr. i administrationsgebyr og 0% i rente. Du kan sagtens betale det af hurtigere uden at det koster ekstra.

Tilbuddet gælder, når du booker din synskorrigerende operation mellem den 3. juni og den 22. juli 2019. Du skal senest ansøge om lånet den 22. juli 2019 og operationen skal senest være udført den 25. august.
Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Delbetalingen har 14 dages fortrydelsesret og tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

 

Med en linseudskiftning kan du slippe for besværet med briller på bare 15 minutter pr. øje. Med en laserbehandling er problemet løst på bare 30 sekunder pr. øje. Lige nu kan du finansiere din brillefrihed rente- og gebyrfrit:
Øjenlaser fra 829 kr./md.
Linseudskiftning fra 1579 kr./md.

Sådan foregår det:

1. Undersøgelse
Det første, du skal gøre er at booke tid til en uforpligtende undersøgelse, hvor vi finder ud af, om det er muligt for dig at få foretaget en synskorrigerende operation.

Når du ankommer til Memira byder vores klinikansvarlige dig velkommen og viser dig til rette, inden optikeren henter dig. Memiras specialuddannede optiker vil i løbet af en time gennemføre en grundig og omsorgsfuld undersøgelse af dit syn og dine øjne, fortælle dig om hvad du kan forvente dig af behandlingen, samt svare på alle dine spørgsmål.

2. Øjenlaser
Hvis du tilhører de cirka 80%, der er egnet til en øjenlaser, så booker optikeren – såfremt du er indforstået med det – en tid til din operation.

På selve operationsdagen møder du først øjenlægen, som vil foretage sin egen uafhængige undersøgelse og derefter udføres selve operationen med øjenlaser. Det tager cirka 30 minutter. Herefter får du lov til at slappe lidt af i vores hvilerrum, inden du kan tage hjem.

3. kontroller og opfølgning
Langt de fleste ser godt allerede samme aften, de har fået lavet deres øjenlaser, og de kan uden problemer gå på arbejde dagen efter.

Du får øjendråber med hjem, som du skal benytte dig af under helingsperioden og du vil også få særlige instrukser for, hvordan du skal forholde dig i den første tid efter operationen. Du vil desuden blive kaldt ind til flere kontroller. I sjældne tilfælde er der behov for en supplerende operation for at opnå det ønskede resultatet. Alt dette indgår dog i prisen for øjenlaser.

4. Hvad koster det?
Øjenlaser koster fra 19.900 kr. hvis du vælger at betale det hele på én gang.

Hos Memira tilbyder vi dog også attraktive finansieringsaftaler med mulighed for delbetaling over længere tid. Prisen er for begge øjne og inkluderer alle de lægemidler og kontroller der behøves. Se vores komplette prisliste her. Desuden indgår vores unikke 5-års tryghedsgaranti, som indebærer at alt indgår i prisen og at Memira står for supplerende behandling, såfremt den opererede synsfejl skulle behøve yderligere korrektion.

Tryghedsgaranti
Memiras unikke Tryghedsgaranti indebærer:
  • Gratis kontroller og undersøgelser i 5 år
  • Gratis supplerende behandling i 5 år
  • 24-timers vagttelefon, hvis du har spørgsmål efter din operation
  • Fri afbenyttelse af alle vores klinikker i Skandinavien

Som kunde hos Memira ønsker vi, at du altid skal føle dig tryg.

Hos os indgår derfor – udover selve operationen, også alle de lægemidler og genbesøg, som du får behov for.

Desuden er du som kunde altid dækket af vores unikke Tryghedsgaranti, hvor vi sikrer dig i hele 5 år. Garantien indebærer at Memira – såfremt det behøves – bekoster supplerende behandling, såfremt dit syn skulle forværres indenfor en periode på 5 år efter din operation. Samtidig er du naturligvis også dækket af en patientforsikring.

Med Memiras Tryghedsgaranti er du desuden velkommen til at benytte hvilken som helst af vores klinikker i hele Skandinavien. Uanset hvor du har fået foretaget din forundersøgelse eller operation.