Memira øjenklinik Aalborg

Du finder Memira Aalborg på Vestre Havnepromenade 9. Her udfører vi både undersøgelser, operationer og kontroller. Vi korrigerer alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.

Memira-klinikken i Aalborg
Memira-klinikken i Aalborg

Memira-Aalborg finder du i hjertet af Aalborg, i store lokaler på Vestre Havnepromenade 9 med Limfjorden lige uden for vinduet. Klinikken er let at finde, idet den ligger lige mellem de to broer på Aalborg-siden og med gode parkeringsforhold i området.

På vores Aalborg-klinik vil du altid møde et nærværende og specialuddannet personale, som står klar til at følge dig gennem hele processen med undersøgelse, information, operation og efterkontroller. Her vil du med garanti føle dig velkommen og i særdeles trygge hænder. Vi tilbyder synskorrigerende behandlinger foretaget med det sidste nye undersøgelses- og operationsudstyr og udført af de mest erfarne og dygtigste øjenlæger, som har specialiseret inden for synskirurgi. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende undersøgelse, her møder du vores specialuddannede optiker Preben. Han vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil Preben anbefale dig en operationsmetode, som han vil gennemgå med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til undersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri fem dage før du kommer til din undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her.

Spørgsmål?

Hos Memira i Aalborg er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv. Vi inviterer også løbende til hyggelige informationsaftener, hvor vi fortæller om brille- og linsefrihed, og du har mulighed for at stille spørgsmål. Hold øje med og tilmeld dig vores næste gratis informationsaften her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Aalborg og hjælpe dig til et friere liv uden synsfejl.

Retninger i Google Maps Find os

Kørselsvejledning

Kommer du i bil, skal du køre helt ned langs med kajen på Aalborg-siden af Limfjorden mellem de to broer. Her finder du vores indgang ud mod fjorden.

Ankomst med tog

Kommer du med tog, er det lettest at køre til Vestbyen, gå ned forbi spritfabrikken til fjorden og herefter dreje til højre og spadserere langs fjorden.

 

Book tid til undersøgelse

4. Bekræftelse
Bruger du kontaktlinser?
Jeg er