Vores klinikker

Find din nærmeste Memira klinik herunder.

Som kunde hos Memira kan du vælge mellem klinikker overalt i Skandinavien.

I Danmark dækker vi Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sjælland, København, Nordsjælland, Fyn, Lolland og Falster.

Ud af vores 13 danske refraktive Memira-klinikker, der laver synskorrigenrede operationer, fungerer de fire som operationsklinikker, det er klinikkerne i København, Århus, Aalborg og Kolding. Det vil sige, at en operation skal forestages på en af disse fire klinikker. Du har mulighed for at bliver undersøgt for om du er egnet til en linseudskiftning eller en laserbehandling samt at gå til kontroller på alle vores andre klinikker. Vi udfører alle typer af øjenlaser og linseudskiftning på vores operationsklinikker.

Ud over vores refraktive klinikker har vi også Memira – Øjenlægernes Hus, som driver almindelig øjenlægekonsultation. Her kan du komme, hvis du oplever øjengener eller mistænker en øjensygdom. Øjenlægernes Hus ligger i Store Kannikestræde, og en konsultation her koster 995 kr.

Uanset hvilken klinik du bor tættest på og vælger, kan vi love dig at du kommer til at møde det dygtigste personale, der vil gøre alt for, at du når frem til det bedste resultat og får den bedste og tryggeste behandling.

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book