Linda Hallberg

Som makeup-artist er det vigtigt at have øje for detaljer, mønstre og farver. Jeg var nærsynet og ganske træt af alt besværet med ”grus i øjnene” om morgenen, og briller og linser, der ikke rigtigt passede mig. Derudover var jeg rigtig træt af, at jeg var nødt til at bruge penge på briller og linser. Jeg bestemte mig derfor for at slippe af med min synsfejl og kontaktede Memira.

Efter en konsultation hos Memira besluttede jeg mig for at få lavet en laseroperation. Også på selve dagen for min operation blev jeg virkelig godt modtaget på klinikken og følte mig meget meget tryg. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål og tilmed et telefonnummer til en optiker, som jeg kunne ringe til, hvis jeg blev urolig omkring noget ved min operation.

Inden jeg fik lavet min laseroperation, overvejede jeg selvfølgelig hvad der kunne ske. Men metoden som blev brugt i mit tilfælde, er den der hedder FS-LASIK og som gør mindst ondt. Det er en vældig sikker metode, så jeg var ikke spor urolig. Resultatet blev helt utroligt godt, og jeg har slet ikke oplevet nogle gener eller bivirkninger efterfølgende. Umiddelbart efter behandlingen kunne jeg godt se en slags glød eller glorie omkring lamper, når det var mørkt – men nu ser jeg fantastisk godt! Jeg anbefaler det virkelig.

Linda Hallberg

Arbejde:
Makeup-artist

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Palle Strøm

Palle Strøm

Slagtermester

Palle Strøm som til daglig leder og driver Læsø Slagteren, har oplevet en markant forandring i sit liv efter at have gennemgået en LASEK operation hos Memira i Aalborg i 2023.

Synsfejl: Nærsynet
Behandling: LASEK
Lena Høvring

Lena Høvring

Projekt manager

Efter at have kæmpet med en tiltagende nødvendighed for briller siden 2019, tog Lena skridtet til at udforske alternativer, som kunne tilbyde hende en permanent løsning. Hendes rejse med Memira, er ikke kun en fortælling om synsforbedring, men også om den tryghed og professionalisme, som hun mødte gennem hele processen.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK