Memira Aarhus

I centrum af Aarhus, kun 500 meter fra Domkirken og i gå-afstand fra Aarhus Banegård finder du Memira Århus. Klinikken er beliggende på 1. sal over Qvist Briller, og har indgang fra Telefontorvet 1 – lige over for Fitness.dk.

I vores nye flotte Aarhus-klinik møder du vores højtkvalificerede og specialuddannede personale, som gennem årene har hjulpet tusindvis af danskere til et nyt og bedre syn, ved hjælp af moderne synskirurgi form af enten laseroperation eller linseudskiftning.

Besøg Aarhus-klinikken og nyd vores fredelige åndehul midt i centrum. Her er der langt til stress og jag, hvilket du hurtigt bemærker, når du oplever det nærvær og engagement, som vi har fokus på – og som er kendetegnende for alle Memiras Øjenklinikker.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Aarhus og hjælpe dig til et friere liv uden briller og linser!

Retninger i Google Maps Find os

Kørselsvejledning

Kommer du i bil er der mulighed for at parkere i P-huset Telefontorvet 1, med ” indkørsel fra Østergade”. Herfra er der kun få minutters gang til klinikken.

Ankomst med tog

Ankommer du med tog til Aarhus Banegård, finder du os centralt placeret, kun 5 minutters gang fra stationen (overfor Salling stormagasin).

Ankomst med bus

Er du med bussen ligger vi også dejligt centralt. De fleste bybusser holder nemlig i busgaden, og herfra skal du kun gå ca. 100 meter over torvet til klinikken.