Camilla Park Sørensen

Jeg fik endelig taget mig sammen til at få foretaget en behandling, da jeg kender to fra min klasse, der har fået vellykkede behandlinger lavet (den ene hos Memira Århus).

Jeg startede med en forundersøgelse, hvori jeg blev godkendt til behandlingen. På behandlingsdagen gik selve laseroperationen hurtig, og under hele forløbet blev der taget godt af mig.

Det er HELT FANTASTISK. Jeg har kun gået tre dage med det ene øje færdigbehandlet og det andet øje to dag, men jeg vil næsten vove at påstå, at jeg allerede kan se lige så godt, som da jeg havde kontaktlinser i. Første dag så jeg allerede bedre end inden mine øjne blev korrigeret, og anden dag gør rigtig meget ved synet. Det eneste jeg kan mærke nu er en lille følelse af et lille sandkorn i det sidstbehandlede øje. Jeg er fasineret over behandlingen. Jeg har brugt linser/briller i over ti år, og nu er det helt slut!

Jeg forventede, at mit syn ville blive bedre, men var okay forberedt på, at jeg måske skulle bære en linse med svag styrke bagefter eller en læsebrille. Memira havde dog fortalt mig, at hvis alt gik vel, så ville ingen af delene blive nødvendigt, og det tror jeg de får ret i. Jeg er ihvertfald indtil videre ovenud tilfreds.

De har alle været super søde. Der har ikke været noget at sætte en finger på. Synes især at hende der hjalp mig ind i venterummet, hvor man skal ligge efter behandlingen og receptionisten var rigtig flinke.

Fordi at det gør ens liv nemmere og mere fuldkomment. Hvorfor gå og være halvblind, hvis man kan være fri?

Camilla Park Sørensen

Arbejde:
studerende

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
24 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book