Lukas Biörnsson – faldskærmsudspringer og flymekaniker

Lukas Biörnsen havde både problemer på jobbet og når han hoppede faldskærm, da hverken briller eller linser fungerede for ham. Han fik fjernet sin langsynethed med et linseimplantat, ICL.

 Arbejde og fritid

Jeg arbejder som flymekaniker, hvilket ofte indebærer at jeg skal arbejde i meget små rum, hvor der er varmt og beskidt. Brillerne bliver klistret og det er svært at fjerne både olie og sod.

Min store hobby er at springe faldskærm, hvor jeg bruger beskyttelsesbriller. Her er det lidt svært med almindelige briller, da de ofte dugger, hvilket er ret irriterende, når man er i frit fald! Derfor brugte jeg faktisk kontaktlinser, når jeg skulle springe faldskærm, selvom jeg egentlig slet ikke bryder mig om at bruge dem.

Langsynet

Jeg er langsynet og fik lavet et linseimplantat i stedet for en øjenlaser. Optikeren forklarede mig, at resultatet ved langsynethed ville blive bedre med denne metode – for mit vedkommende. Operationen forløb som den skulle – det var bare at lægge sig på briksen, og så kørte det ellers bare derud af. Jeg synes slet ikke jeg kunne mærke noget, der var bare et skarpt lys, som jeg skulle kigge op i. Efter operationen satte jeg mig op og kunne med det samme se sekundviseren på uret – fantastisk!

Super tilfreds

Jeg er super tilfreds med mit syn efter operationen, og jeg havde ikke engang brug for supplerende linser eller briller. Til efterkontrollen bekræftede optikeren, at jeg nu kunne se meget bedre, men at det stadig var muligt at få et endnu bedre syn med en opfølgende øjenlaser. Eftersom at det indgik i Memiras 5-års garanti takkede jeg ja-tak. Jeg synes, at jeg så utrolig godt inden, men nu ser jeg endnu bedre!

Hvis man har så stor en synsfejl, som jeg havde, synes jeg absolut at man skal få foretaget en operation – hvis man kan!

Tak til Skånes faldskærmsklub

Jeg synes slet ikke jeg kunne mærke noget, der var bare et skarpt lys, som jeg skulle kigge op i. Efter operationen satte jeg mig op og kunne med det samme se sekundviseren på uret – fantastisk!

Lukas Biörnsson

Lukas Biörnsson

Arbejde:
Faldskærmsudspringer & flymekaniker

Synsfejl:
Langsynet

Behandling:
linseimplantat

Alder ved operation:
28 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book