Memira Eyecenter Odense

Bliv undersøgt, og find ud af om du kan slippe af med briller og linser hos Memiras certificerede partner i Odense. Vi retter alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.

Butikken i Odense er resultatet af et omfattende optikersamarbejde, hvor Maria er blevet specialuddannet, af vores kvalitetschef, i at udføre såvel undersøgelser som efterkontroller vedrørende synkirurgi. Maria vil sikre, at du kommer trygt igennem forløbet, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende undersøgelse, her møder du en vores optikere. Du vil i løbet af en times tid få svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil vi anbefale dig en operationsmetode og gennemgå den med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til undersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri fem dage før du kommer til din undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her.

Selve operationen udføres på vores klinik i Kolding, men den indledende undersøgelse og de efterfølgende kontroller foregår i Odense.

Spørgsmål?

Hos Memira i Odense er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Memira i Odense!

Kontakt

Nyt Syn, Odense – Certified Partner

Brandts passage 27
5000 Odense

88 80 28 00

Klinikansvarlig

Maria Degener

Åbningstider

MandagLukket
Tirsdag – Torsdag10:00 – 17:30
Fredag10:00 – 18:00
Lørdag10:00 – 14:00
SøndagLukket

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book undersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book