Louise Haldbo Balslev

Louise er en passioneret sejler, og i erkendelse af at det blå element rimer meget dårligt på briller og linser, besluttede hun sig for at få en laseroperation. En beslutning, hun ikke har fortrudt i ét sekund!

Det har været utroligt belastende at have briller og kontaktlinser, fordi man får vand i hovedet eller man er ude i regnvejr, og man får tov i hovedet og måske ryger brillerne af

At sejle med briller

Udover at jeg sejler i min fritid, arbejder jeg også med sejlsport til daglig. Det har været utroligt belastende at have briller og kontaktlinser, fordi man får vand i hovedet, eller måske får man et tov i hovedet, og så ryger brillerne af, og jeg har altså været så ”blind”, at så har jeg ikke kunne se. Og linser har heller ikke været en løsning for mig, så mit syn har jo altså været en kæmpe udfordring.

Dagen op til operationen

Dagen op til operationen, der gik jeg og tænkte sådan lidt over, hvordan føles det egentligt? Hvad er det sådan helt præcist, der sker? Så var jeg inde og læse om det på hjemmesiden og blev meget beroliget over at læse, at det var så kort tid man skulle være på operationsbordet, og det var ret godt at få læst, hvad det præcis var, der skulle ske.

Operationsdagen

Den dag jeg blev opereret, kom jeg ind på klinikken i København, og blev modtaget af nogle helt utrolig søde mennesker, og jeg følte, at jeg var den eneste der. Og det var lidt utroligt, for jeg kunne godt se, at der var jo mange andre der, som også skulle have lavet operation den dag. Men jeg følte virkelig, at jeg var i gode og trygge hænder.

Det hele var meget professionelt, og der var en rolig dejlig stemning. Jeg var selvfølgelig lidt nervøs, fordi det er trods alt øjnene, det handler om. Det er ikke bare som at gå til frisøren, når man skal have ny frisure, man har sådan lidt hjertebanken. Men jeg blev meget rolig og syntes, det var et virkelig fint forløb.

Jeg blev på klinikken i nogle timer efter operationen, og så kunne jeg tage hjem med solbriller på. Og den sol der, den var så ikke så rar. Men for søren da, når man går ud fra klinikken – så kan man bare se med det samme, det er jo helt vildt. Utrolig oplevelse