Memira Eyecenter Aarhus

Du finder Memira Aarhus på privathospitalet Aros. Her udfører vi undersøgelser, kontroller, og alle typer af synkorrigerendeoperationer. Vi korrigerer alle typer af synsfejl.

Memira aarhus
Memira i Aarhus ligger på Privathospitalet Aros

På vores flotte Aarhus-klinik, som befinder sig på Aros Privathospital, møder du vores professionelle og engagerede team, som står klar til at hjælpe dig til et friere liv uden briller, læsebriller og kontaktlinser.

Vores optiker Preben og klinikansvarlige Ulla vil i samarbejde sørge for at guide dig, når du skal træffe din beslutning om at få foretaget øjenlaser eller en linseudskiftning. De vil også sikre, at du kommer igennem forløbet på tryggeste vis, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende undersøgelse, her møder du vores specialuddannede optiker Preben. Han vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil Preben anbefale dig en operationsmetode, som han vil gennemgå med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til undersøgelse allerede i indeværende uge.

Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri i mindst fem dage før du kommer til din undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her.

Alle behandling foretages på klinikken

Vi udfører alle vores operationer på vores moderne klinik på  Aros privathospital; alle typer af laser, linseimplantat, linseudskiftning, grå stær og linseudskiftning efter grå stær.

Spørgsmål?

Hos Memira i Aarhus er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv. Vi inviterer også løbende til hyggelige informationsaftener, hvor vi fortæller om brille- og linsefrihed, og du har mulighed for at stille spørgsmål. Hold øje med og tilmeld dig vores næste gratis informationsaften her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Aarhus og hjælpe dig til et friere liv uden briller og linser!

Kørselsvejledning

Kommer du i bil er der mulighed for at parkere på p-pladserne ude foran Aros Privathospital.

Ankomst med bus

Der kan tages to linjer ud til os. 6A mod Risskov holder på Skejbygårdsvej og 1A kører til Skejbyparken.

Kontakt

Aarhus

Aros Privathospital, Skejbyparken 154
8200 Aarhus

88802800

Klinikansvarlig

Ulla Ingersvang

Åbningstider

Mandag – Torsdag08:00 – 17:00
Fredag08:00 – 16:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Book tid til øjelæge

Book tid til undersøgelse hos Memira – Øjenlægernes Hus i København

En undersøgelse hos vores øjenlæge koster 995 kr.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book undersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book