Kundecenter

Memira øjenklinik København

Hos Memira i København korrigerer vi alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.
Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning. Alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Hos Memira i København møder du vores højtkvalificerede og venlige personale, som gennem årene har hjulpet tusindvis af danskere af med briller og kontaktlinser ved hjælp af moderne synskirurgi udført med enten laser eller linser.

Behandlinger

På klinikken udfører vores erfarne øjenlæger hver uge synskorrigerende operationer – øjenlaser, linseimplantater, linseudskiftninger og grå stær operationer. Det hele begynder dog med en undersøgelse – hvor du får svar på, om du er egnet til en synskorrigerende behandling. Vi har ingen ventetid – og du kan som oftest få en tid hos en af vores specialuddanede optikere allerede i indeværende uge.

Operationsklinik

Memira i København er én af de fire klinikker i Danmark, hvor vi operer. Det gør vores kirurger flere gange om ugen, og derfor kan man som regel hurtigt få en tid.

Klinikken i København operer ud over deres egne kunder, også kunder fra de klinikker, der ikke foretager operationer, som f.eks. Roskilde eller Maribo.  Dvs. at hvis man er kunde i Roskilde går man til undersøgelse og kontroller i Roskilde, men selve operationen foregår i København.

Vi glæder os til at byde velkommen til Memira København og hjælpe dig til et friere liv uden briller og linser!

Retninger i Google Maps FInd os

Kørselsvejledning

Er du i bil skal du køre mod Hovedbanegården. Man kan både komme til Banegårdspladsen fra Bernstoffsgade og Vesterbrogade, men der er tidsbegrænset parkering, og det kan være svært at få parkering. Prøv derfor evt. i stedet at finde en plads i det omkringliggende område eks. Trommesalen, Reventlowsgade eller Istedgade. Og husk for en god ordens skyld at købe en p-billet og stille p-skiven, inden du forlader bilen.

Ankomst med bus og tog

Ankommer du med bus eller tog, så tag til Københavns Hovedbanegård og gå derefter mod udgangen, der vender mod Vesterbrogade. På din højre side vil du kunne se Copenhagen Plaza Hotel, og fortsætter du lidt forbi hotellet med jernbanesporene på din venstre hånd, så kommer du til Panoptikbygningen/Arbejdernes Landsbanks bygning. Her finder du Memiras øjenklinik på 1. sal.

1. Personoplysninger
2. Find tider
3. Gennemse bookning
4. Bekræftelse

Find tider