Kundecenter

Memira øjenklinik Kolding

Hos Memira i Kolding korrigerer vi alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.
Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning. Alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Kolding-klinikken, som er beliggende i fine lokaler på Gråbrødregade 6, tilbyder både laseroperationer og linseudskiftninger med det sidste nye undersøgelses- og operationsudstyr og og udført af de mest erfarne og dygtigste danske øjenlæger, som har specialiseret inden for synskirurgi.

I klinikken vil du altid blive budt velkommen af specialuddannet og erfarent personale, som følger dig gennem hele processen med forundersøgelse, information, operation og efterkontroller. Her vil du altid føle dig i trygge og professionelle hænder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Kolding og hjælpe dig til et friere liv uden briller og linser.

Retninger i Google Maps FInd os

Kørselsvejledning

Er du i bil, er der 2 muligheder for at parkere tæt på Memira i Kolding. Den ene parkeringsplads hedder Riberdyb og ligger ud til Kongebrogade. Når du har parkeret ved Riberdyb, går du under en tunnel, som fører op til gågaden. Fortsæt ned af gågaden og Gråbrødregade kommer på højre hånd. Den anden parkeringsmulighed er Klostergården. Du finder parkeringspladsen ved at køre via Munkegade. Herfra går du ca. 100 m. ned af gågaden, og første vej på højre hånd hedder Gråbrødregade.

Ankomst med bus og tog

Fra banegården går du til venstre ned af Jernbanegade. Efter cirka 200 m. kommer der et lyskryds, som du går lige over. Gå herefter 100 m. ned af gågaden og tag den første vej på venstre hånd – Gråbrødregade. Her finder du vores klinik ca. 50 m. nede af gaden.

1. Personoplysninger
2. Find tider
3. Gennemse bookning
4. Bekræftelse

Find tider