Memira København

Du finder Memira København lige ved Hovedbanegården. Her udfører vi både undersøgelser, operationer og kontroller. Vi korrigerer alle synsfejl med øjenlaser eller linseudskiftning.

Vores centralt beliggende Københavner-klinik finder du på Banegårdspladsen 1, på første sal i Arbejderneslandsbank / Panoptikonbygningen.

Her møder du vores professionelle og engagerede team, som står klar til at hjælpe dig til et friere liv uden briller, læsebriller og kontaktlinser.

Vores specialuddannede optikere Trine, Maya, Hamza og Semrina og klinikansvarlige Christina vil i samarbejde sørge for at guide dig, når du skal træffe din beslutning om at få foretaget en øjenlaserbehandling eller en linseudskiftning. De vil også sikre, at du kommer igennem forløbet på tryggeste vis, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål.

Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende forundersøgelse, her møder du vores optikere. De vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation.

Er du egnet til behandling, vil vi anbefale dig en operationsmetode som vi også vil gennemgå med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til forundersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri minimum fem dage før du kommer til din forundersøgelse. Læs mere om forundersøgelsen her.

Spørgsmål?

Hos Memira København er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv.

Vi glæder os til at byde velkommen til Memira København og hjælpe dig til et friere liv uden briller og linser!

Kørselsvejledning

Er du i bil skal du køre mod Hovedbanegården. Man kan både komme til Banegårdspladsen fra Bernstoffsgade og Vesterbrogade, men der er tidsbegrænset parkering, og det kan være svært at få parkering. Prøv derfor evt. i stedet at finde en plads i det omkringliggende område eks. Trommesalen, Reventlowsgade eller Istedgade. Og husk for en god ordens skyld at købe en p-billet og stille p-skiven, inden du forlader bilen.

Ankomst med bus og tog

Ankommer du med bus eller tog, så tag til Københavns Hovedbanegård og gå derefter mod udgangen, der vender mod Vesterbrogade. På din højre side vil du kunne se Copenhagen Plaza Hotel, og fortsætter du lidt forbi hotellet med jernbanesporene på din venstre hånd, så kommer du til Panoptikbygningen/Arbejdernes Landsbanks bygning. Her finder du Memiras øjenklinik på 1. sal.

Kontakt

København

Banegårdspladsen 1, 1. sal
1570 Copenhagen

Telefonnummer

70 71 68 12

E-mailadresse

klinik.kobenhavn@memira.dk

Klinikansvarlig

Christina Lundø

Åbningstider

Mandag08:00 – 18:00Tirsdag08:00 – 18:00Onsdag08:00 – 16:00Torsdag08:00 – 16:00Fredag08:00 – 16:00

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book en forundersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00