Vi udfører alle typer af øjenlaser og linseudskiftning på klinikken
Kundecenter

Memira øjenklinik Aarhus

Du finder Memira Aarhus på privathospitalet Aros. Udover undersøgelse og efterkontroller, udfører vi også alle typer af operationer på klinikken. Vi korrigerer alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.

Memira aarhus
Memira i Aarhus ligger på Privathospitalet Aros

På vores flotte Aarhus-klinik, som befinder sig på Aros Privathospital, møder du vores professionelle og engagerede team, som står klar til at hjælpe dig til et friere liv uden briller, læsebriller og kontaktlinser. Vores optiker Charlotte og klinikansvarlige Ulla vil i samarbejde sørge for at guide dig, når du skal træffe din beslutning om at få foretaget øjenlaser eller en linseudskiftning. De vil også sikre, at du kommer igennem forløbet på tryggeste vis, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende undersøgelse, her møder du vores specialuddannede optiker Charlotte. Hun vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil Charlotte anbefale dig en operationsmetode, som hun vil gennemgå med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til undersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri fem dage før du kommer til din undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her.

Alle behandling foretages på klinikken

Vi udfører alle vores operationer på vores moderne klinik på  Aros privathospital; alle typer af laser, linseimplantat, linseudskiftning, grå stær og linseudskiftning efter grå stær.

Spørgsmål?

Hos Memira i Aarhus er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv. Vi inviterer også løbende til hyggelige informationsaftener, hvor vi fortæller om brille- og linsefrihed, og du har mulighed for at stille spørgsmål. Hold øje med og tilmeld dig vores næste gratis informationsaften her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Aarhus og hjælpe dig til et friere liv uden briller og linser!

Retninger i Google Maps Find os

Kørselsvejledning

Kommer du i bil er der mulighed for at parkere på p-pladserne ude foran Aros Privathospital.

Ankomst med bus

Der kan tages to linjer ud til os. 6A mod Risskov holder på Skejbygårdsvej og 1A kører til Skejbyparken.

Book tid til undersøgelse

1. Personoplysninger
2. Find tider
3. Gennemse bookning
4. Bekræftelse
Bruger du kontaktlinser?

Find tider