Johannes Maxweller – familiefar

Johannes var bare otte år gammel, da han fik sine første briller. Hverken briller eller linser har været den optimale løsning, derfor valgte han at blive opereret hos Memira. Herunder kan du læse om hans oplevelse.

Familiefar Johannes fortæller om sin rejse til et brillefrit liv

johannes

Mit nye liv uden briller og linser kan opsummeres til ét ord. Befrielse! Jeg følte den især lige efter operationen, men selv i dag, nogle år senere, er det stadig en enorm befrielse i min hverdag. Bare det at jeg ikke behøver at bekymre mig om briller og linser er en stor lettelse. Jeg kan i dag med lethed foretage mig alt det, som jeg tidligere synes var besværligt. At investere i en øjenoperation er de bedste penge jeg nogensinde har brugt. Jeg tror endda, hvis jeg lægger sammen gennem årenes løb, hvad jeg har brugt af penge på linser, briller og tilbehør, så tror jeg, det rent økonomisk er billigere i længden med en øjenoperation.

Briller og linser

Jeg var otte år gammel, da jeg fik mine første briller. Jeg mindes at min mor og jeg tog til optikeren, da min skolelærer havde bemærket, at jeg havde svært ved at se, det som hun skrev på tavlen. Da jeg blev 15 vendte det for mig, da jeg hørte tale om kontaktlinser, og at jeg tilmed var gammel nok til at bruge dem. På det tidspunkt var det dyrt at købe kontaktlinser, men jeg fik overtalt mine forældre alligevel. Fra den dag af valgte jeg at bruge kontaktlinser, hvilket jeg gjorde hver dag i næsten 20 år. Du kan nævne hvilket som helst problem, der er forbundet med kontaktlinser – jeg har prøvet det!

Første gang jeg så en reklame for Memira var jeg lige fyldt 33 år. 25 år efter at jeg havde fået mine første briller. Jeg blev helt vild ved tanken om at kunne se klart uden briller og linser. Jeg troede slet ikke, det var muligt. Jeg fik at vide til forundersøgelsen, at jeg var egnet til en øjenlaser, og jeg bookede en tid allerede til ugen efter.

Øjenlaser har givet mig frihed

På operationsdagen arbejdede jeg lidt om morgenen inden jeg tog til klinikken. Jeg følte mig aldrig nervøs og var rolig og forventningsfuld. Formegentlig skyldtes min rolighed de trygge omgivelser, jeg blev mødt med på klinikken. Som det første fik jeg en beroligende pille for at kunne slappe bedre af. Inden jeg kom ind på operationsstuen forklarede lægen mig endnu en gang hvordan indgrebet ville foregå og om jeg havde nogle spørgsmål. Så var det tid. Jeg kom ind på operationsstuen og fik bedøvende øjendråber i øjnene. Derefter gik det meget hurtigt. Jeg blev informeret om hvad der skete under hele forløbet, og der var absolut ingen smerte forbundet dermed. Det føltes som om, at der kun gik ganske få minutter! Helt utroligt!

Mit syn var ret sløret lige efter operationen, og jeg fik nogle bedøvende øjendråber med hjem. Da jeg kom hjem lagde jeg mig på sofaen, og der lå jeg resten af dagen. Med jævne mellemrum tog jeg nogle øjendråber, som lindrede svien og smerten i øjnene, og det hjalp faktisk ret meget. Selvfølgelig gjorde det lidt ondt til tider, men det var udholdeligt. Efter jeg havde sovet et par timer kunne jeg samme aften se tv’et helt skarpt. Det var næsten helt uvirkeligt. Dagen efter tog jeg på arbejde som sædvanligt men med én kæmpe forskel. Jeg havde hverken linser eller briller længere. Jeg følte mig så fri!

 

Johannes Maxweller

Arbejde:
Familiefar

Synsfejl:
Bygningsfejl, Nærsynet

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Alder ved operation:
33 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book