Allan Steen Olesen

Med et liv fyldt med træning har briller været udelukket, da jeg på grund af min sport altid enten er våd eller sveder rigtig meget. Kontaktlinser irriterede mig gennem mange år, da jeg altid skulle passe på i forbindelse med min træning. Når jeg svømmede, risikerede de at falde ud undervejs – og på cyklen, havde jeg ofte problemer med vind, regn, mudder, insekter osv.

Jeg valgte at få en behandling hos Memira efter lang tids overvejelse og undersøgelse af de forskellige behandlingsmuligheder. Forundersøgelsen var en super positiv oplevelse og gav mig svar på alle mine spørgsmål forud for den endelige beslutning. En beslutning, man med noget så vigtigt som ens syn, kun foretager hvis man føler sig i trygge hænder. Kirurgen som behandlede mig, havde foretaget flere tusinde operationer. Hans erfaring betød, at jeg følte mig sikker på, at han havde helt styr på det. Det hele var lynhurtigt overstået, og det eneste ubehag jeg følte efterfølgende, kan sammenlignes med at snitte løg.

Jeg nyder fortsat at vågne op hver eneste dag, slå øjnene op og se knivskarpt, uden at skulle bøvle med kontaktlinser, trætte øjne osv. Behandlingen har ændret mit liv, og jeg kan nu dyrke min sport uden begrænsninger.

Allan Steen Olesen

Arbejde:
Triatlet

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Vores kunder

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll

Tv-vært

Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine børn, som…

Armand Duplantis

Armand Duplantis

Verdensrekordholder i Stangspring

Armand Duplantis har verdensrekorden i stangspring med 6.18 meter indendørs og 6.15 meter udendørs. Han er desuden Olympisk mester. Han har fået lavet øjenlaser hos Memira, hvilket har givet ham stor frihed.

Tomas Persson Nordahl

Tomas Persson Nordahl

IT-tekniker og motorcross-kører

Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel.

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book