Allan Steen Olesen

Med et liv fyldt med træning har briller været udelukket, da jeg på grund af min sport altid enten er våd eller sveder rigtig meget. Kontaktlinser irriterede mig gennem mange år, da jeg altid skulle passe på i forbindelse med min træning. Når jeg svømmede, risikerede de at falde ud undervejs – og på cyklen, havde jeg ofte problemer med vind, regn, mudder, insekter osv.

Jeg valgte at få en behandling hos Memira efter lang tids overvejelse og forundersøgelse af de forskellige behandlingsmuligheder. Forundersøgelsen var en super positiv oplevelse og gav mig svar på alle mine spørgsmål forud for den endelige beslutning. En beslutning, man med noget så vigtigt som ens syn, kun foretager hvis man føler sig i trygge hænder. Kirurgen som behandlede mig, havde foretaget flere tusinde operationer. Hans erfaring betød, at jeg følte mig sikker på, at han havde helt styr på det. Det hele var lynhurtigt overstået, og det eneste ubehag jeg følte efterfølgende, kan sammenlignes med at snitte løg.

Jeg nyder fortsat at vågne op hver eneste dag, slå øjnene op og se knivskarpt, uden at skulle bøvle med kontaktlinser, trætte øjne osv. Behandlingen har ændret mit liv, og jeg kan nu dyrke min sport uden begrænsninger.

Allan Steen Olesen

Arbejde:
Triatlet

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book