Bemærk! Pga. byfornyelse, er en del p-pladser i midtbyen p.t. er nedlagte, det kan derfor være svært at finde parkering. Vi foreslår, at du parkerer ved Riberdyb, Ejlersvej eller i Europarks P-hus på Sydbanegade 2B. Det er ikke muligt at parkere ved klinikken.
Kundecenter

Memira øjenklinik Kolding

Du finder Memira Kolding på Gråbrødregade. Her udfører vi både undersøgelser, operationer og kontroller. Vi korrigerer alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.

Du finder vores flotte Kolding-klinik på Gråbrødregade 6. Her møder du vores professionelle og engagerede team, som står klar til at hjælpe dig til et friere liv uden briller, læsebriller og kontaktlinser. Vores optiker Kristina og klinikansvarlige Charlotte vil i samarbejde sørge for at guide dig, når du skal træffe din beslutning om at få foretaget øjenlaser eller en linseudskiftning. De vil også sikre, at du kommer igennem forløbet på tryggeste vis, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende undersøgelse, her møder du vores specialuddannede optiker Kristina. Hun vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil Kristina anbefale dig en operationsmetode og gennemgå den med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til undersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri fem dage før du kommer til din undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her.

Spørgsmål?

Hos Memira i Kolding er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv. Vi inviterer også løbende til hyggelige informationsaftener, hvor vi fortæller om brille- og linsefrihed, og du har mulighed for at stille spørgsmål. Hold øje med og tilmeld dig vores næste gratis informationsaften her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Kolding og hjælpe dig til et friere liv uden briller og linser.

Retninger i Google Maps FInd os

Kørselsvejledning

Er du i bil, kan du parkere  på den parkeringsplads, der  hedder Riberdyb og ligger ud til Kongebrogade. Når du har parkeret ved Riberdyb, går du under en tunnel, som fører op til gågaden. Fortsæt ned af gågaden og Gråbrødregade kommer på højre hånd. Det er også muligt at parkere ved Ejlersvej eller i Europarks P-hus på Sydbanegade 2B.

Ankomst med bus og tog

Fra banegården går du til venstre ned af Jernbanegade. Efter cirka 200 m. kommer der et lyskryds, som du går lige over. Gå herefter 100 m. ned af gågaden og tag den første vej på venstre hånd – Gråbrødregade. Her finder du vores klinik ca. 50 m. nede af gaden.

Book tid til undersøgelse

1. Personoplysninger
2. Find tider
3. Gennemse bookning
4. Bekræftelse
Bruger du kontaktlinser?

Find tider