Kundecenter

Memira øjenklinik Aarhus

Hos Memira i Aarhus korrigerer vi alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.
Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning. Alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Når du besøger Memira i Aarhus på Aros Privathospital, vil du blive budt velkommen af vores højtkvalificerede og venlige personale, som står klar til at besvare alle dine spørgsmål om synskorrigerende operationer.

Memira aarhus
Memira i Aarhus ligger på Privathospitalet Aros

Memira har indgået et samarbejde med Øjenklinikken på Aros Privathospital under ledelse af prof. dr. med. Thomas Olsen omkring refraktive øjenoperationer (laserkirurgi og linseoperationer).

I vores nye flotte Aarhus-klinik, som nu befinder sig hos Aros Privathospital, møder du vores professionelle og engagerede team, som står klar til at hjælpe dig til et friere liv uden briller, læsebriller og kontaktlinser. Såvel optiker som klinikansvarlig har med deres store erfaring og viden inden for refraktiv kirurgi, de rette forudsætninger for at sikre, at du får besvaret alle dine spørgsmål og føler dig tryg i din beslutning om at få foretaget en øjenlaser eller linseudskiftning.

Det hele begynder dog med en ganske uforpligtende undersøgelse – hvor du i løbet af en times tid får svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – og i så fald hvilken metode, vi vil anbefale dig. Vi har ingen ventetid – og du kan som oftest få en tid hos en af vores specialuddanede optikere allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri 5 dage før du kommer til din undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her.

Hos Memira i Aarhus er er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle de spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder m.m., som du måtte ligge inde med. Vi inviterer også løbende til hyggelige aftensammenkomster, hvor vi fortæller vidt og bredt om synskirurgi, mens vi nyder lidt vådt og tørt. Hold øje med vores næste gratis informationsmøde her, hvor du også finder link til tilmelding.

Hvis du gerne vil slippe for briller og linser – uden at gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet – så besøg Memira Øjenklink i Aarhus N, hvor Aros privathospital holder til. Bybusserne linie 6A og 14 kører her ud.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Aarhus og hjælpe dig til et friere liv uden synsfejl!

Hvis du er nysgerrig kan du også læse mere om Øjenklinikken på Aros Privathospital her

Retninger i Google Maps Find os

Kørselsvejledning

Kommer du i bil er der mulighed for at parkere på p-pladserne ude foran Aros Privathospital.

Ankomst med bus

Der kan tages to linjer ud til os. 6A mod Risskov holder på Skejbygårdsvej og 1A kører til Skejbyparken.

1. Personoplysninger
2. Find tider
3. Gennemse bookning
4. Bekræftelse

Find tider