Memira Eyecenter Esbjerg

Hos Memiras certificerede partner i Esbjerg, kan du få undersøgt om du kan slippe for briller og linser. Vi retter alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.

I Broen Shopping finder du Memiras certificerede partner. Butikken i Esbjerg er resultatet af et omfattende optikersamarbejde, hvor Anders  er blevet specialuddannet, af vores kvalitetschef, i at udføre såvel undersøgelser som efterkontroller vedrørende synkirurgi. Anders vil sikre, at du kommer igennem forløbet på tryggeste vis, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende forundersøgelse, her møder du vores optiker Anders. Han vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil Anders anbefale dig en operationsmetode og gennemgå den med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til forundersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri fem dage før du kommer til din forundersøgelse. Læs mere om forundersøgelsen her.

Selve operationen udføres på vores klinik i Kolding, men forundersøgelsen før og kontrollerne efter foregår hos Anders i Esbjerg.

Spørgsmål?

Hos Memira i Esbjerg er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Esbjerg!

Sådan finder du os

Broen Shopping ligger midt i Danmarks 5. største by Esbjerg ved siden af tog- og busstation, og ved de indfaldsveje, der forbinder Esbjerg med oplandet og E20.

Der er 4 timers gratis parkering i Broen Shopping. Indgang til parkering er ved Exnersgade. Husk at sætte p-skiven.

Kontakt

Esbjerg – Certified Partner

Broen Shopping
6700 Esbjerg

+4588802800

Klinikansvarlig

Anders Sinding-Birk

Book tid

Se ledige tider og book en forundersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book forundersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book