Lene Siel

Arbejde:

Sangerinde

Synsfejl:

Alderssyn

Behandling:

Linseudskiftning (RLE)

Følg i Lene Siels fodspor og gør dit syn til en prioritet!

Med årene kommer visdom – men også alderssyn. Lene Siel tog sagen i egen hånd og valgte at investere i sit syn ved at kontakte Memira.

Efter år med udfordringer med aldersyn og besværet med linser og briller, tog Lene det skridt, der ændrede alt. Allerede 3-4 dage efter sin linseudskiftning mærkede hun en bemærkelsesværdig forbedring og kunne lægge brillerne på hylden.

Nu, efter operationen, beskriver Lene sin hverdag som forandret. Hun behøver kun lejlighedsvis en +1 detalje brille til de helt små opgaver, mens alt fra bøger til mobilen kan nydes uden besvær. ‘Mit syn var forbedret i en så væsentlig grad, at jeg kun ved meget små nørkle opgaver behøvede en +1 Brille,’ fortæller Lene. ‘Bøger og alt på mobilen kunne læses uden briller.’

Med tålmodighed og øjendråber til tørre øjne, tilpasser hjernen sig til det nye syn. ‘Der er ingen smerte forbundet med indgrebet, og en hurtig recovery,’ forsikrer Lene Siel. ‘Memira er gennemførte professionelle og man føler sig i helt trygge hænder gennem hele forløbet. Det er samtidig vigtig med tålmodighed, vi “ser med hjernen” og den skal arbejde lidt på at tilpasse sig de nye forhold.’

Men den befrielse det giver, at slippe af med den konstante afhængighed af briller, er uvurderlig. Så hvorfor vente? Tag det første skridt mod en klarere fremtid med Memira og føl dig fri som aldrig før!

Til dig som endnu ikke har udviklet alderssyn, kan vi korrigere dine synsfejl med en øjenlaseroperation.

“Efter 3-4 dage følte jeg markant synsforbedringen og lagde hurtigt brillerne på hylden”

Nu behøver Lene Siel ikke længere bekymre sig om bøvlet med briller og linser. Følg i Lenes fodspor og gør dit syn til en prioritet! Slip fri og nyd hver en tone og hvert øjeblik uden begrænsninger.

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK
Simone Engbo Hansen

Simone Engbo Hansen

Selvstændig kommunikationsrådgiver

For cirka 3,5 år siden, mens Simone Engbo var på ferie, ændrede hendes syn sig. ”Det var som om, at mit fokus fra den ene dag til den anden gled væk fra mig.” ”Jeg følte at jeg gik fra 3D til 2D og fra den ene dag til den anden skulle jeg have briller.” Oplevelsen var voldsom og Simone Engbo måtte forbi en øjenlæge for at sikre, at der ikke var noget alvorligt galt. Allerede 6 mdr. efter hun havde fået briller, måtte hun investere i nogle nye, da hendes syn var forværret.

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK