Alexander Johansson

Yoga, løb, madlavning og kampsport er bare nogle af Alexanders mange hobbies. Træning med briller og linser var lidt en udfordring og derfor beslutted Alexander sig for at få laven en øjenlaserbehandling.

Aktivt liv

Inden Alexander besluttede sig for at få en øjenlaserbehandling, havde han tænkt over det i et stykke tid. Noget, der holdt ham tilbage, var prisen, men efter at have regnet på det, så han det som en investering. Alexander lever et aktivt liv, hvor hans hobbies er vigtige. Han træner blandt andet kampsport og særligt her mærker han friheden.

– Noget, der er særligt fedt, er at være fri for briller og linser i kampsport. Der er meget nærkontakt og man kan godt ramme øjnene. Det samme med yoga, det er ikke nemt at stå på hovedet, på siden eller mange andre stillinger og vinkler med briller eller linser.

Udover yoga og kampsport har Alexander en hund.

Jeg bruger ca. to timer om dagen, på at gå med vovsen, og det er blevet meget nemmere uden briller og linser. Når man står op klokken 05.00 og går ud med hunden i støvregnen, så er det altså rart ikke at skulle tage linser på eller have duggede eller regnvåde briller på.

Behandlingsdagen

Inden behandlingen var han lidt nervøsitet, da han håbede på en øjenlasermetode med en hurtig helingsproces. Han fik dog anbefalet metoden Trans-PRK, som har en lidt længere helingsproces end den mest almindelige metode FS-Lasik. Det betyder, at man skal være hjemme og holde sig fra fysisk aktivitet i mindst en uge efter behandlingen. Men Alexander følte sig tryg ved det, fordi han på klinikken fik god service og vejledning.

– Jeg blev behandlet helt fantastisk på klinikken. Det var roligt og de havde styr på det hele, ingen stress, og jeg følte mig tryg under hele processen. De tog mig igennem trin for trin, svarede på mine spørgsmål og tog sig tid til mig.

På operaitionsdagen kom han ind på operationsstuen, lagde sig i briksen og behandlingen begyndte. Det lugtede lidt brændt, hvilket det kan gøre, når laseren arbejder. På trods af det synes han stadig, at en laserbehandling lyder værre, end den er. Det går hurtigt og gør ikke ondt. Alexander synes, at et besøg hos tandlægen er ti gange værre.

Det, han var mest bekymret over efter behandlingen, var, at hans kæreste ikke var hjemme til at kunne hjælpe ham. Da behandlingen var afsluttet, gik det overraskende godt. Han havde forberedt madpakker og sorteret de forskellige dråber i æsker i forskellige farver, for at kunne kende dem fra hinanden.

Efter øjenlaserbehandlingen

Når man bruger briller og linser, tænker man måske ikke på det som vildt besværligt. Men efter at Alexander har fået sin øjenlaserbehandlingen, har han helt andre følelser:

– Jeg er enormt glad! Det er som et mirakel – at vågne op uden at skulle tænke “Hvor er linserne? Hvor er brillerne, har jeg dem på?” Det er rigtig hverdagsluksus!

Han fortæller videre om resultatet:

– Selv i dag ser jeg bedre, end jeg gjorde før med linser. Jeg kan se ting som skilte og tekster i det fjerne, som jeg ikke kunne før. Resultatet har været stabilt i omkring fire uger efter behandlingen. Jeg vil uden tvivl anbefale denne behandling.

Alexander Johansson

Arbejde:
Elbilsmekaniker

Synsfejl:
Bygningsfejl, Nærsynethed

Behandling:
TRANS-PRK

Alder ved operation:
29 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book forundersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book