Memira Aarhus

Du finder Memira Aarhus i Scandinavian Center Aarhus på Margrethepladsen 2. Her udfører vi undersøgelser, kontroller, og alle typer af synkorrigerendeoperationer. Vi korrigerer alle typer af synsfejl. Foruden synskorrigerende behandlinger, tilbyder vi også privat øjenlæger. Her kan du booke dag til dag konsultationer hos vores øjenlæger, som er specialister indenfor øjensundhed, så som grå stær, grøn stær, tørre øjne, børns syn og almindelige øjensygdomme.

På vores flotte Aarhus-klinik, som befinder sig i Scandinavian Center, møder du vores professionelle og engagerede team, som står klar til at hjælpe dig til et friere liv uden briller, læsebriller og kontaktlinser.

Vores optikere Tina og Sofie-Amalie vil sammen med vores klinikansvarlige Ulla sørge for at guide dig, når du skal træffe din beslutning om at få foretaget øjenlaser eller en linseudskiftning. De vil også sikre, at du kommer igennem forløbet på tryggeste vis, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende forundersøgelse, her møder du enten vores specialuddannede optiker Tina eller Sofie-Amalie. De vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil vi anbefale dig en operationsmetode, som vi vil gennemgå med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til forundersøgelse allerede i indeværende uge.

Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri i mindst fem dage før du kommer til din forundersøgelse. Læs mere om forundersøgelsen her.

Alle behandlinger foretages på klinikken

Vi udfører alle vores operationer på vores moderne klinik i Scandinavian Center Aarhus; alle typer af laser, linseudskiftning, grå stær og linseudskiftning efter grå stær.

Privat øjenlæge ved Memira – Aarhus – ingen ventetid

Har du udfordringer med tørre øjne, eller mistanke om øjensygdom? Så book en konsultation hos os. Vi tilbyder øjenlæge konsultationer hos vores øjenlæger, som er specialister indenfor øjensundhed, så som grå stær, grøn stær, tørre øjne, børns syn samt almindelige øjensygdomme. Vi tilbyder kort ventetid på konsultation hos vores øjenlæger samt nem tilgængelighed og øjeblikkelig sikkerhed. Vi samarbejder med det fleste danske forsikringsselskaber og sundhedsforsikringer.

Du finder vores øjenlæger i Aarhus, Aalborg, Kolding og København.

Spørgsmål?

Hos Memira i Aarhus er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Aarhus og hjælpe dig til et friere liv uden briller og linser!

Kørselsvejledning

Kommer du i bil er der mulighed for at parkere på p-pladserne ude foran Scandinavian Center.

Ankomst med bus

Der kan tages følgende linjer ud til os. Både bus linje 11, 14, 15, 200, 202 standser ved Frederiksalle, lige ved Scandinavian Center Aarhus.

Kontakt

Aarhus

Scandinavian Center,
Margrethepladsen 2, plan 2, 8000 Aarhus

Telefonnummer

70 71 68 14

E-mailadresse

klinik.aarhus@memira.dk

Klinikansvarlig

Ulla Ingersvang

Åbningstider

Mandag08:00 – 16:00Tirsdag08:00 – 16:00Onsdag08:00 – 16:00Torsdag08:00 – 18:00Fredag08:00 – 14:00