Camilla Park Sørensen

Jeg fik endelig taget mig sammen til at få foretaget en behandling, da jeg kender to fra min klasse, der har fået vellykkede behandlinger lavet (den ene hos Memira Århus).

Jeg startede med en forundersøgelse, hvori jeg blev godkendt til behandlingen. På behandlingsdagen gik selve laseroperationen hurtig, og under hele forløbet blev der taget godt af mig.

Det er HELT FANTASTISK. Jeg har kun gået tre dage med det ene øje færdigbehandlet og det andet øje to dag, men jeg vil næsten vove at påstå, at jeg allerede kan se lige så godt, som da jeg havde kontaktlinser i. Første dag så jeg allerede bedre end inden mine øjne blev korrigeret, og anden dag gør rigtig meget ved synet. Det eneste jeg kan mærke nu er en lille følelse af et lille sandkorn i det sidstbehandlede øje. Jeg er fasineret over behandlingen. Jeg har brugt linser/briller i over ti år, og nu er det helt slut!

Jeg forventede, at mit syn ville blive bedre, men var okay forberedt på, at jeg måske skulle bære en linse med svag styrke bagefter eller en læsebrille. Memira havde dog fortalt mig, at hvis alt gik vel, så ville ingen af delene blive nødvendigt, og det tror jeg de får ret i. Jeg er ihvertfald indtil videre ovenud tilfreds.

De har alle været super søde. Der har ikke været noget at sætte en finger på. Synes især at hende der hjalp mig ind i venterummet, hvor man skal ligge efter behandlingen og receptionisten var rigtig flinke.

Fordi at det gør ens liv nemmere og mere fuldkomment. Hvorfor gå og være halvblind, hvis man kan være fri?

Camilla Park Sørensen

Arbejde:
studerende

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
24 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book