Memira Eyecenter Aalborg

Du finder Memira Aalborg på Vestre Havnepromenade 9. Her udfører vi både undersøgelser, operationer og kontroller. Vi korrigerer alle synsfejl med øjenlaser eller linseudskiftning.

Memira-klinikken i Aalborg
Memira-klinikken i Aalborg

Memira-Aalborg finder du i hjertet af Aalborg, i store lokaler på Vestre Havnepromenade 9 med Limfjorden lige uden for vinduet. Klinikken er let at finde, den ligger lige mellem de to broer på Aalborg-siden og med gode parkeringsforhold i området.

På vores Aalborg-klinik vil du altid møde et nærværende og specialuddannet personale, som står klar til at følge dig gennem hele processen med undersøgelse, information, operation og efterkontroller. Du vil med garanti føle dig velkommen og i særdeles trygge hænder, når Lotte tager imod dig på klinikken. Vi tilbyder synskorrigerende behandlinger foretaget med det sidste nye undersøgelses- og operationsudstyr og udført af de mest erfarne og dygtigste øjenlæger, som har specialiseret inden for synskirurgi.

Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende undersøgelse, her møder du vores specialuddannede optiker Nina. Hun vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil Nina anbefale dig en operationsmetode, som hun vil gennemgå med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til undersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri i minimum fem dage før du kommer til din undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her.

Spørgsmål?

Hos Memira i Aalborg er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv. Vi inviterer også løbende til hyggelige informationsaftener, hvor vi fortæller om brille- og linsefrihed, og du har mulighed for at stille spørgsmål. Hold øje med og tilmeld dig vores næste gratis informationsaften her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Aalborg og hjælpe dig til et friere liv uden synsfejl.

Kørselsvejledning

Kommer du i bil, skal du køre helt ned langs med kajen på Aalborg-siden af Limfjorden mellem de to broer. Her finder du vores indgang ud mod fjorden.

Ankomst med tog

Kommer du med tog, er det lettest at køre til Vestbyen, gå ned forbi spritfabrikken til fjorden og herefter dreje til højre og spadserere langs fjorden.

Kontakt Aalborg

Aalborg

Vestre Havnepromenade 9
9000 Aalborg

88802800

Klinikansvarlig

Henrik Lindblad Jensen

Åbningstider

Mandag – Fredag08:00 – 17:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Book tid til øjelæge

Book tid til undersøgelse hos Memira – Øjenlægernes Hus i København

En undersøgelse hos vores øjenlæge koster 995 kr.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book undersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book