Memira Eyecenter Viborg

Bliv undersøgt, og find ud af om du kan slippe af med briller og linser hos Memiras certificerede partner Jannie hos NytSyn i Viborg. Vi retter alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.

Memira Viborg

Butikken i Viborg er resultatet af et omfattende optikersamarbejde, hvor Jannie der er optiker i Nyt syn er blevet specialuddannet, af vores kvalitetschef, i at udføre såvel undersøgelser som efterkontroller vedrørende synkirurgi. Jannie vil sikre, at du kommer trygt igennem forløbet, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende undersøgelse, her møder du vores optiker Jannie. Hun vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil Jannie anbefale dig en operationsmetode og gennemgå den med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til undersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri fem dage før du kommer til din undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her.

Selve operationen udføres på vores klinik i Aarhus eller Aalborg, men den indledende undersøgelse og de efterfølgende kontroller foregår hos Jannie i Viborg.

Spørgsmål?

Hos Memira i Viborg er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv. Vi inviterer også løbende til hyggelige informationsaftener, hvor vi fortæller om brille- og linsefrihed, og du har mulighed for at stille spørgsmål. Hold øje med og tilmeld dig vores næste gratis informationsaften her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Viborg!

Sådan finder du os

Der er 10 minutters gang fra banegården og rutebilstationen.

Kommer du i bil, findes der 3 timers fri parkering på PreislersPlads. Ca. 50 meter fra butikken

Book tid til undersøgelse

4. Bekræftelse
Bruger du kontaktlinser?
Jeg er

Kontakt Viborg

Viborg

Vestergade 10
8880 Viborg

88802800

Klinikansvarlig

Jannie Jensen

Åbningstider

Mandag – Torsdag10:00 – 17:30
Fredag10:00 – 18:00
Lørdag09:30 – 13:00
SøndagLukket