Johan Dahlgaard

Jeg valgte at få en behandling, fordi jeg har meget dårlig tårevæske, og derfor får jeg tit tørre øjne sidst på dagen. Det er rigtig irriterende, når man har linser, da man hele tiden skal blinke for at fugtiggøre ens øjne. Desuden ville jeg bare gerne være fri for linser og briller.

Selve behandlingen gik super hurtigt og var helt smertefri, så det kunne ikke være bedre. Personalet var super kompetente hele vejen igennem og informerede mig om forløbet. I dagene efter oplevede jeg en del smerte, men alle faser var jeg forberedt på, da jeg havde fået så god information inden, så intet kom som en overraskelse.

Jeg oplever min dagligdag efter behandlingen som fantastisk. Det er så dejligt og en kæmpe befrielse at vågne op uden at skulle tænke på linser og briller.

Mine forventninger var præcis, som forløbet var. Jeg havde regnet med, at jeg lå hjemme i ca. en uge, inden jeg kunne se og arbejde igen. Det tog faktisk kortere tid, da jeg allerede kunne møde på arbejde igen efter 6 dage, så det var bare super.

Memira er fantastisk. Kanon service, og de er altid smilende og hjælpsomme ved spørgsmål. Jeg ringede en del gange til deres kundeservice, og alle gange fik jeg et kompetent svar og god service, som gjorde mig afslappet inden behandlingen.

Jeg vil anbefale en behandling pga. friheden i ikke at skulle tænke på linser og briller, og fordi forløbet ikke er så farligt, som alle går og tror. Jeg vil anbefale Memira til alle mine venner pga. service, kompetence og venlighed.

Johan Dahlgaard

Arbejde:
Studerende

Synsfejl:
Nærsynet

Behandling:
LASEK, Øjenlaser

Alder ved operation:
26 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book