Trustpilot

Vi sætter pris på vores kunders mening.

Hos Memira ønsker vi at levere en behandling og en service, der lever op til dine ønsker og forventninger. Dette gælder både, når du skal have foretaget en forundersøgelse, en øjenoperation eller en efterkontrol.

Hos Memira arbejder vi hele tiden på at forbedre os. Det er nemlig særdeles vigtigt og af afgørende betydning for os, at have tilfredse kunder. Og der findes ingen bedre end vores egne kunder, til at fortælle os om kvaliteten af vores arbejde og oplevelsen af vores service. Af selvsamme grund har vi valgt at anvende Trustpilot aktivt, for at sikre, at vores kunders input bliver taget til efterretning og anvendt konstruktivt.

Trustpilot er en åben og uafhængig platform, hvor forbrugere indbyrdes kan dele deres købs- og serviceoplevelser med andre og give en virksomhed fra 1-5 stjerner. På Trustpilot kan man beskrive sine erfaringer med en virksomhed eller et produkt, og på den måde bidrage med værdifuld information og nyttig viden, som kan hjælpe andre, der påtænker at handle samme sted.

Anmeldelserne på Trustpilot er på ingen måde købt eller bestilt af Memira – det er udelukkende vores kunders egne subjektive beskrivelser. Hos Memira tror vi på, at denne form for gennemskuelighed og ærlige input, er med til at optimere vores kundeservice og sikre langvarige, og vigtigst af alt – tilfredse kunderelationer.

Er du også tilfreds med din oplevelse hos Memira?

Så del gerne dine erfaringer og anbefalinger med andre og nye potentielle kunder. Dine input er vigtige og kan være med til at hjælpe andre, til at træffe den rette beslutning. Du kan give os op til 5 stjerner.

Husk desuden – at hvis du har spørgsmål eller lignende i forbindelse med besøg eller oplevelser, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, ved enten at ringe til os på tlf. 88 80 28 00 eller skrive en mail til os.

Se alle anmeldelserne og vores besvarelser