Linda Hallberg

Som makeup-artist er det vigtigt at have øje for detaljer, mønstre og farver. Jeg var nærsynet og ganske træt af alt besværet med ”grus i øjnene” om morgenen, og briller og linser, der ikke rigtigt passede mig. Derudover var jeg rigtig træt af, at jeg var nødt til at bruge penge på briller og linser. Jeg bestemte mig derfor for at slippe af med min synsfejl og kontaktede Memira.

Efter en konsultation hos Memira besluttede jeg mig for at få lavet en laseroperation. Også på selve dagen for min operation blev jeg virkelig godt modtaget på klinikken og følte mig meget meget tryg. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål og tilmed et telefonnummer til en optiker, som jeg kunne ringe til, hvis jeg blev urolig omkring noget ved min operation.

Inden jeg fik lavet min laseroperation, overvejede jeg selvfølgelig hvad der kunne ske. Men metoden som blev brugt i mit tilfælde, er den der hedder FS-LASIK og som gør mindst ondt. Det er en vældig sikker metode, så jeg var ikke spor urolig. Resultatet blev helt utroligt godt, og jeg har slet ikke oplevet nogle gener eller bivirkninger efterfølgende. Umiddelbart efter behandlingen kunne jeg godt se en slags glød eller glorie omkring lamper, når det var mørkt – men nu ser jeg fantastisk godt! Jeg anbefaler det virkelig.

Linda Hallberg

Arbejde:
Makeup-artist

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book