Khaddi Sagnia

Atleten Khaddi brugte både briller og linser, før hun besluttede sig for at undersøge, om hun kunne få lavet øjenlaser.

Behandlingsdagen og tanker om øjenlaser

Da jeg ankom på operationsdagen, blev jeg taget godt imod. Jeg skulle igennem et øjentjek og jeg fik beskrevet, hvordan operationen ville foregå. Et par minutter inden operationen fik jeg bedøvende dråber, som til min overraskelse virkelig bedøvede mine øjne.

Da jeg kom ind på operationsstuen, var jeg meget nervøs og bange. Men heldigvis havde jeg en sygeplejerske, som sad ved min side og holdt mig i hånden og strøg mig over skulderen, hvilket gav mig en stor tryghed.

Jeg var meget overrasket over, hvor hurtigt operationen gik. Efter operationen satte jeg mig op, og jeg kunne se med det samme. Jeg kan huske, at det første jeg kiggede på var et ur på væggen, der var lidt væk, men jeg kunne se det!! Jeg kan ikke beskrive glæden ved at kunne se uden hjælpemidler, det var så forbandet fedt!

Khaddi om tiden efter øjenlaser

Da jeg kom hjem, holdt jeg øjnene lukkede i 3 timer, og det sved. Efter 3 timer føltes øjnene gode igen, men jeg gik med solbriller på indendørs den første og anden dag, udendørs har jeg stadig solbrillerne på for ikke at udsætte øjnene for skarpt lys.

Nu her en uge efter operationen ser jeg meget godt. Jeg har ingen problemer med skarpt lys eller mærkelige konturer, men jeg kan se skarpt, hvilket gør mig meget glad. Jeg fortæller alle jeg møder, at jeg nu kan se uden briller.

Jeg er meget glad for, at jeg valgte at lægge mine øjne i Memiras hænder. Jeg var utrolig nervøs, især fordi det handlede om mine øjne, men jeg blev rigtig godt behandlet under hele forløbet, hvilket gjorde det nemmere for mig at vælge operationen og have tillid til lægen og sygeplejerskerne.

Khaddi Sagnia

Arbejde:
Atlet

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
FS-LASIK

Alder ved operation:
27 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book undersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book