Linda Hallberg

Som makeup-artist er det vigtigt at have øje for detaljer, mønstre og farver. Jeg var nærsynet og ganske træt af alt besværet med ”grus i øjnene” om morgenen, og briller og linser, der ikke rigtigt passede mig. Derudover var jeg rigtig træt af, at jeg var nødt til at bruge penge på briller og linser. Jeg bestemte mig derfor for at slippe af med min synsfejl og kontaktede Memira.

Efter en konsultation hos Memira besluttede jeg mig for at få lavet en laseroperation. Også på selve dagen for min operation blev jeg virkelig godt modtaget på klinikken og følte mig meget meget tryg. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål og tilmed et telefonnummer til en optiker, som jeg kunne ringe til, hvis jeg blev urolig omkring noget ved min operation.

Inden jeg fik lavet min laseroperation, overvejede jeg selvfølgelig hvad der kunne ske. Men metoden som blev brugt i mit tilfælde, er den der hedder FS-LASIK og som gør mindst ondt. Det er en vældig sikker metode, så jeg var ikke spor urolig. Resultatet blev helt utroligt godt, og jeg har slet ikke oplevet nogle gener eller bivirkninger efterfølgende. Umiddelbart efter behandlingen kunne jeg godt se en slags glød eller glorie omkring lamper, når det var mørkt – men nu ser jeg fantastisk godt! Jeg anbefaler det virkelig.

Linda Hallberg

Arbejde:
Makeup-artist

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll

Tv-vært

Mattias Hundebøll Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine…

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book