Kundecenter

Memira øjenklinik København

Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning. Vi behandler alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn.

Hos Memira i København møder du vores højtkvalificerede og venlige personale, som gennem årene har hjulpet tusindvis af danskere af med briller og kontaktlinser ved hjælp af moderne synskirurgi udført med enten laser eller linser.

På klinikken udfører vores erfarne øjenlæger hver uge synskorrigerende operationer – øjenlaser, linseimplantater, linseudskiftninger og grå stær operationer. Det hele begynder dog med en undersøgelse – hvor du får svar på, om du er egnet til en synskorrigerende behandling. Vi har ingen ventetid – og du kan som oftest få en tid hos en af vores specialuddanede optikere allerede i indeværende uge. Læs mere om undersøgelsen her.

I hjertet af København, kun 25 meter fra Frihedsstøtten og 50 meter fra Københavns Hovedbanegård ligger Memira København – Danmarks største private øjenklinik. Klinikken er beliggende i Panoptikonbygningen, der blev opført i 1952 og med sine 12 etager dengang var Danmarks højeste hus. Før 1952 lå der på samme sted bl.a. et vokskabinet og senere en biograf. Så den centrale Panoptikonbygning står på én gang for både det banebrydende og glæden ved det visuelle – og et mere passende sted kunne vi derfor ikke have ønsket os som vores klinik.

Besøg Memira Øjenklinik i København og nyd vores fredelige åndehul midt i den pulserende storby. Her er der langt til stress og jag, hvilket du hurtigt bemærker, når du oplever det nærvær og engagement, som vi har fokus på – og som er kendetegnende for alle Memiras Øjenklinikker.

Vi glæder os til at byde velkommen til Memira København og hjælpe dig til et friere liv uden briller og linser!

Retninger i Google Maps FInd os

Kørselsvejledning

Er du i bil skal du køre mod Hovedbanegården. Man kan både komme til Banegårdspladsen fra Bernstoffsgade og Vesterbrogade, men der er tidsbegrænset parkering, og det kan være svært at få parkering. Prøv derfor evt. i stedet at finde en plads i det omkringliggende område eks. Trommesalen, Reventlowsgade eller Istedgade. Og husk for en god ordens skyld at købe en p-billet og stille p-skiven, inden du forlader bilen.

Ankomst med bus og tog

Ankommer du med bus eller tog, så tag til Københavns Hovedbanegård og gå derefter mod udgangen, der vender mod Vesterbrogade. På din højre side vil du kunne se Copenhagen Plaza Hotel, og fortsætter du lidt forbi hotellet med jernbanesporene på din venstre hånd, så kommer du til Panoptikbygningen/Arbejdernes Landsbanks bygning. Her finder du Memiras øjenklinik på 1. sal.