Khaddi Sagnia

Atleten Khaddi brugte både briller og linser, før hun besluttede sig for at undersøge, om hun kunne få lavet øjenlaser.

Behandlingsdagen og tanker om øjenlaser

Da jeg ankom på operationsdagen, blev jeg taget godt imod. Jeg skulle igennem et øjentjek og jeg fik beskrevet, hvordan operationen ville foregå. Et par minutter inden operationen fik jeg bedøvende dråber, som til min overraskelse virkelig bedøvede mine øjne.

Da jeg kom ind på operationsstuen, var jeg meget nervøs og bange. Men heldigvis havde jeg en sygeplejerske, som sad ved min side og holdt mig i hånden og strøg mig over skulderen, hvilket gav mig en stor tryghed.

Jeg var meget overrasket over, hvor hurtigt operationen gik. Efter operationen satte jeg mig op, og jeg kunne se med det samme. Jeg kan huske, at det første jeg kiggede på var et ur på væggen, der var lidt væk, men jeg kunne se det!! Jeg kan ikke beskrive glæden ved at kunne se uden hjælpemidler, det var så forbandet fedt!

Khaddi om tiden efter øjenlaser

Da jeg kom hjem, holdt jeg øjnene lukkede i 3 timer, og det sved. Efter 3 timer føltes øjnene gode igen, men jeg gik med solbriller på indendørs den første og anden dag, udendørs har jeg stadig solbrillerne på for ikke at udsætte øjnene for skarpt lys.

Nu her en uge efter operationen ser jeg meget godt. Jeg har ingen problemer med skarpt lys eller mærkelige konturer, men jeg kan se skarpt, hvilket gør mig meget glad. Jeg fortæller alle jeg møder, at jeg nu kan se uden briller.

Jeg er meget glad for, at jeg valgte at lægge mine øjne i Memiras hænder. Jeg var utrolig nervøs, især fordi det handlede om mine øjne, men jeg blev rigtig godt behandlet under hele forløbet, hvilket gjorde det nemmere for mig at vælge operationen og have tillid til lægen og sygeplejerskerne.

Khaddi Sagnia

Arbejde:
Atlet

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
FS-LASIK

Alder ved operation:
27 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book forundersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book