Memira Eyecenter Århus

Du finder Memira Aarhus i Scandinavian Center Århus på Margrethepladsen 2. Her udfører vi undersøgelser, kontroller, og alle typer af synkorrigerendeoperationer. Vi korrigerer alle typer af synsfejl. Foruden synskorrigerende behandlinger, tilbyder vi også privat øjenlæger. Her kan du booke dag til dag konsultationer hos vores øjenlæger, som er specialister indenfor øjensundhed, så som grå stær, grøn stær, tørre øjne, børns syn og almindelige øjensygdomme.

På vores flotte Aarhus-klinik, som befinder sig i Scandinavian Center, møder du vores professionelle og engagerede team, som står klar til at hjælpe dig til et friere liv uden briller, læsebriller og kontaktlinser.

Vores optiker Tina vil sammen med vores klinikansvarlige Ulla sørge for at guide dig, når du skal træffe din beslutning om at få foretaget øjenlaser eller en linseudskiftning. De vil også sikre, at du kommer igennem forløbet på tryggeste vis, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende forundersøgelse, her møder du vores specialuddannede optiker Tina. Hun vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil vi anbefale dig en operationsmetode, som vi vil gennemgå med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til forundersøgelse allerede i indeværende uge.

Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri i mindst fem dage før du kommer til din forundersøgelse. Læs mere om forundersøgelsen her.

Alle behandlinger foretages på klinikken

Vi udfører alle vores operationer på vores moderne klinik i Scandinavian Center Aarhus; alle typer af laser, linseudskiftning, grå stær og linseudskiftning efter grå stær.

Øjenlæge Århus

Har du udfordringer med tørre øjne, eller mistanke om øjensygdom? Så book en konsultation hos os. Vi tilbyder øjenlæge konsultationer hos vores øjenlæger, som er specialister indenfor øjensundhed, så som grå stær, grøn stær, tørre øjne, børns syn samt almindelige øjensygdomme. Vi tilbyder kort ventetid på konsultation hos vores øjenlæger samt nem tilgængelighed og øjeblikkelig sikkerhed. Vi samarbejder med det fleste danske forsikringsselskaber og sundhedsforsikringer.

Du finder vores øjenlæger i Aarhus, Aalborg, Kolding og København.

Spørgsmål?

Hos Memira i Aarhus er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Aarhus og hjælpe dig til et friere liv uden briller og linser!

Kørselsvejledning

Kommer du i bil er der mulighed for at parkere på p-pladserne ude foran Scandinavian Center.

Ankomst med bus

Der kan tages følgende linjer ud til os. Både bus linje 11, 14, 15, 200, 202 standser ved Frederiksalle, lige ved Scandinavian Center Aarhus.

Kontakt

Aarhus

Scandinavian Center,
Margrethepladsen 2, plan 2, 8000 Aarhus

+4570716814

Klinikansvarlig

Ulla Ingersvang

Åbningstider

Mandag – Onsdag08:00 – 16:00
Torsdag08:00 – 17:00
Fredag08:00 – 14:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Book tid

Se ledige tider og book en forundersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book forundersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book