Vores klinikker

Find din nærmeste Memira klinik herunder.

Som kunde hos Memira kan du vælge mellem mere end 60 klinikker i hele Skandinavien, hvoraf de 15 ligger i Danmark.

I Danmark dækker vi Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sjælland, København, Nordsjælland, Fyn, Lolland og Falster.

Ud af vores 13 danske refraktive Memira-klinikker, der laver synskorrigenrede operationer, fungerer de fire som operationsklinikker, det er klinikkerne i København, Århus, Aalborg og Kolding. Det vil sige, at en operation skal forestages på en af disse fire klinikker. Du har mulighed for at bliver undersøgt for om du er egnet til en linseudskiftning eller en laserbehandling samt at gå til kontroller på alle vores andre klinikker. Vi udfører alle typer af øjenlaser og linseudskiftning på vores operationsklinikker.

Ud over vores refraktive klinikker har vi også Memira – Øjenlægernes Hus i København og Memira Øjenlæger i Aarhus, Aalborg og Kolding som driver almindelig øjenlægekonsultation. Her er du velkommen såfremt du eller et familiemedlem oplever øjengener eller mistænker en øjensygdom. En udvidet undetsøgelse samt konsultation hos en af vores øjenlæger koster 1200 kr. – vi samarbejder med de fleste forsikringsselkaber.

Uanset hvilken klinik du bor tættest på og vælger, kan vi love dig at du kommer til at møde det dygtigste personale, der vil gøre alt for, at du når frem til det bedste resultat og får den bedste og tryggeste behandling hos os.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 15:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book