Kundecenter

Memira øjenklinik Aalborg

Hos Memira i Aalborg korrigerer vi alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.
Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning. Alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Memira-klinikken i Aalborg
Memira-klinikken i Aalborg

Memira har sin klinik beliggende i hjertet af Aalborg, i store lokaler på Vestre Havnepromenade 9 med Limfjorden lige uden for vinduet. Klinikken er let at finde, idet den ligger lige mellem de to broer på Aalborg-siden og med gode parkeringsforhold i området.

I vores Aalborg-klinik vil du altid møde et nærværende og specialuddannet personale, som står klar til at følge dig gennem hele processen med forundersøgelse, information, operation og efterkontroller. Her vil du med garanti føle dig velkommen og i særdeles trygge hænder. Vi tilbyder synskorrigerende behandlinger foretaget med det sidste nye undersøgelses- og operationsudstyr og udført af de mest erfarne og dygtigste øjenlæger, som har specialiseret inden for synskirurgi.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Aalborg og hjælpe dig til et friere liv uden synsfejl.

Retninger i Google Maps Find os

Kørselsvejledning

Kommer du i bil, skal du køre helt ned langs med kajen på Aalborg-siden af Limfjorden mellem de to broer. Her finder du vores indgang ud mod fjorden.

Ankomst med tog

Kommer du med tog, er det lettest at køre til Vestbyen, gå ned forbi spritfabrikken til fjorden og herefter dreje til højre og spadserere langs fjorden.

1. Personoplysninger
2. Find tider
3. Gennemse bookning
4. Bekræftelse

Find tider