Jeanette la Cour Petersen

Jeg har hele mit liv været utrolig nærsynet og mit job som chauffør er utroligt krævende af øjnene. Har brugt linser i ca 15 år men mine øjne havde begyndende irritation og blodudtrækning i pupilerne. Jeg synes heller ikke jeg kunne se optimalt med de aller bedste og dyreste linser, derfor operation.

Hurtig betjening og super god service i memiras klinik i Roskilde. Følte virkelig der blev lyttet til mine gener ved brug af linser. Selve laserbehandlingen gil hurtigt, 15 min. efter sad jeg i lænestolen med lukkede øjne med kaffe og chokolade indenfor min rækkevidde trods lukkede øjne. Vil beskrive behandlingen som lidt ubehagelig men uden nogen som helst form for smerte.

Total problemfrit. Kan gå i seng uden at tænke på linse udtag og igen om morgenen er man bare igang med det samme. Glemte allerede efter en uges tid at jeg nogensinde havde været utrolig svagtseende. dejligt. Kan se klokken om natten samt bevæge mig rundt på ukendt grund uden kvaler. Eneste lille ulempe er at man nu kan mærke hvor meget det svir i øjnene at skære løg. haha

Jeg forventede at komme så tæt på nulpunktet som muligt og det er blevet indfriet. Jeg ved at måske på længere sigt kan komme til at skulle bruge læsebriller men bare følelsen at at kunne undvære briller og linser nogensinde er utroligt befriende.

Søde piger, professoinel og hurtig betjening og der blir fulgt op på operationen. Jeg har ikke på noget tidspunkt følt mig utryg ved behandlingen.

Fordi det er den ultimative frihed.

Ring til os

Kundcenter
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book