Memira Eyecenter Kolding

Du finder Memira Kolding på Gråbrødregade. Her udfører vi undersøgelser, operationer og kontroller. Vi korrigerer alle synsfejl med øjenlaser eller linseudskiftning.

Du finder vores flotte Kolding-klinik på Gråbrødregade 6. Her møder du vores professionelle og engagerede team, som står klar til at hjælpe dig til et friere liv uden briller, læsebriller og kontaktlinser.

Vores optikere Kristina og Malene samt klinikansvarlige Charlotte vil i samarbejde sørge for at guide dig, når du skal træffe din beslutning om at få foretaget øjenlaser eller en linseudskiftning. De vil sikre, at du kommer igennem forløbet på tryggeste vis, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål.

Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende undersøgelse, her møder du vores specialuddannede optiker Kristina eller Malene. De vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation.

Er du egnet, vil du blive anbefalet en operationsmetode som vil blive gennemgået med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til undersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri i mindst fem dage før du kommer til din undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her.

Spørgsmål?

Hos Memira i Kolding er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv. Vi inviterer også løbende til hyggelige informationsaftener, hvor vi fortæller om brille- og linsefrihed, og du har mulighed for at stille spørgsmål. Hold øje med og tilmeld dig vores næste gratis informationsaften her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Kolding og hjælpe dig til et friere liv uden briller og linser.

Kørselsvejledning

Er du i bil, kan du parkere  på den parkeringsplads, der  hedder Riberdyb og ligger ud til Kongebrogade. Når du har parkeret ved Riberdyb, går du under en tunnel, som fører op til gågaden. Fortsæt ned af gågaden og Gråbrødregade kommer på højre hånd. Det er også muligt at parkere ved Ejlersvej eller i Europarks P-hus på Sydbanegade 2B.

Ankomst med bus og tog

Fra banegården går du til venstre ned af Jernbanegade. Efter cirka 200 m. kommer der et lyskryds, som du går lige over. Gå herefter 100 m. ned af gågaden og tag den første vej på venstre hånd – Gråbrødregade. Her finder du vores klinik ca. 50 m. nede af gaden.

Book tid til undersøgelse

4. Bekræftelse
Bruger du kontaktlinser?
Jeg er

Kontakt Kolding

Kolding

Gråbrødregade 6
6000 Kolding

88802800

Klinikansvarlig

Charlotte Asp Damm

Åbningstider

Mandag – Fredag08:00 – 17:00
LørdagLukket
SøndagLukket