Memira Eyecenter København

Du finder Memira København lige ved Hovedbanegården. Her udfører vi både undersøgelser, operationer og kontroller. Vi korrigerer alle synsfejl med øjenlaser eller linseudskiftning.

Vores centralt beliggende Københavner-klinik finder du på Banegårdspladsen 1, på første sal i Arbejderneslandsbank / Panoptikonbygningen.

Her møder du vores professionelle og engagerede team, som står klar til at hjælpe dig til et friere liv uden briller, læsebriller og kontaktlinser.

Vores optikere Lotte, Louise og Kasper, klinikansvarlige Anita og patientkoordinator Heidi vil i samarbejde sørge for at guide dig, når du skal træffe din beslutning om at få foretaget en øjenlaserbehandling eller en linseudskiftning. De vil også sikre, at du kommer igennem forløbet på tryggeste vis, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål.

Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende undersøgelse, her møder du en af vores specialuddannede optikere; Lotte, Louise eller Kasper. De vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation.

Er du egnet til behandling, vil vi anbefale dig en operationsmetode som vi også vil gennemgå med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til undersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri minimum fem dage før du kommer til din undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her.

Spørgsmål?

Hos Memira i København er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv.

Vi glæder os til at byde velkommen til Memira København og hjælpe dig til et friere liv uden briller og linser!

Kørselsvejledning

Er du i bil skal du køre mod Hovedbanegården. Man kan både komme til Banegårdspladsen fra Bernstoffsgade og Vesterbrogade, men der er tidsbegrænset parkering, og det kan være svært at få parkering. Prøv derfor evt. i stedet at finde en plads i det omkringliggende område eks. Trommesalen, Reventlowsgade eller Istedgade. Og husk for en god ordens skyld at købe en p-billet og stille p-skiven, inden du forlader bilen.

Ankomst med bus og tog

Ankommer du med bus eller tog, så tag til Københavns Hovedbanegård og gå derefter mod udgangen, der vender mod Vesterbrogade. På din højre side vil du kunne se Copenhagen Plaza Hotel, og fortsætter du lidt forbi hotellet med jernbanesporene på din venstre hånd, så kommer du til Panoptikbygningen/Arbejdernes Landsbanks bygning. Her finder du Memiras øjenklinik på 1. sal.

Kontakt

København

Banegårdspladsen 1, 1. sal
1570 Copenhagen

88802800

Klinikansvarlig

Anita Andersen

Åbningstider

Mandag – Onsdag08:00 – 17:00
Torsdag – Fredag08:00 – 15:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book undersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book