Sommeråbent: Book undersøgelse >>

Tillykke!

Du har modtaget et gavekort til en gratis undersøgelse ved Memira. Du kan nu booke tid til din undersøgelse længere nede på siden.

Det første du skal gøre nu er at udfylde dit navn og telefonnummer, samt den rabatkode, der står på gavekort, som du har fået. Herefter skal du i bookingen vælge den klinik, dato og tidspunkt hvor du ønsker at komme til undersøgelse. Når du har valgt dine ønsker og bekræftet den valgte tid og sted, vil du blive kontaktet af vores kunderådgiver, som vil give dig lidt mere information forud for din undersøgelse.

Under selve undersøgelsen vil optikeren undersøge dine øjne, vurdere om de kan behandles og i så fald komme med sin anbefaling af hvilken behandlingsmetode, som vil passe bedst til dig og dine øjne. Optikeren kan også give svar på alle de øvrige spørgsmål, som du måtte ligge inde med. Med dette gavekort får du denne undersøgelse, der normalt koster 300 kr. helt gratis.

Hvis du vil vide mere er du meget velkommen til at kigge rundt på vores hjemmeside, hvor du finder svar på de fleste spørgsmål.

For at benytte gavekortet skal du nu anvende formularen herunder og ikke andre steder på hjemmesiden.

Udfyld dit navn, telefonnummer og rabatkode, for at benytte dig af gavekortet.

4.
Bruger du kontaktlinser?
Jeg er