Memira Eyecenter Farum

Hos Memiras certificerede partner i Farum, kan du få undersøgt om du kan slippe for briller og linser. Vi retter alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.

Butikken i Farum er resultatet af et omfattende optikersamarbejde, hvor Nicolai, der er indehaver af NytSyn Farum, er blevet specialuddannet, af vores kvalitetschef, i at udføre såvel undersøgelser som efterkontroller vedrørende synkirurgi. Nikolai vil sikre, at du kommer igennem forløbet på tryggeste vis, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende undersøgelse, her møder du vores optiker Nikolai. Han vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil Nicolai anbefale dig en operationsmetode og gennemgå den med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til undersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri fem dage før du kommer til din undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her.

Selve operationen udføres på vores klinik i København, men undersøgelsen før og kontrollerne efter foregår hos Nikolai i Farum.

Spørgsmål?

Hos Memira i Farum er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv. Vi inviterer også løbende til hyggelige informationsaftener, hvor vi fortæller om brille- og linsefrihed, og du har mulighed for at stille spørgsmål. Hold øje med og tilmeld dig vores næste gratis informationsaften her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Farum!

Book tid til undersøgelse

4. Bekræftelse
Bruger du kontaktlinser?
Jeg er

Kontakt Farum

Farum

Farum Hovedgade 11 3520 Farum

88 80 28 00

Klinikansvarlig

Nikolai Bøving