Du kan trygt besøge vores klinikker – vi har fokus på hygiejne, væremidler og afstand. Læs mere om vores tiltag i forbindelse med Covid-19

Allan Steen Olesen

 

Med et liv fyldt med træning har briller været udelukket, da jeg på grund af min sport altid enten er våd eller sveder rigtig meget. Kontaktlinser irriterede mig gennem mange år, da jeg altid skulle passe på i forbindelse med min træning. Når jeg svømmede, risikerede de at falde ud undervejs – og på cyklen, havde jeg ofte problemer med vind, regn, mudder, insekter osv.

Jeg valgte at få en behandling hos Memira efter lang tids overvejelse og undersøgelse af de forskellige behandlingsmuligheder. Forundersøgelsen var en super positiv oplevelse og gav mig svar på alle mine spørgsmål forud for den endelige beslutning. En beslutning, man med noget så vigtigt som ens syn, kun foretager hvis man føler sig i trygge hænder. Kirurgen som behandlede mig, havde foretaget flere tusinde operationer. Hans erfaring betød, at jeg følte mig sikker på, at han havde helt styr på det. Det hele var lynhurtigt overstået, og det eneste ubehag jeg følte efterfølgende, kan sammenlignes med at snitte løg.

Jeg nyder fortsat at vågne op hver eneste dag, slå øjnene op og se knivskarpt, uden at skulle bøvle med kontaktlinser, trætte øjne osv. Behandlingen har ændret mit liv, og jeg kan nu dyrke min sport uden begrænsninger.