Nyhed! Øjenlaser nu kun 399 kr og linseudskiftning 499 kr pr. måned. Læs mere
Kundecenter

Lev livet!
- uden briller og linser

  • Book undersøgelse - find ud af om du er egnet til en øjenlaser eller en linseudskiftning
  • Fri afbenyttelse af alle vores klinikker i Skandinavien
  • 5-års tryghedsgaranti ved alle behandlinger
Book undersøgelse

Book din
Undersøgelse
i dag
Lige pludselig var omverdenen klar og tydelig! Lige fra jeg trådte ud af operationsstuen, var alt klart, og det var helt uvirkeligt og det er det stadig den dag i.
Mie Borg-Hansen - løber

Mie er uddannet inden for kommunikation og er meget aktiv i sin fritid. Mie bruger meget tid på løb og svømning, hvilket var en af grundene til, at hun valgte at få korrigeret sin synsfejl.

Da jeg kom ind til undersøgelsen, og jeg havde været gennem alle tests, fik jeg en folder og en anbefaling om at få lavet et linseimplantat (ICL) grundet mine høje styrker. Jeg blev fortalt, at ved en laseroperation ville de ikke kunne korrigere min synsfejl tilstrækkeligt, da min hornhinde ville blive for tynd. Jeg havde ikke sat mig ind i hvad en ICL operation var inden, men jeg blev guidet godt igennem det, hvor optikeren tegnede og forklarede. De var klare og tydelige, hvilket gav mig ro i maven.

Den dag jeg skulle ind og opereres var jeg meget nervøs. Jeg skulle heldigvis til fra morgenstunden af, så der var ikke så meget tid til at tænke over det. I det samme jeg trådte ind på klinikken faldt al nervøsitet til jorden. Jeg følte jeg var i gode hænder, og jeg blev taget rigtig godt i mod af både kirurgen og sygeplejersken. De forklarede mig alle steps fra start til slut.

Efter operationen har det været helt uvirkeligt. To minutter efter kirurgen var færdig, kunne jeg pludselig se alle detaljer. Jeg kunne endda se, at der var en lille rød knap oppe på hans instrument, og jeg kunne tilmed læse, hvad der stod på skabet for enden af lokalet! Det var helt uvirkeligt! Det er noget jeg ikke har prøvet i godt 20 år – at kunne læse på så lang afstand uden hjælp af briller eller linser. Lige pludselig var omverdenen klar og tydelig! Lige fra jeg trådte ud af operationsstuen, var alt klart, og det var helt uvirkeligt og det er det stadig den dag i.

 

Sådan foregår det:

1. Undersøgelse
Det første, du skal gøre er at booke tid til en uforpligtende undersøgelse, hvor vi finder ud af, om det er muligt for dig at få foretaget en synskorrigerende operation.

Når du ankommer til Memira byder vores klinikansvarlige dig velkommen og viser dig til rette, inden optikeren henter dig. Memiras specialuddannede optiker vil i løbet af en time gennemføre en grundig og omsorgsfuld undersøgelse af dit syn og dine øjne, fortælle dig om hvad du kan forvente dig af behandlingen, samt svare på alle dine spørgsmål.

2. Øjenlaser
Hvis du tilhører de cirka 80%, der er egnet til en øjenlaser, så booker optikeren – såfremt du er indforstået med det – en tid til din operation.

På selve operationsdagen møder du først øjenlægen, som vil foretage sin egen uafhængige undersøgelse og derefter udføres selve operationen med øjenlaser. Det tager cirka 30 minutter. Herefter får du lov til at slappe lidt af i vores hvilerrum, inden du kan tage hjem.

3. kontroller og opfølgning
Langt de fleste ser godt allerede samme aften, de har fået lavet deres øjenlaser, og de kan uden problemer gå på arbejde dagen efter.

Du får øjendråber med hjem, som du skal benytte dig af under helingsperioden og du vil også få særlige instrukser for, hvordan du skal forholde dig i den første tid efter operationen. Du vil desuden blive kaldt ind til flere kontroller. I sjældne tilfælde er der behov for en supplerende operation for at opnå det ønskede resultatet. Alt dette indgår dog i prisen for øjenlaser.

4. Hvad koster det?
Øjenlaser koster fra 19.900 kr. hvis du vælger at betale det hele på én gang.

Hos Memira tilbyder vi dog også attraktive finansieringsaftaler med mulighed for delbetaling over længere tid. Prisen er for begge øjne og inkluderer alle de lægemidler og kontroller der behøves. Se vores komplette prisliste her. Desuden indgår vores unikke 5-års tryghedsgaranti, som indebærer at alt indgår i prisen og at Memira står for supplerende behandling, såfremt den opererede synsfejl skulle behøve yderligere korrektion.

Tryghedsgaranti
Memiras unikke Tryghedsgaranti indebærer:
  • Gratis kontroller og undersøgelser i 5 år
  • Gratis supplerende behandling i 5 år
  • 24-timers vagttelefon, hvis du har spørgsmål efter din operation
  • Fri afbenyttelse af alle vores klinikker i Skandinavien

Som kunde hos Memira ønsker vi, at du altid skal føle dig tryg.

Hos os indgår derfor – udover selve operationen, også alle de lægemidler og genbesøg, som du får behov for.

Desuden er du som kunde altid dækket af vores unikke Tryghedsgaranti, hvor vi sikrer dig i hele 5 år. Garantien indebærer at Memira – såfremt det behøves – bekoster supplerende behandling, såfremt dit syn skulle forværres indenfor en periode på 5 år efter din operation. Samtidig er du naturligvis også dækket af en patientforsikring.

Med Memiras Tryghedsgaranti er du desuden velkommen til at benytte hvilken som helst af vores klinikker i hele Skandinavien. Uanset hvor du har fået foretaget din forundersøgelse eller operation.