Du kan trygt besøge vores klinikker – vi har fokus på hygiejne, væremidler og afstand. Læs mere om vores tiltag i forbindelse med Covid-19

Kim Blandfort Christensen - selvstændig og cyklist

Til daglig arbejder Kim med ledelsesrådgivning og marketing. Han er en aktiv mand, som godt kan lide at løbe og tage cyklen på arbejde. Her fortæller Kim om sin oplevelse med Memira og det at få foretaget en linseudskiftning.

Besvær i dagligdagen

Det er vigtigt for mig at have et godt syn, da jeg veksler mellem at skulle kunne se langt og samtidig arbejde på min computer. Jeg valgte at blive opereret, da det efterhånden var blevet bøvlet at bruge både kontaktlinser og læsebriller. Det var blevet besværligt i dagligdagen, både når jeg skulle arbejde, men også når jeg skulle cykle og løbe. Derfor var det naturligt for mig at vælge at blive opereret.

Undersøgelsen

Jeg havde i en længere periode tænkt over, om jeg skulle få undersøgt, om jeg kunne få opereret mine øjne. Da jeg på et tidspunkt modtog et brev fra Memira, tænkte jeg, at det var en god ide at finde ud af, om det overhovedet var en mulighed.

Da jeg var inde til undersøgelsen blev jeg præsenteret for hele processen. Hvad det var jeg skulle igennem, hvis jeg blev godkendt til en operation. Jeg fik altså en beskrivelse af hele forløbet, og jeg blev informeret omkring hvad der kunne være farligt eller uhensigtsmæssigt. Jeg blev også informeret omkring hvad en operation kunne gøre for mig, og hvad den ikke kunne. Jeg fik at vide, at jeg ikke ville få mit 16 årige syn tilbage, men det var egentlig heller ikke min forventning.

Alt i alt, synes jeg det var en god gennemgang af hele forløbet. Jeg havde en god oplevelse med undersøgelsen, og jeg følte jeg var i gode hænder. Efterfølgende kiggede jeg lidt på nettet og synes egentlig det var nemt at tage valget om at blive opereret.

Super godt forløb

Den dag jeg skulle opereres blev jeg taget godt imod på klinikken. Jeg fik at vide, hvad der ville ske de næste timer, og så kørte det ellers bare, som det skulle. To timer efter stod jeg på gaden og kunne se igen, og nu endnu bedre end da jeg gik ind! Jeg har været meget tilfreds med resultatet! Det er dejligt at slippe for besværet i forbindelse med arbejde, sport og rejser.
Bare det at jeg kan færdes frit når jeg løber eller cykler på arbejde, og at jeg ikke længere skal tænke på bøvlet med kontaktlinser, linsevæsker og læsebriller.

Selvom der er planlagt en efterkorrektion for mig, så er jeg meget fortrøstningsfuld. Det blev jeg allerede informeret om i starten. Jeg fik at vide, at med den type syn som jeg havde, skulle jeg sandsynligvis ind og have en korrigerende laseroperation.

Det har været et super godt forløb!

Bare det at jeg kan færdes frit når jeg løber eller cykler på arbejde, og at jeg ikke længere skal tænke på bøvlet med kontaktlinser, linsevæsker og læsebriller.

Kim Blandfort Christensen