Klaus Mørk Andersen

Klaus er jæger og landmand. Alderssynet der krævede, at han snart skulle have brillerne på – snart have brillerne af, gjorde at han opsøgte Memira, for at få en linseudskiftning. Men faktisk var linseudskiftningen ikke Klaus’ første synskorrigerende operation.

For snart 20 år siden, blev jeg laseropereret, fordi jeg så meget dårligt. Jeg kunne ikke genkende folk jeg kendte på 10 meters afstand, så dårligt så jeg. Og det var simpelthen så positivt, så jeg vidste også, at på et eller andet tidspunkt, at hvis mit syn senere ville blive ringere, så ville jeg ind og opereres igen

Laseroperation

For snart 20 år siden, blev jeg laseropereret, fordi jeg så meget dårligt. Jeg kunne ikke genkende folk, jeg kendte på 10 meters afstand, så dårligt så jeg. Og lige fra jeg kom ud fra laseroperationen kunne jeg se knivskarpt.  Det er jo simpelthen en helt utrolig oplevelse, at kunne det. Det var simpelthen så positivt, så jeg vidste, at hvis mit syn senere ville blive ringere, så ville jeg ind og opereres igen.

Jagt

Jeg er landmand, og jeg interesserer mig jo noget for jagt, fordi jeg synes det er en dejlig hobby, og man kommer ud i naturen.  Når jeg så er på jagt, så er det jo træls at bruge briller. Førhen, der havde jeg jo briller, og jeg skulle have briller på, når jeg skulle se langt, og hvis jeg så lige skulle sende en sms, eller kigge på et eller andet andet, så skulle man have brillerne af, og nogle andre briller på.  Så det gør en kæmpe forskel at være blevet opereret, så jeg er fri for det.

Jeg har fået sådan en linseoperation, hvor jeg har fået min egen linse skiftet ud med flerstyrkelinser. Og det virker helt perfekt. Det er dejligt. Det giver så meget ekstra livskvalitet.

Beslutningen og undersøgelsen

Før jeg tog beslutningen om at blive opereret i øjnene, der tænkte jeg selvfølgelig noget over, hvordan det skulle gå, og om de kunne gøre det ordentligt. Og der vil jeg bare sige, når man kommer ned til Memira og bliver modtaget på klinikken af nogle friske piger, professionelt personale, en dygtig øjenkirurg, optikere og sygeplejersker, så bliver man tryg. Man bliver undersøgt i øjnene først til én forundersøgelse, og før man skal ind og opereres, der bliver man undersøgt én gang til, for at se om det hele det er, som det skal være.

Gør det mon ondt?

Før jeg skulle ind og opereres, der var jeg lidt skeptisk overfor, om det gjorde ondt, at blive opereret, fordi det er jo lige godt et indgreb, hvor man piller den linse ud, jeg har i øjet og erstatter den med en ny. Men der gjorde ikke ondt. Altså slet ikke endda. Det mest ubehagelige er sådan set at tænke på det.

Dagen efter kunne jeg selvfølgelig mærke en ganske lille smule. Ligesom jeg havde lidt grus i øjnene. Og jeg fik selvfølgelig noget med til at dryppe dem med i de efterfølgende dage, og det virkede perfekt.

Klaus Mørk Andersen

Klaus Mørk Andersen

Arbejde:
Jæger

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning efter øjenlaser

Alder ved operation:
57 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book