Memira Eyecenter Roskilde

Hos Memira i Roskilde, kan du få undersøgt om din synsfejl kan rettes. Vi retter alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.

I hjertet af Roskilde, kun få minutters gang fra gågaden og stationen, ligger Memiras lyse og indbydende klinik på første sal (bemærk venligst, at der ikke er elevator i bygningen). Her kan du sætte dig behageligt til rette, lade roen sænke sig og nyde den gode atmosfære, velvidende at du er i særdeles trygge hænder. Vores specialuddannede optiker Bonnie vil sørge for at guide dig, når du skal træffe din beslutning om at få foretaget øjenlaser eller en linseudskiftning. De vil også sikre, at du kommer igennem forløbet på tryggeste vis, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende undersøgelse, her møder du vores optiker Bonnie. Hun vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil Bonnie anbefale dig en operationsmetode og gennemgå den med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til undersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri fem dage før du kommer til din undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her.

Selve operationen udføres på vores klinik i København, men undersøgelsen før og kontrollerne efter foregår i Roskilde.

Spørgsmål?

Hos Memira i Roskilde er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv. Vi inviterer også løbende til hyggelige informationsaftener, hvor vi fortæller om brille- og linsefrihed, og du har mulighed for at stille spørgsmål. Hold øje med og tilmeld dig vores næste gratis informationsaften her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Roskilde!

Kørselsvejledning

Kommer du i bil finder du os mindre end fem minutters kørsel fra motorvejen.

Kommer du fra København, så følg E20 og Rute 21 til Ringstedvej i Roskilde. Tag frakørsel 13-Ringsted fra Rute 21 mod 14/Ringstedvej og 155/Ringsted/Svogerslev/Lejre. Hold til venstre ved udfletningen, og fortsæt mod Ringstedvej ca. 1,8 km. Så er du fremme ved vores klinik.
Kommer du fra Holbæk-siden, så følg Rute 21 frem til frakørsel 14-Roskilde V. mod Rute 155 og Svogerslev/Ringsted/Rute 14/Roskilde V. Herefter tager du ad Ringstedvej og kører ca. 3,5 km. til du er fremme ved vores adresse.

Der findes en stor P-plads ”Bønnelycke Plads”, umiddelbart tæt på klinikken – og her kan man holde gratis i 3 timer.

Ankomst med bus og tog

Fra Roskilde Station går du til venstre og ned ad Jernbanegade. Når du når lydskrydset går du til højre ad Ringstedgade. Memira ligger ca. 200 meter nede på din venstre side i stuen i samme bygning som AudioNova.

Du kan også tage bus 202A mod Margrethehåb fra Roskilde Station. Stå af på Schmeltz Plads, pog fortsæt videre frem i retning mod Håndværksmuseet. Drej til venstre ad Ringstedgade – hvor du finder klinikken. I alt en gåtur på ca. 160 m.

 

Book tid til undersøgelse

4. Bekræftelse
Bruger du kontaktlinser?
Jeg er

Kontakt Roskilde

Roskilde

Ringstedgade 18
4000 Roskilde

88802800

Klinikansvarlig

Bonnie Møller

Åbningstider

Mandag – Fredag08:00 – 17:00
LørdagLukket
SøndagLukket