Om Memira

Memira er førende i Skandinavien og Holland indenfor synskorrigerende metoder som øjelaser og linseudskiftning. Vi vækster inden for privat øjenlægeklinikker, hvor vi arbejder med forundersøgelse, diagnosticering og behandling af øjensygdomme og -gener. Denne brede palet skal gøre os til den komplette syns- og øjensundhedskæde.

Hvem er Memira?

Vi har haft privilegiet af at hjælpe 100.000 mennesker til en hverdag med øget frihed uden briller og linser. Vi har nået mange milepæle i vores 30-årige rejse. Vi udførte den første laseroperation af nærsynethed i Norge allerede i 1990. Vi var de første, der korrigerede bygningsfejl med øjenlaser i 1994, og i 1996 begyndte vi at behandle langsynethed med laser. Vi har lavet linseudskiftninger siden 2007.

I dag er vi Nordens førende kæde indenfor synskirurgi, og vi vokser indenfor øjensundhed med særligt fokus på grå stær-kirurgi. Vi har øjenlægeklinikker flere steder i Danmark og Sverige – og vi vokser konstant. Vi samarbejder desuden med optikere i hele Danmark.

Du finder os mere end 60 steder i Danmark, Sverige, Norge og Holland. Det betyder, at du aldrig er langt væk fra en Memira-klinik.

Memira har siden 2019 været ejet af Bergman Clinics. Bergman Clinics udfører kirurgi inden for en række plejeområder. Læs mere om Bergman Clinics erhvervelse af Memira her.

Spørgsmål?

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Trustpilot

Hos Memira bestræber vi os på konstant at forbedre os, og vi værdsætter derfor vores kunders mening. Ingen kan vurdere kvaliteten af vores arbejde bedre end vores kunder, derfor har vi valgt at bruge Trustpilot, hvor kunder kan finde og dele anmeldelser om vores virksomhed. Vil du vide, hvordan andre kunder har oplevet deres forløb hos Memira, så læs deres mange anmeldelser af os på Trustpilot.

Vores erfaring er din tryghed

For os er det vigtigt, at du som kunde føler dig tryg og sikker på din øjenbehandling. Vores øjenlæger har en samlet erfaring fra mere end 400.000 behandlinger, og alle vores optikere og øjenlæger har specialistkompetencer inden for øjenbehandlinger. Som en del af denne tryghed, tilbyder vi hos Memira alle vores kunder  5 års Tryghedsgaranti.

Kontakt os!

Hvis du vil vide mere om vores behandlinger, kan du kontakte os. Find et overblik over vores klinikker her.

Memira ApS, Store Kannikestræde 16, 1169 København K, CVR-nr: 25 13 41 76

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book