Vores øjenlæger og kirurger

Sammenlagt har vores øjenlæger foretaget mere end 400.000 øjenoperationer – og antallet øges med ca. 20.000 årligt. Kirurgi er et håndværk og det er derfor vigtigt, at kirurger foretager mange operationer hver måned, for at opretholde deres færdigheder. Takket være det store antal operationer som foretages hos Memira, kan vi sikre at vores læger opererer kontinuerligt og derved holder deres kompetencer og deres høje faglig niveau ved lige.

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores øjenlæger og -kirurger

Dr. Nico Gampenrieder

Dr. Nico Gampenrieder har været øjenlæge i over 20 år. Han har stor erfaring med grå stær, linse- og øjenlågskirurgi både fra den offentlige og private sektor.

Læs mere

Dr. Susan Arac

Dr. Susan Arac har mere end 15 års bred erfaring indenfor medicinske og kirurgiske øjensygdomme. Hun opererer patienter i hele Skandinavien.

Læs mere

Dr. Søren Javadi-Ottosen

Dr. Søren Javadi-Ottosen er speciallægeuddannet i Danmark og har international erfaring som øjenkirurg.

Læs mere

Dr. Jacob Frederik Nielsen

Jacob har siden 2015 været ansat på Rigshospitalets Øjenklinik og er overlæge indenfor øjenlågslidelser og grå stær. Jacob er Konsulent i Memira – Øjenlægernes Hus.

Læs mere

Dr. Thomas Randsøe

Thomas er afdelingslæge på Rigshospitalet, Glostrup Afdeling for Øjensygdomme med speciale i grå stær kirurgi og nethindens medicinske lidelser. Thomas er konsulent i Memira Øjenlægernes Hus.

Læs mere

Dr. Kashaf Farooq

Kashaf har siden 2010 arbejdet på Rigshospitalet/Glostrup øjenafdeling. Har en bred erfaring indenfor behandling af grøn- og gråstær. Kashaf er konsulent i Memira – Øjenlægernes Hus.

Læs mere

Dr. Hassan Hamoudi

Hassan har over 10 års erfaring som læge. Bred erfaring indenfor øjensygdomme og øjenbehandlinger. Hassan er konsulent i Memira Øjenlægernes Hus.

Læs mere

Dr. Amardeep Singh

Dr. Singh arbejder som konsulent ved Memira. Han er uddannet øjenkirurg med speciale indenfor grå stær og refraktiv kirurgi og hornhindekirurgi.

Læs mere

Dr. Aleksandar Stojanovic

Dr. Stojanovic har siden 2001 været chefkonsulent med ansvar for refraktiv kirurgi og keratoconus ved Universitetssykehuset Nord-Norge, Tromsø .

Læs mere

Dr. Bjart Dysthe

Dr. Bjart Dysthe er en af grundlæggerne, til det vi i dag kender som virksomheden Memira. Han udførte sin første laseroperation i 1990, og arbejder i dag som øjenkirurg hos Memira og har derudover en øjenlægemodtagelse.

Læs mere

Dr. David Simonsen

Dr. David Simonsen har taget sin eksamen ved UIT i 1986. Han har været overlæge ved Nordlandssykehuset 1994-2003 og har siden lavet øjenlaserbehandlinger og linseudskiftninger hos Klart Syn.

Læs mere

Dr. Eivind Støle

Eivind Støle har været øjenlæge hos Memira siden 2008 og arbejder i dag primært fra klinikken i Stavanger. Dr Støle har tidligere været overlæge ved øjenafdelingen på Stavan.

Læs mere

Dr. Hans Eriksson

Hans Eriksson begyndte at arbejde som øjenkirurg hos Memira i 2012 og arbejder i dag fortsat for Memira i Sverige. Dr. Eriksson har tidligere arbejdet som overlæge på forskellige øjenklinikker.

Læs mere

Dr. Hans Holmberg

Dr. Holmberg har været overlæge på Øjenklinikken ved Skånes universitetssygehus siden 2010.

Læs mere

Dr. Johan Germundsson

Dr. Germundsson har siden 2013 praktiseret som overlæge med ansvar for kataraktkirurgi på Universitets-sygehuset i Linköping. Han har mange års erfaring med laserkirurgi af hornhinden og øvrig hornhindekirurgi – heriblandt transplantationer.

Læs mere

Dr. Jonas Jansohn

Dr. Jansohn begyndte at arbejde som øjenkirurg hos Memira i 2007 og arbejder fortsat for virksomheden i Norge og Sverige. Han har tidligere været overlæge på forskellige hospitaler.

Læs mere

Dr. Luis F. Brenner

Dr. Luis F. Brenner startede som øjenkirurg i Memira i 2017. Han arbejder på vores klinikker i Norge (Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger). Han er aktiv forsker og har offentliggjort flere undersøgelser inden for corneal biomekanik, laser synskirurgi, optisk kvalitet og intraokulære linser.

Læs mere

Dr. Manoj Kakar

Dr. Manoj Kakar er overlæge i vitreoretinale sygdomme på St. Erik’s Eye Hospital, Stockholm og Västmanland Hospital. Dr. Kakar arbejder på Memiras øjenklinik på Eye Center of Excellence på Karolinska Hospital i Solna.

Læs mere

Dr. Maria Wyon

Maria Wyon har siden slutningen af 90’erne arbejdet med øjensygdomme i Region Jönköping. I dag arbejder hun i Memira A6 i Jönköping med offentligt finansieret øjensundhed.

Læs mere

Dr. Mikko Haverinen

Dr. Mikko Haverinen begyndte at arbejde som øjenkirurg hos Memira i 2011. I dag arbejder han både på Memiras klinikker i Norge og Sverige.

Læs mere

Dr. Tomas Balogh

Tomas Balogh begyndte at arbejde som øjenkirurg hos Memira i 2011. Han har tidligere været overlæge med ansvar bl.a. kataraktkirurgi på hospitaler i det nordlige Sverige, samt som kataraktkirurg hos flere private aktører i Stockholm.

Læs mere

Dr. Urban Schönbeck

Dr. Urban Schönbeck begyndte at arbejde som øjenkirurg i Memira i 2010 og arbejder fortsat for virksomheden i Sverige. Han har siden 2011 arbejdet som virksomhedsansvarlig læge i Memira i Sverige.

Læs mere

Dr. Zina Mouratidou

Dr. Mouratidou er uddannet øjenlæge i Grækenland og drev fra 2007 til 2014 sin egen øjenklinik i Athen. Fra 2014 til 2018 arbejdede hun som speciallæge på øjenklinikken på Gävle Hospital. Siden januar 2018 har dr. Mouratidou arbejdet som øjenlæge hos Memira i Stockholm og Täby.

Læs mere

Dr. Örjan Lundström

Örjan Lundström begyndte at arbejde som øjenkirurg hos Memira i 2011 og arbejder i dag fortsat for virksomheden i Sverige og Norge. Dr. Lundström har tidligere arbejdet som øjenlæge med ansvaret for katarakt- og glaukomkirurgi på hospitaler i Sverige.

Læs mere

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book