Johan Dahlgaard

Jeg valgte at få en behandling, fordi jeg har meget dårlig tårevæske, og derfor får jeg tit tørre øjne sidst på dagen. Det er rigtig irriterende, når man har linser, da man hele tiden skal blinke for at fugtiggøre ens øjne. Desuden ville jeg bare gerne være fri for linser og briller.

Selve behandlingen gik super hurtigt og var helt smertefri, så det kunne ikke være bedre. Personalet var super kompetente hele vejen igennem og informerede mig om forløbet. I dagene efter oplevede jeg en del smerte, men alle faser var jeg forberedt på, da jeg havde fået så god information inden, så intet kom som en overraskelse.

Jeg oplever min dagligdag efter behandlingen som fantastisk. Det er så dejligt og en kæmpe befrielse at vågne op uden at skulle tænke på linser og briller.

Mine forventninger var præcis, som forløbet var. Jeg havde regnet med, at jeg lå hjemme i ca. en uge, inden jeg kunne se og arbejde igen. Det tog faktisk kortere tid, da jeg allerede kunne møde på arbejde igen efter 6 dage, så det var bare super.

Memira er fantastisk. Kanon service, og de er altid smilende og hjælpsomme ved spørgsmål. Jeg ringede en del gange til deres kundeservice, og alle gange fik jeg et kompetent svar og god service, som gjorde mig afslappet inden behandlingen.

Jeg vil anbefale en behandling pga. friheden i ikke at skulle tænke på linser og briller, og fordi forløbet ikke er så farligt, som alle går og tror. Jeg vil anbefale Memira til alle mine venner pga. service, kompetence og venlighed.

Johan Dahlgaard

Arbejde:
Studerende

Synsfejl:
Nærsynet

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
26 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book