Om Memira

Memira er Skandinaviens førende inden for synskirurgi og behandler alle former for synsfejl.

Hvert år hjælper vi mere end 10.000 personer med at slippe for briller og kontaktlinser.

Som kunde hos Memira kan du vælge mellem flere klinikker i hele Skandinavien – heraf 14 centralt beliggende i Danmark. Alle vores klinikker udfører synskorrigerende behandlinger indenfor både øjenlaserkirurgi og intraokulær kirurgi (linseskift). Hvilken metode, der passer bedst til dig og dine synsfejl, afgøres altid af en specialuddannet optiker i samråd med en øjenlæge med speciale i refraktiv kirurgi.

Målgrupperne for de forskellige behandlinger kan overordnet siges at fordele sig nogenlunde således; øjenlaserbehandlinger er især hensigtsmæssige for personer i 20-45 års alderen, mens linseudskiftninger hovedsageligt udføres på personer over 45 år, som har fået alderssyn. Der foretages dog altid en personlig udredning og grundig vurdering af hver enkelt patient.

Er du i tvivl om hvilken metode, der egner sig bedst til dine behov, så anbefaler vi, at du bestiller tid til en undersøgelse. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål og hurtigt få afklaret hvilke muligheder du har for at slippe for briller og kontaktlinser. Du kan også læse historier fra vores kundes – for det er kun dem, som har fået lavet en øjenoperation, der ved hvordan det virkelig føles – før, under og efter en behandling.

Spørgsmål?

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Trustpilot

Vil du vide hvordan andre kunder har oplevet deres forløb hos Memira, så læs deres mange anmeldelser af os på Trustpilot.

Vores erfaring er din tryghed

For os er det vigtigt, at du som kunde føler dig tryg og sikker på din øjenbehandling. Vores øjenlæger har derfor en samlet erfaring fra mere end 400.000 behandlinger, og alle vores optikere og øjenlæger har specialistkompetencer inden for øjenbehandlinger. Som en del af denne tryghed, tilbyder vi hos Memira alle vores kunder  5 års Tryghedsgaranti.

Hos Memira samarbejder vi udelukkende med de bedste leverandører af moderne teknik, hvilket giver os muligheden for at tilbyde flere forskellige behandlingsmetoder såsom FS-LASIK, LASEK, ICL og RLE. Vores omfattende kvalitetssikring, enorme alsidighed og store ekspertise sikrer, at du som patient altid kan vide dig sikker på, at den metode, som anbefales til netop dig, vil give det absolut bedste resultat. Læs mere om Memiras kvalitetsarbejde her.

Memira ApS, Store Kannikestræde 16, 1169 København K, CVR-nr: 25 13 41 76

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book