Jeanette la Cour Petersen

Jeg har hele mit liv været utrolig nærsynet og mit job som chauffør er utroligt krævende af øjnene. Har brugt linser i ca 15 år men mine øjne havde begyndende irritation og blodudtrækning i pupilerne. Jeg synes heller ikke jeg kunne se optimalt med de aller bedste og dyreste linser, derfor operation.

Hurtig betjening og super god service i memiras klinik i Roskilde. Følte virkelig der blev lyttet til mine gener ved brug af linser. Selve laserbehandlingen gil hurtigt, 15 min. efter sad jeg i lænestolen med lukkede øjne med kaffe og chokolade indenfor min rækkevidde trods lukkede øjne. Vil beskrive behandlingen som lidt ubehagelig men uden nogen som helst form for smerte.

Total problemfrit. Kan gå i seng uden at tænke på linse udtag og igen om morgenen er man bare igang med det samme. Glemte allerede efter en uges tid at jeg nogensinde havde været utrolig svagtseende. dejligt. Kan se klokken om natten samt bevæge mig rundt på ukendt grund uden kvaler. Eneste lille ulempe er at man nu kan mærke hvor meget det svir i øjnene at skære løg. haha

Jeg forventede at komme så tæt på nulpunktet som muligt og det er blevet indfriet. Jeg ved at måske på længere sigt kan komme til at skulle bruge læsebriller men bare følelsen at at kunne undvære briller og linser nogensinde er utroligt befriende.

Søde piger, professoinel og hurtig betjening og der blir fulgt op på operationen. Jeg har ikke på noget tidspunkt følt mig utryg ved behandlingen.

Fordi det er den ultimative frihed.

Jeanette la Cour Petersen

Arbejde:
sygetransport chauffør

Synsfejl:
Nærsynethed/Bygningsfejl

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
35 år

Book tid

Se hvilke tider der er ledige på en klinik nær dig!

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK
Simone Engbo Hansen

Simone Engbo Hansen

Selvstændig kommunikationsrådgiver

For cirka 3,5 år siden, mens Simone Engbo var på ferie, ændrede hendes syn sig. ”Det var som om, at mit fokus fra den ene dag til den anden gled væk fra mig.” ”Jeg følte at jeg gik fra 3D til 2D og fra den ene dag til den anden skulle jeg have briller.” Oplevelsen var voldsom og Simone Engbo måtte forbi en øjenlæge for at sikre, at der ikke var noget alvorligt galt. Allerede 6 mdr. efter hun havde fået briller, måtte hun investere i nogle nye, da hendes syn var forværret.

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book