Allan Steen Olesen

Med et liv fyldt med træning har briller været udelukket, da jeg på grund af min sport altid enten er våd eller sveder rigtig meget. Kontaktlinser irriterede mig gennem mange år, da jeg altid skulle passe på i forbindelse med min træning. Når jeg svømmede, risikerede de at falde ud undervejs – og på cyklen, havde jeg ofte problemer med vind, regn, mudder, insekter osv.

Jeg valgte at få en behandling hos Memira efter lang tids overvejelse og undersøgelse af de forskellige behandlingsmuligheder. Forundersøgelsen var en super positiv oplevelse og gav mig svar på alle mine spørgsmål forud for den endelige beslutning. En beslutning, man med noget så vigtigt som ens syn, kun foretager hvis man føler sig i trygge hænder. Kirurgen som behandlede mig, havde foretaget flere tusinde operationer. Hans erfaring betød, at jeg følte mig sikker på, at han havde helt styr på det. Det hele var lynhurtigt overstået, og det eneste ubehag jeg følte efterfølgende, kan sammenlignes med at snitte løg.

Jeg nyder fortsat at vågne op hver eneste dag, slå øjnene op og se knivskarpt, uden at skulle bøvle med kontaktlinser, trætte øjne osv. Behandlingen har ændret mit liv, og jeg kan nu dyrke min sport uden begrænsninger.

Allan Steen Olesen

Arbejde:
Triatlet

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book