Camilla Park Sørensen

Jeg fik endelig taget mig sammen til at få foretaget en behandling, da jeg kender to fra min klasse, der har fået vellykkede behandlinger lavet (den ene hos Memira Århus).

Jeg startede med en forundersøgelse, hvori jeg blev godkendt til behandlingen. På behandlingsdagen gik selve laseroperationen hurtig, og under hele forløbet blev der taget godt af mig.

Det er HELT FANTASTISK. Jeg har kun gået tre dage med det ene øje færdigbehandlet og det andet øje to dag, men jeg vil næsten vove at påstå, at jeg allerede kan se lige så godt, som da jeg havde kontaktlinser i. Første dag så jeg allerede bedre end inden mine øjne blev korrigeret, og anden dag gør rigtig meget ved synet. Det eneste jeg kan mærke nu er en lille følelse af et lille sandkorn i det sidstbehandlede øje. Jeg er fasineret over behandlingen. Jeg har brugt linser/briller i over ti år, og nu er det helt slut!

Jeg forventede, at mit syn ville blive bedre, men var okay forberedt på, at jeg måske skulle bære en linse med svag styrke bagefter eller en læsebrille. Memira havde dog fortalt mig, at hvis alt gik vel, så ville ingen af delene blive nødvendigt, og det tror jeg de får ret i. Jeg er ihvertfald indtil videre ovenud tilfreds.

De har alle været super søde. Der har ikke været noget at sætte en finger på. Synes især at hende der hjalp mig ind i venterummet, hvor man skal ligge efter behandlingen og receptionisten var rigtig flinke.

Fordi at det gør ens liv nemmere og mere fuldkomment. Hvorfor gå og være halvblind, hvis man kan være fri?

Camilla Park Sørensen

Arbejde:
studerende

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
24 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Palle Strøm

Palle Strøm

Slagtermester

Palle Strøm som til daglig leder og driver Læsø Slagteren, har oplevet en markant forandring i sit liv efter at have gennemgået en LASEK operation hos Memira i Aalborg i 2023.

Synsfejl: Nærsynet
Behandling: LASEK
Lena Høvring

Lena Høvring

Projekt manager

Efter at have kæmpet med en tiltagende nødvendighed for briller siden 2019, tog Lena skridtet til at udforske alternativer, som kunne tilbyde hende en permanent løsning. Hendes rejse med Memira, er ikke kun en fortælling om synsforbedring, men også om den tryghed og professionalisme, som hun mødte gennem hele processen.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK