Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Hos Memira er vi dedikerede til at forbedre menneskers syn og livskvalitet over hele verden. Vores samarbejde med Vision for All er en kraftfuld manifestation af vores engagement i altruisme, social ansvarlighed og bæredygtighed.

Vores Samarbejde med Vision for All: Gennem vores samarbejde med Vision for All tager vi en gang om året til forskellige lande, herunder Mexico, hvor vi tilbyder gratis synstests og genbrugte briller til lokalsamfundene. Disse briller, doneret af vores egne patienter, symboliserer perfekt synergi mellem at fremme sundhed og miljømæssig bæredygtighed.

Impact af Vores Arbejde: I år var vores dygtige optiker Trine fra Kolding en del af teamet i Mexico, hvor hun, sammen med resten af det dygtige team, dagligt hjalp omkring 300 mennesker. Vores indsats giver disse individer muligheder for bedre uddannelse, arbejde og dagligdagsaktiviteter, som de tidligere måske ikke havde adgang til.

Bæredygtighed i Fokus: Genbrugen af briller er en central del af vores bæredygtighedsstrategi. Dette initiativ hjælper ikke kun mennesker med synsproblemer, men spiller også en vigtig rolle i at reducere miljøpåvirkningen og fremme genbrug. Hver genbrugt brille er et skridt mod en mere bæredygtig fremtid.

Global Forbindelse og Generøsitet: Ved at give brillerne nyt liv, skaber vi forbindelser på tværs af kontinenter og kulturer. Denne smukke cyklus af at give og modtage understreger vores fælles menneskelighed og det håb, vi sammen kan bringe til verdenssamfundet.

Vores engagement i at forbedre synet og livet for mennesker globalt gennem Vision for All viser, hvordan samarbejde og bæredygtighed kan gå hånd i hånd.

Vision for All:
Vision for All har succesfuldt gennemført 189 projekter og hjulpet over 273.000 mennesker med at opnå et bedre syn! Du kan læse mere om Vision for All og deres mission her.

Du kan læse mere om vores samarbejde med Vision for All på vores blog eller lige her: Vision for All i Nepal

Memira og Vision for All i Mexico

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book