Dr. Amardeep Singh

  • Autoriseret læge, specialist i øjensygdomme og øjenkirurgi
  • Videreuddannet indenfor grå stær og refraktiv kirurgi, samt hornhindekirurgi
  • Klinisk lektor og censor i oftalmologi ved Københavns Universitet

Erhvervserfaring

Dr. Singh arbejder som konsulent ved Memira. Han er uddannet øjenkirurg med speciale indenfor grå stær og refraktiv kirurgi og hornhindekirurgi. Han er ansat som øjenkirurg på Rigshospitalet øjenafdeling i Glostrup, og har tidligere arbejdet på øjenafdelingerne på Sjællands Universitetshospital i Roskilde samt Skånes Universitetssygehus i Lund og Malmø.

Dr. Singh er forskningsaktiv og har udgivet flere publikationer i internationale videnskabelige tidsskrifter. Han har deltaget i og præsenteret forskningsresultater ved en række internationale kongresser. Han har 20 års erfaring med undervisning på universitet og har undervist danske, svenske og amerikanske medicinstuderende og læger. I 2014 fik han prisen for bedste underviser i sansefag for medicinstuderende ved Lunds Universitet.

Dr. Singh har siden 2020 været ansat som klinisk lektor (associate professor) ved Københavns Universitet. Han har desuden siddet i bedømmelsesudvalg ved flere ph.d.-forsvar og fungerer som censor på medicinstudiet i Danmarks fire universiteter.

Uddannelse

Dr. Singh er uddannet læge og ph.d. fra Københavns Universitet og speciallæge i oftalmologi fra Skånes Universitetssygehus i Lund og Malmø.

I 2018 bestod han den europæiske øjenlægeeksamen (EBO) i Paris, Frankrig med bedste resultat i Skandinavien.

Han har deltaget i en række kirurgiske kurser i bl.a. USA, Storbritannien og Asien.

Foreninger og medlemskab

  • European Board of Ophthalmology
  • American Academy of Ophthalmology
  • Medlem af den svenske øjenlægeforening
Dr. Amardeep Singh