Memira Næstved

Bliv undersøgt, og find ud af om du kan slippe af med briller og linser hos Memiras certificerede partner Jespers Optik i Næstved. Vi retter alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.

Butikken i Næstved er resultatet af et omfattende optikersamarbejde, hvor Jesper og Sanne er blevet specialuddannet, af vores kvalitetschef, i at udføre såvel undersøgelser som efterkontroller vedrørende synkirurgi. Jesper eller Sanne vil sikre, at du kommer trygt igennem forløbet, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende forundersøgelse, her møder du en af vores optikere enten Sanne eller Jesper. Du vil i løbet af en times tid få svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil vi anbefale dig en operationsmetode og gennemgå den med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til forundersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri fem dage før du kommer til din forundersøgelse. Læs mere om forundersøgelsen her.

Selve operationen udføres på vores klinik i København, men forundersøgelsen før og de efterfølgende kontroller foregår i Næstved.

Spørgsmål?

Hos Memira i Næstved er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Næstved!

I bil

Ankommer du i bil, kan du enten parkere i Østergade, som ligger i forlængelse af Torvestræde. Langtidsparkering er mulig bag ved MENY, ligeledes i Østergade. Mod betaling, kan du parkerer foran  BIO Næstved på Kattebjerg.

Ankomst med tog eller bus

Ankommer du med tog eller bus, tager det små 3 minutter at gå. Gå op gennem Jernbanegade, hvor du drejer til højre straks efter Vivaldi. Her støder du så på klinikken – Nyt Syn 50 meter nede i gaden på højre hånd.

Kontakt

Jespers Optik, Næstved – Certified Partner

Torvestræde 5-7 4700 Næstved

Telefonnummer

88 80 28 00

E-mailadresse

kundeservice.danmark@memira.dk

Klinikansvarlig

Jesper Druskeit Leth

Åbningstider

Mandag09:30 – 17:30Tirsdag09:30 – 17:30Onsdag09:30 – 17:30Torsdag09:30 – 17:30Fredag09:30 – 17:30Lørdag09:00 – 14:00

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book en forundersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00