Memira Eyecenter Næstved

Bliv undersøgt, og find ud af om du kan slippe af med briller og linser hos Memiras certificerede partner Jespers Optik i Næstved. Vi retter alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.

Butikken i Næstved er resultatet af et omfattende optikersamarbejde, hvor Jesper er blevet specialuddannet, af vores kvalitetschef, i at udføre såvel undersøgelser som efterkontroller vedrørende synkirurgi. Jesper vil sikre, at du kommer trygt igennem forløbet, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende undersøgelse, her møder du vores optiker Jesper. Han vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil Jesper anbefale dig en operationsmetode og gennemgå den med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til undersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri fem dage før du kommer til din undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her.

Selve operationen udføres på vores klinik i København, men undersøgelsen før og de efterfølgende kontroller foregår hos Jesper  i Næsteved.

Spørgsmål?

Hos Memira i Næstved er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv. Vi inviterer også løbende til hyggelige informationsaftener, hvor vi fortæller om brille- og linsefrihed, og du har mulighed for at stille spørgsmål. Hold øje med og tilmeld dig vores næste gratis informationsaften her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Næstved!

I bil

Ankommer du i bil, kan du enten parkere i Østergade, som ligger i forlængelse af Torvestræde. Langtidsparkering er mulig bag ved MENY, ligeledes i Østergade. Mod betaling, kan du parkerer foran  BIO Næstved på Kattebjerg.

Ankomst med tog eller bus

Ankommer du med tog eller bus, tager det små 3 minutter at gå. Gå op gennem Jernbanegade, hvor du drejer til højre straks efter Vivaldi. Her støder du så på klinikken – Nyt Syn 50 meter nede i gaden på højre hånd.

Book tid til undersøgelse

4. Bekræftelse
Bruger du kontaktlinser?
Jeg er

Kontakt Næstved

Næstved

Torvestræde 5-7 4700 Næstved

88 80 28 00

Klinikansvarlig

Jesper Druskeit Leth