Memira Eyecenter Næstved

Bliv undersøgt, og find ud af om du kan slippe af med briller og linser hos Memiras certificerede partner Jespers Optik i Næstved. Vi retter alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.

Butikken i Næstved er resultatet af et omfattende optikersamarbejde, hvor Jesper og Sanne er blevet specialuddannet, af vores kvalitetschef, i at udføre såvel undersøgelser som efterkontroller vedrørende synkirurgi. Jesper eller Sanne vil sikre, at du kommer trygt igennem forløbet, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende undersøgelse, her møder du en af vores optikere enten Sanne eller Jesper. Du vil i løbet af en times tid få svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil vi anbefale dig en operationsmetode og gennemgå den med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til undersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri fem dage før du kommer til din undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her.

Selve operationen udføres på vores klinik i København, men undersøgelsen før og de efterfølgende kontroller foregår i Næstved.

Spørgsmål?

Hos Memira i Næstved er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Næstved!

I bil

Ankommer du i bil, kan du enten parkere i Østergade, som ligger i forlængelse af Torvestræde. Langtidsparkering er mulig bag ved MENY, ligeledes i Østergade. Mod betaling, kan du parkerer foran  BIO Næstved på Kattebjerg.

Ankomst med tog eller bus

Ankommer du med tog eller bus, tager det små 3 minutter at gå. Gå op gennem Jernbanegade, hvor du drejer til højre straks efter Vivaldi. Her støder du så på klinikken – Nyt Syn 50 meter nede i gaden på højre hånd.

Kontakt

Næstved

Torvestræde 5-7 4700 Næstved

88802800

Klinikansvarlig

Jesper Druskeit Leth

Åbningstider

Mandag – Fredag09:30 – 17:30
Lørdag09:00 – 15:00
SøndagLukket

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book undersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book