Linda Maaside

Det med alderssynet var en stor nedtur

Jeg har altid været så heldig at have et glimrende syn. Derfor blev det en decideret nedtur for mig, da jeg begyndte at mærke, at jeg skulle knibe øjnene sammen for at se på mobilen eller se tv. Til at begynde med gik det jo rimelig godt, men jeg mærkede alligevel hurtigt, at det blev mere anstrengende at få det hele med, og der gik ikke mange måneder, før jeg måtte krybe til korset og anskaffe mig nogle læsebriller.

For mig var det et stort skridt. Jeg har jo altid set perfekt og har derfor ikke haft erfaring med hverken briller eller kontaktlinser, og det var altså heller ikke noget som rigtig fristede med.

Jeg ville ganske enkelt have det som før: Jeg ville se godt – helt uden at være afhængig af hjælpemidler. Jeg googlede derfor, og fandt frem til at der var et Memira Eyecenter lige i nærheden. Så var valget jo let, og den 8. november 2018 gennemførte jeg min linseudskiftning.

Linda Maaside

Arbejde:
Selvstændig

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
49 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse, der giver svar på om du kan slippe for briller og linser.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

“Jeg vil se godt – helt uden at være afhængig af hjælpemidler. Da jeg begyndte at mærke. At mit syn blev dårligere var valget derfor enkelt.”

Der er ikke noget at være nervøs over

Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg var lidt nervøs før operationen, så det er jo dejligt at kunne sige: at operationen gik super fint.

For det første gik det super hurtigt, og for det andet gjorde det overhoved ikke ondt. Jeg vil tro at de brugte ca. 15 minutter pr. øje, men det er måske bare min fornemmelse. Det hele var så stille og roligt, så jeg må indrømme, at jeg ikke rigtig lagde mærke til tiden. Efter lokalbedøvelsen mærkede jeg heller ikke noget, det var helt smertefrit.

Det sjoveste var egentligt det som skete lige efter operationen. Jeg blev fulgt ind i hvilerummet, og der må jeg indrømme jeg fik hvilet mig, faktisk så meget at jeg faldt i søvn. Det siger jo lidt om min oplevelse af at være i de bedste hænder.

Hvad han ændret sig?

Allerede med det samme efter operationen kunne jeg se alt med lille skrift, uden problemer. Det var en stor lettelse. Jeg er jo vant til at leve mit liv så ”simpelt” så muligt, så for mig var det vigtigt ikke at være afhængig af briller eller andre hjælpemidler.

Noget af det første jeg gjorde, var derfor at ændre størrelsen på skriften på min mobiltelefon. Da mit syn begyndte at blive dårligere, havde jeg nemlig sat størrelsen op til maks., men nu er jeg tilbage på den mindste størrelse igen. For mig er det en befrielse.

I det daglige oplever jeg, hvor meget lettere det er at læse varedeklarationer og den slags, hvor skriften er meget lille, og da det er noget jeg gør meget i mit arbejde, er det altså guld værd.

Gør det!

Mit råd er klart: Er du træt af at se dårligt, bør du helt bestemt tjekke, om du er egnet til en øjenoperation, og på baggrund af mine egne erfaringer, giver jeg Memira mine bedste anbefalinger. Én ting er jo at resultatet blev godt. Men når jeg også ser på det samlede forløb fra undersøgelse til operation og kontrol, så følte jeg mig altså bare tryg hele tiden.

Mvh Linda Maaside

Test: Hvilken behandling passer til dig

Flere kunder

Tomas Persson Nordahl

Tomas Persson Nordahl

IT-tekniker OG endurokører

Tomas havde mange udfordringer i forbindelse med sine synsfejl, især fordi han kører motor cross og enduro. Et godt syn er meget vigtigt i disse sportsgrene, men hverken briller eller kontaktlinser er optimale løsninger. Så hvad gjorde Tomas? Han fik en øjenlaserbehandling!

Lamar Mahmuzic

Lamar Mahmuzic

DJ

Lamar havde problemer med både briller og kontaktlinser i sit arbejde som DJ. Han besluttede sig derfor for at lave en øjenlaserbehandling i Memira. Læs om hans oplevelse og hvordan øjenlasere ændrede hans hverdag.

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll

Tv-vært

Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine børn, som han gerne vil tumle og have dyb kontakt med.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book