Memira Viborg

Bliv undersøgt, og find ud af om du kan slippe af med briller og linser hos Memiras certificerede partner Kate hos Nyt Syn i Viborg. Vi retter alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.

Memira Viborg

Butikken i Viborg er resultatet af et omfattende optikersamarbejde, hvor Kate der er optiker i Nyt Syn er blevet specialuddannet, af vores kvalitetschef, i at udføre såvel undersøgelser som efterkontroller vedrørende synkirurgi. Kate vil sikre, at du kommer trygt igennem forløbet, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende forundersøgelse, her møder du vores optiker Kate. Hun vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil Kate anbefale dig en operationsmetode og gennemgå den med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til forundersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri fem dage før du kommer til din forundersøgelse. Læs mere om forundersøgelsen her.

Selve operationen udføres på vores klinik i Aarhus eller Aalborg, men den indledende forundersøgelse og de efterfølgende kontroller foregår hos Kate i Viborg.

Spørgsmål?

Hos Memira i Viborg er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Viborg!

Sådan finder du os

Der er 10 minutters gang fra banegården og rutebilstationen.

Kommer du i bil, findes der 3 timers fri parkering på PreislersPlads. Ca. 50 meter fra butikken

Kontakt

Nyt Syn, Viborg – Certified Partner

Vestergade 10
8800 Viborg

Telefonnummer

88 80 28 00

E-mailadresse

kundeservice.danmark@memira.dk

Åbningstider

Mandag10:00 – 17:30Tirsdag10:00 – 17:30Onsdag10:00 – 17:30Torsdag10:00 – 17:30Fredag10:00 – 18:00Lørdag09:30 – 13:00

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book en forundersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00