Bettina Stuhr

Bettina Stuhr er tidligere ejer af frisørkæden STUHR og arbejder som frisør. I sin dagligdag er hun afhængig af et godt syn på både, kort, mellem og langsigt.

“I mange år har jeg måtte gå rundt med både solbriller og almindelige briller og tage dem af og på i min dagligdag. Så det er simpelthen så dejligt, at jeg nu kan gå rundt
og ikke hele tiden skal lede efter dem alle vegne.”

Skarpe linjer

Bettina Stuhr har i sin karriere været afhængig af et godt syn, ikke mindst i sin daglige kontakt med kunder. I en alder af blot 13 år fik Bettina at vide, at hun var voldsomt
nærsynet og måtte gennem sine teenageår bruge både briller og senere linser. I 40’erne blev Bettina udfordret når det kom til at læse, og i sit daglige arbejde som frisør var det også et problem ikke at kunne se frisuren skarpt, tæt på.

Brille af brille på

Bettina købte derfor en læsebrille, til stor gene i sin dagligdag, da hun hele tiden skulle skifte mellem at have brillen af og på. Af den grund, fik hun for ca. 10 år siden
fortaget en øjenlaseroperation hos en øjenlæge i Charlottenlund, som fjernede hendes nærsynethed, men desværre måtte hun fortsætte med læsebrillen.
Irritationen over brillerne i hverdagen og i sit virke som frisør, gjorde at Bettina bookede tid til et linseudskift hos Memira.


“Jeg var til forundersøgelse en månedstid inden jeg skulle have foretaget operationen og fik en rigtig fin gennemgang af hvad der skulle ske på dagen. Den grundige forundersøgelse sammen med det at jeg fik at vide at det ikke gør ondt,
gjorde at jeg ikke var så bekymret.”


”Jeg var egentlig ret rolig og så alligevel ligger man lidt højt i stolen. Men de var søde til at lægge en hånd på mig og få mig til at slappe af.”


“Efter operationen var mit syn ret sløret, men det er grundet bedøvelsen. I løbet af en 4-5 timer kunne jeg fint se langt, og allerede næste morgen kunne jeg se og skrive en sms, hvilket var rigtig dejligt.”

Et anstrengt forhold til brillerne

Bettina har altid hadet det at bruge briller og i mange år har hun gået rundt med både solbriller og almindelige briller og har måtte tage brillerne af og på når hun skulle klippe hår. Derfor er hun nu så glad for at kunne gå rundt og ikke hele tiden skulle lede efter dem.


”Det er nok at man leder efter sin mobil altid, nu skal jeg ikke også lede efter brillerne for at se om en besked er sendt.”

Bettina Stuhr

Arbejde:
Tidligere ejer af frisørkæden STUHR

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
59 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse, der giver svar på om du kan slippe for briller og linser.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

”Det er nok at man leder efter sin mobil altid, nu skal jeg ikke også lede efter brillerne for at se om en besked er sendt.”

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book undersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book