Memira Eyecenter Kolding

Du finder Memira Kolding på Gråbrødregade. Her udfører vi undersøgelser, operationer og kontroller. Vi korrigerer alle synsfejl med øjenlaser eller linseudskiftning.

Du finder vores Kolding-klinik på Gråbrødregade 6. Her møder du vores professionelle og engagerede team, som står klar til at hjælpe dig til et friere liv uden briller, læsebriller og kontaktlinser.

Vores optikere Eric og Trine samt klinikansvarlige Tina vil i samarbejde sørge for at guide dig, når du skal træffe din beslutning om at få foretaget øjenlaser eller en linseudskiftning. De vil sikre, at du kommer igennem forløbet på tryggeste vis, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål.

Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende forundersøgelse, her møder du vores specialuddannede optiker Eric eller Trine. De vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation.

Er du egnet, vil du blive anbefalet en operationsmetode som vil blive gennemgået med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til forundersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri i mindst fem dage før du kommer til din forundersøgelse. Læs mere om forundersøgelsen her.

Spørgsmål?

Hos Memira i Kolding er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Kolding og hjælpe dig til et friere liv uden briller og linser.

Kørselsvejledning

Er du i bil, kan du parkere på den parkeringsplads, der  hedder Riberdyb og ligger ud til Kongebrogade. Når du har parkeret ved Riberdyb, går du under en tunnel, som fører op til gågaden. Fortsæt ned ad gågaden og Gråbrødregade kommer på højre hånd. Det er også muligt at parkere ved Ejlersvej eller i Europarks P-hus på Sydbanegade 2B. Der er cirka 10 minutters gang til klinikken.

Parkering blot et minut fra klinikken

Hvis du parkerer ved Klostergade 16, skal du huske at bruge en af de pågældende parkeringstjenesten. Der er cirka 1 minuts gang til klinikken.

Ankomst med bus og tog

Fra banegården går du til venstre ned ad Jernbanegade. Efter cirka 200 m. kommer der et lyskryds, som du går lige over. Gå herefter 100 m. ned ad gågaden og tag den første vej på venstre hånd – Gråbrødregade. Her finder du vores klinik ca. 50 m. nede af gaden.

Kontakt

Kolding

Gråbrødregade 6
6000 Kolding

Telefonnummer

70 71 68 11

E-mailadresse

klinik.kolding@memira.dk

Klinikansvarlig

Tina Hemrich

Åbningstider

Mandag08:00 – 15:00Tirsdag08:00 – 18:00Onsdag08:00 – 14:00Torsdag08:00 – 18:00Fredag08:00 – 14:00

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book en forundersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book