Christina Skovby

Jeg har aldrig været “gode venner” med kontaktlinser, og jeg har derfor savnet en frihed uden briller. Da jeg godt kan lide friluftslivet og har tre børn, så har det ofte generet mig at bære briller. De kan være både upraktiske og besværlige i mange situationer. Springet til at få operationen har været lang. Jeg hørte om muligheden for 10 år siden, men tænkte at det ville jeg aldrig turde. Men det seneste år har jeg mødt flere og flere, som har fået lavet operationen, og de har enstemmigt sagt til mig: “Gør det! Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv”.

Jeg har igennem hele forløbet følt mig i meget trygge hænder og fået god information om behandlingen både før, under og efter. På selve dagen havde jeg sommerfugle baskende rundt i maven, og det lagde jeg ikke skjul på overfor både øjenlægen og optikeren. De reagerede med en stor forståelse og omsorg. Øjenlægen gennemgik endnu engang operationen med mig, og jeg fik hørt de lyde, som laseren vil komme med, således at jeg ikke skulle blive overrasket undervejs. Under operationen fik jeg venlige ord med på vejen f.eks. at jeg endelig skulle huske at trække vejret, da jeg pga. spændingen lå og holdt vejret. Selvfølgelig er det ubehageligt helt at skulle slippe kontrollen, men da øjenlægen hele tiden fortalte mig, hvor langt henne i behandlingen vi var, så gav det mig den tryghed, som jeg havde behov for. Efter knap 20 minutter var det hele overstået , og jeg blev ført ind i et mørkt værelse, hvor jeg skulle ligge og slappe af ½ time. Jeg var gladelig overrasket over operationen tog så kort tid og var helt smertefri. Efterfølgende var jeg helt høj af glæde.

Frihed, frihed og frihed. Jeg havde store forhåbninger til mit liv uden briller – og jeg har været heldig, at de er blevet indfriet. Jeg har fået et “falke-syn”, som jeg benytter hele tiden. Alle de små daglige irritirationsmomenter, så som at vågne op om morgenen og kunne se, hvad der står på vækkeuret uden at skulle lede efter brillerne først. Jeg nyder, at kunne løbe en tur i skoven uden at brillerne enten dugger af sved eller af regndråberne. Jeg nyder, at kunne tage i svømmehallen eller til stranden og svømme uden, at skulle opleve svømmeturen i enten “tåger” eller være bange for at brillerne bliver våde. Og jeg kunne blive ved med mange flere eksempler.

Jeg har ikke erfaringer med operationer, men jeg synes bestemt ikke, at det er noget som man skal være nervøs for. Efterfølgende kan jeg sige, at jeg har oplevet tandbehandlinger, der langt mere ubehagelige. Jeg havde en periode på et par måneder, hvor jeg nemt fik tørre øjne, da jeg sidder i et tørt indeklima på arbejde. Derfor havde jeg øjendråber fast liggende i min taske, men den tid er forbi nu.

Ros til Memira i Hørsholm. Der har været god service og opmuntrende smil hele vejen igennem. Jeg kan kun gentage, at jeg har følt mig i trygge hænder.

Hvorfor ville du anbefale dine venner at få foretaget en behandling? Hvis de ligesom jeg også kender til de små dagligdags irriterationer, så synes jeg bestemt, at de skal overveje en operation som et godt alternativ til briller eller linser. Ligesom jeg fik at vide af andre – så vil jeg stemme i kor og sige “Gør det! Det er det bedste jeg har gjort for mig selv”. Jeg nyder det jo hver evig eneste dag. Jeg har allerede en kollega, som har fået en LASIK operation efter, at hun hørte om min oplevelse. Så pas på – det smitter (på den gode måde) :o)

Christina Skovby

Arbejde:
HR-konsulent

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
39 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book