Alexander Johansson

Yoga, løb, madlavning og kampsport er bare nogle af Alexanders mange hobbies. Træning med briller og linser var lidt en udfordring og derfor beslutted Alexander sig for at få laven en øjenlaserbehandling.

Aktivt liv

Inden Alexander besluttede sig for at få en øjenlaserbehandling, havde han tænkt over det i et stykke tid. Noget, der holdt ham tilbage, var prisen, men efter at have regnet på det, så han det som en investering. Alexander lever et aktivt liv, hvor hans hobbies er vigtige. Han træner blandt andet kampsport og særligt her mærker han friheden.

– Noget, der er særligt fedt, er at være fri for briller og linser i kampsport. Der er meget nærkontakt og man kan godt ramme øjnene. Det samme med yoga, det er ikke nemt at stå på hovedet, på siden eller mange andre stillinger og vinkler med briller eller linser.

Udover yoga og kampsport har Alexander en hund.

Jeg bruger ca. to timer om dagen, på at gå med vovsen, og det er blevet meget nemmere uden briller og linser. Når man står op klokken 05.00 og går ud med hunden i støvregnen, så er det altså rart ikke at skulle tage linser på eller have duggede eller regnvåde briller på.

Behandlingsdagen

Inden behandlingen var han lidt nervøsitet, da han håbede på en øjenlasermetode med en hurtig helingsproces. Han fik dog anbefalet metoden Trans-PRK, som har en lidt længere helingsproces end den mest almindelige metode FS-Lasik. Det betyder, at man skal være hjemme og holde sig fra fysisk aktivitet i mindst en uge efter behandlingen. Men Alexander følte sig tryg ved det, fordi han på klinikken fik god service og vejledning.

– Jeg blev behandlet helt fantastisk på klinikken. Det var roligt og de havde styr på det hele, ingen stress, og jeg følte mig tryg under hele processen. De tog mig igennem trin for trin, svarede på mine spørgsmål og tog sig tid til mig.

På operaitionsdagen kom han ind på operationsstuen, lagde sig i briksen og behandlingen begyndte. Det lugtede lidt brændt, hvilket det kan gøre, når laseren arbejder. På trods af det synes han stadig, at en laserbehandling lyder værre, end den er. Det går hurtigt og gør ikke ondt. Alexander synes, at et besøg hos tandlægen er ti gange værre.

Det, han var mest bekymret over efter behandlingen, var, at hans kæreste ikke var hjemme til at kunne hjælpe ham. Da behandlingen var afsluttet, gik det overraskende godt. Han havde forberedt madpakker og sorteret de forskellige dråber i æsker i forskellige farver, for at kunne kende dem fra hinanden.

Efter øjenlaserbehandlingen

Når man bruger briller og linser, tænker man måske ikke på det som vildt besværligt. Men efter at Alexander har fået sin øjenlaserbehandlingen, har han helt andre følelser:

– Jeg er enormt glad! Det er som et mirakel – at vågne op uden at skulle tænke “Hvor er linserne? Hvor er brillerne, har jeg dem på?” Det er rigtig hverdagsluksus!

Han fortæller videre om resultatet:

– Selv i dag ser jeg bedre, end jeg gjorde før med linser. Jeg kan se ting som skilte og tekster i det fjerne, som jeg ikke kunne før. Resultatet har været stabilt i omkring fire uger efter behandlingen. Jeg vil uden tvivl anbefale denne behandling.

Alexander Johansson

Arbejde:
Elbilsmekaniker

Synsfejl:
Bygningsfejl, Nærsynethed

Behandling:
TRANS-PRK

Alder ved operation:
29 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book undersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book