Kampagne! Undersøgelse kun 10 kr. (Ord 300kr.) Book nu!
Kundecenter

Vores kunder

Vores kunder fortæller her om deres oplevelser hos Memira, hvilke tanker og overvejelser de havde før, under og efter deres behandlinger. Vil du også dele dine oplevelse? Skriv til os på marketing@memira.eu

Find testimonial

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine børn, som han gerne vil tumle og have dyb kontakt med.

Dewin Nguyen

Da Dewin stod over for at skulle ud på en jordomrejse, tænkte han, at det nok ville være lettere uden briller og linser.

Nicolai Østergaard

Nicolai kom til med Memira med synsfejl, der både indbefattede langsynethed, nærsynethed og bygningsfejl. Efter en linseudskiftning ser han nu, som han skal.

Emilie Blom

Emilie er en aktiv pige. Hun bruger timer i fitnesscenteret og bruger derudover mange timer på vejen i hendes job som kørende sælger. At smide kontaktlinserne viste sig at blive en større befrielse, end hun havde regnet med!

Rebecca Myrvold

Rebecca var bare 24 år, da hun kom til Memira for at slippe af med hendes medfødte grå stær.

Pia Clerté

Pia Clerté er dynamisk sportsskytte og konkurrerer på elite niveau. Hun har haft briller, siden hun var 10 år, men da hun også blev ramt af alderssyn, blev hendes nærsynethed forværret, hvilket var en stor udfordring i hendes sport.

Klaus Mørk Andersen

Klaus er jæger og landmand. Alderssynet der krævede, at han snart skulle have brillerne på – snart have brillerne af, gjorde at han opsøgte Memira, for at få en linseudskiftning. Men faktisk var linseudskiftningen ikke Klaus’ første synskorrigerende operation.

Louise Haldbo Balslev

Louise er en passioneret sejler, og i erkendelse af at det blå element rimer meget dårligt på briller og linser, besluttede hun sig for at få en laseroperation. En beslutning, hun ikke har fortrudt i ét sekund!

Lotta Rajalin

Lotte valgte at få korrigeret sin synsfejl med en linseudskiftning hos Memira, og i dag oplever hun en stor frihed i sin hverdag. I denne film kan du følge hende før og efter, men også under selve linseudskiftningen – inde på operationsstuen.