Memira øjenklinik Aarhus

Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning. Vi behandler alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn.

Når du besøger Memira i Aarhus, vil du blive budt velkommen af vores højtkvalificerede og venlige personale, som står klar til at besvare alle dine spørgsmål om synskorrigerende operationer.

I vores nye flotte Aarhus-klinik møder du vores professionelle og engagerede team, som står klar til at hjælpe dig til et friere liv uden briller, læsebriller og kontaktlinser. Såvel optiker som klinikansvarlig har med deres store erfaring og viden inden for refraktiv kirurgi, de rette forudsætninger for at sikre, at du får besvaret alle dine spørgsmål og føler dig tryg i din beslutning om at få foretaget en øjenlaser eller linseudskiftning.

Det hele begynder dog med en ganske uforpligtende undersøgelse – hvor du i løbet af en times tid får svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – og i så fald hvilken metode, vi vil anbefale dig. Vi har ingen ventetid – og du kan som oftest få en tid hos en af vores specialuddanede optikere allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri 5 dage før du kommer til din undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her.

Du finder Memira Øjenklinik i centrum af Aarhus, kun 500 meter fra Domkirken og i gå-afstand fra Aarhus Banegård. Den hyggelige klinik er centralt beliggende på 1. sal på Telefontorvet – den lille granitbelagte plads mellem Busgaden og Søndergade. Vi er nemme at få øje på, hvis du kigger lidt op. Vi ligger nemlig lige over for Fitness.dk – på hjørnet oven på optikerforretningen Qvist Briller.

Hos Memira i Aarhus er er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle de spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder m.m., som du måtte ligge inde med. Vi inviterer også løbende til hyggelige aftensammenkomster, hvor vi fortæller vidt og bredt om synskirurgi, mens vi nyder lidt vådt og tørt. Hold øje med vores næste gratis informationsmøde her, hvor du også finder link til tilmelding.

Hvis du gerne vil slippe for briller og linser – uden at gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet – så besøg Memira Øjenklink i Aarhus.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Aarhus og hjælpe dig til et friere liv uden synsfejl!

Retninger i Google Maps Find os

Kørselsvejledning

Kommer du i bil er der mulighed for at parkere i P-huset Telefontorvet 1, med ” indkørsel fra Østergade”. Herfra er der kun få minutters gang til klinikken.

Ankomst med tog

Ankommer du med tog til Aarhus Banegård, finder du os centralt placeret, kun 5 minutters gang fra stationen (overfor Salling stormagasin).

Ankomst med bus

Er du med bussen ligger vi også dejligt centralt. De fleste bybusser holder nemlig i busgaden, og herfra skal du kun gå ca. 100 meter over torvet til klinikken.