Johan Dahlgaard

Jeg valgte at få en behandling, fordi jeg har meget dårlig tårevæske, og derfor får jeg tit tørre øjne sidst på dagen. Det er rigtig irriterende, når man har linser, da man hele tiden skal blinke for at fugtiggøre ens øjne. Desuden ville jeg bare gerne være fri for linser og briller.

Selve behandlingen gik super hurtigt og var helt smertefri, så det kunne ikke være bedre. Personalet var super kompetente hele vejen igennem og informerede mig om forløbet. I dagene efter oplevede jeg en del smerte, men alle faser var jeg forberedt på, da jeg havde fået så god information inden, så intet kom som en overraskelse.

Jeg oplever min dagligdag efter behandlingen som fantastisk. Det er så dejligt og en kæmpe befrielse at vågne op uden at skulle tænke på linser og briller.

Mine forventninger var præcis, som forløbet var. Jeg havde regnet med, at jeg lå hjemme i ca. en uge, inden jeg kunne se og arbejde igen. Det tog faktisk kortere tid, da jeg allerede kunne møde på arbejde igen efter 6 dage, så det var bare super.

Memira er fantastisk. Kanon service, og de er altid smilende og hjælpsomme ved spørgsmål. Jeg ringede en del gange til deres kundeservice, og alle gange fik jeg et kompetent svar og god service, som gjorde mig afslappet inden behandlingen.

Jeg vil anbefale en behandling pga. friheden i ikke at skulle tænke på linser og briller, og fordi forløbet ikke er så farligt, som alle går og tror. Jeg vil anbefale Memira til alle mine venner pga. service, kompetence og venlighed.

Johan Dahlgaard

Arbejde:
Studerende

Synsfejl:
Nærsynet

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
26 år

Vores kunder

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll

Tv-vært

Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine børn, som…

Armand Duplantis

Armand Duplantis

Verdensrekordholder i Stangspring

Armand Duplantis har verdensrekorden i stangspring med 6.18 meter indendørs og 6.15 meter udendørs. Han er desuden Olympisk mester. Han har fået lavet øjenlaser hos Memira, hvilket har givet ham stor frihed.

Tomas Persson Nordahl

Tomas Persson Nordahl

IT-tekniker og motorcross-kører

Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel.

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book