Johan Dahlgaard

Jeg valgte at få en behandling, fordi jeg har meget dårlig tårevæske, og derfor får jeg tit tørre øjne sidst på dagen. Det er rigtig irriterende, når man har linser, da man hele tiden skal blinke for at fugtiggøre ens øjne. Desuden ville jeg bare gerne være fri for linser og briller.

Selve behandlingen gik super hurtigt og var helt smertefri, så det kunne ikke være bedre. Personalet var super kompetente hele vejen igennem og informerede mig om forløbet. I dagene efter oplevede jeg en del smerte, men alle faser var jeg forberedt på, da jeg havde fået så god information inden, så intet kom som en overraskelse.

Jeg oplever min dagligdag efter behandlingen som fantastisk. Det er så dejligt og en kæmpe befrielse at vågne op uden at skulle tænke på linser og briller.

Mine forventninger var præcis, som forløbet var. Jeg havde regnet med, at jeg lå hjemme i ca. en uge, inden jeg kunne se og arbejde igen. Det tog faktisk kortere tid, da jeg allerede kunne møde på arbejde igen efter 6 dage, så det var bare super.

Memira er fantastisk. Kanon service, og de er altid smilende og hjælpsomme ved spørgsmål. Jeg ringede en del gange til deres kundeservice, og alle gange fik jeg et kompetent svar og god service, som gjorde mig afslappet inden behandlingen.

Jeg vil anbefale en behandling pga. friheden i ikke at skulle tænke på linser og briller, og fordi forløbet ikke er så farligt, som alle går og tror. Jeg vil anbefale Memira til alle mine venner pga. service, kompetence og venlighed.

Johan Dahlgaard

Arbejde:
Studerende

Synsfejl:
Nærsynet

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
26 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Palle Strøm

Palle Strøm

Slagtermester

Palle Strøm som til daglig leder og driver Læsø Slagteren, har oplevet en markant forandring i sit liv efter at have gennemgået en LASEK operation hos Memira i Aalborg i 2023.

Synsfejl: Nærsynet
Behandling: LASEK
Lena Høvring

Lena Høvring

Projekt manager

Efter at have kæmpet med en tiltagende nødvendighed for briller siden 2019, tog Lena skridtet til at udforske alternativer, som kunne tilbyde hende en permanent løsning. Hendes rejse med Memira, er ikke kun en fortælling om synsforbedring, men også om den tryghed og professionalisme, som hun mødte gennem hele processen.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK