Helle Gade

Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også ser på sine kollegers skærme, derfor møder hun forskellige skærme og afstande, hvilket blev en udfordring i forhold til hendes alderssyn. Hun havde både linser og skærmbriller, der røg af og på – og løsningen var bare ikke optimal.

Jeg fik det (linseudskiftning red.) lavet, fordi jeg havde rigtig mange problemer med mine linser. Jeg har prøvet forskellige slags linser over de sidste fire år, og jeg havde rigtig mange problemer med dem. Især på mit arbejde, hvor jeg skulle se på forskellige skrifttyper og i forskelligt lys. Så jeg var rigtig træt i øjnene om aftenen, hvor jeg nærmest skulle have linserne af inden jeg nåede hjem, fordi mine øjne blev tørre.

Operationen

Helle har nu fået lavet en linseudskiftning med trifokale linser, som gør, at hun kan se skarpt på alle afstande.

Jeg var en lillesmule nervøs op til operationen, men ikke noget særligt. Jeg glædede mig bare til at komme i gang og til at få det overstået.

Jeg blev modtaget med den bedste service på klinikken, da jeg kom ind til min operationsdag. Jeg var slet ikke urolig for hvad der skulle ske, fordi alt blev forklaret.

Operationen var ikke noget særligt. Det tog 20 minutter, så var det overstået. Det var ingen ting overhoved!

Dagen efter operationen var jeg træt i hovedet og havde lidt hovedpine. Det hele var stadig lidt sløret, det var faktisk ligesom at få nye linser eller briller.

Jeg forventede, at jeg fik mit gode syn igen, og det har jeg fået 100%. At blive fri for briller er det bedste, der er sket for mig siden, jeg fik mine børn. Min hverdag er blevet meget lettere og meget friere.

Kan det virkelig lade sig gøre?

Når jeg møder andre og fortæller, at jeg er blevet opereret så siger de: ”Ej, er det rigtigt, kan det virkelig lade sig gøre?” og ”Gud, kan du læse det?” De er meget nysgerrige. Jeg har faktisk en veninde, der også har fået lavet det nu her for en måned siden. Så jeg anbefaler det gerne til andre!

Hvilken forskel har det gjort?

På mit arbejde hjælper jeg med telefonerne, når vi får nye ansatte, og så er der de små simkort, der skal i telefonen. Det står jo meget meget småt, man kan næsten ikke læse, hvad der står på kortet, og der havde jeg en aha-oplevelse, fordi jeg tog det der kort ud, og jeg kunne bare læse alt, hvad der stod på kortet. Det var helt WOW!

Jeg går meget, og hvis det blæser, så tørrede mine øjne ud eller rendte i vand, når jeg havde linser i, så der brugte jeg altid briller. Det har jeg slet ikke noget af mere, nu går jeg bare. Og så kan det regne eller blæse, eller hvad det har lyst til.

Min hverdag er blevet meget lettere og meget friere.

Test: Hvilken behandling passer til dig

Helle Gade

Arbejde:
Administrativ salgsassistent

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
51 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book undersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book