Jeanette la Cour Petersen

Jeg har hele mit liv været utrolig nærsynet og mit job som chauffør er utroligt krævende af øjnene. Har brugt linser i ca 15 år men mine øjne havde begyndende irritation og blodudtrækning i pupilerne. Jeg synes heller ikke jeg kunne se optimalt med de aller bedste og dyreste linser, derfor operation.

Hurtig betjening og super god service i memiras klinik i Roskilde. Følte virkelig der blev lyttet til mine gener ved brug af linser. Selve laserbehandlingen gil hurtigt, 15 min. efter sad jeg i lænestolen med lukkede øjne med kaffe og chokolade indenfor min rækkevidde trods lukkede øjne. Vil beskrive behandlingen som lidt ubehagelig men uden nogen som helst form for smerte.

Total problemfrit. Kan gå i seng uden at tænke på linse udtag og igen om morgenen er man bare igang med det samme. Glemte allerede efter en uges tid at jeg nogensinde havde været utrolig svagtseende. dejligt. Kan se klokken om natten samt bevæge mig rundt på ukendt grund uden kvaler. Eneste lille ulempe er at man nu kan mærke hvor meget det svir i øjnene at skære løg. haha

Jeg forventede at komme så tæt på nulpunktet som muligt og det er blevet indfriet. Jeg ved at måske på længere sigt kan komme til at skulle bruge læsebriller men bare følelsen at at kunne undvære briller og linser nogensinde er utroligt befriende.

Søde piger, professoinel og hurtig betjening og der blir fulgt op på operationen. Jeg har ikke på noget tidspunkt følt mig utryg ved behandlingen.

Fordi det er den ultimative frihed.

Jeanette la Cour Petersen

Arbejde:
sygetransport chauffør

Synsfejl:
Nærsynethed/Bygningsfejl

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
35 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book