Lukas Biörnsson – faldskærmsudspringer og flymekaniker

Lukas Biörnsen havde både problemer på jobbet og når han hoppede faldskærm, da hverken briller eller linser fungerede for ham. Han fik fjernet sin langsynethed med et linseimplantat, ICL.

 Arbejde og fritid

Jeg arbejder som flymekaniker, hvilket ofte indebærer at jeg skal arbejde i meget små rum, hvor der er varmt og beskidt. Brillerne bliver klistret og det er svært at fjerne både olie og sod.

Min store hobby er at springe faldskærm, hvor jeg bruger beskyttelsesbriller. Her er det lidt svært med almindelige briller, da de ofte dugger, hvilket er ret irriterende, når man er i frit fald! Derfor brugte jeg faktisk kontaktlinser, når jeg skulle springe faldskærm, selvom jeg egentlig slet ikke bryder mig om at bruge dem.

Langsynet

Jeg er langsynet og fik lavet et linseimplantat i stedet for en øjenlaser. Optikeren forklarede mig, at resultatet ved langsynethed ville blive bedre med denne metode – for mit vedkommende. Operationen forløb som den skulle – det var bare at lægge sig på briksen, og så kørte det ellers bare derud af. Jeg synes slet ikke jeg kunne mærke noget, der var bare et skarpt lys, som jeg skulle kigge op i. Efter operationen satte jeg mig op og kunne med det samme se sekundviseren på uret – fantastisk!

Super tilfreds

Jeg er super tilfreds med mit syn efter operationen, og jeg havde ikke engang brug for supplerende linser eller briller. Til efterkontrollen bekræftede optikeren, at jeg nu kunne se meget bedre, men at det stadig var muligt at få et endnu bedre syn med en opfølgende øjenlaser. Eftersom at det indgik i Memiras 5-års garanti takkede jeg ja-tak. Jeg synes, at jeg så utrolig godt inden, men nu ser jeg endnu bedre!

Hvis man har så stor en synsfejl, som jeg havde, synes jeg absolut at man skal få foretaget en operation – hvis man kan!

Tak til Skånes faldskærmsklub

Jeg synes slet ikke jeg kunne mærke noget, der var bare et skarpt lys, som jeg skulle kigge op i. Efter operationen satte jeg mig op og kunne med det samme se sekundviseren på uret – fantastisk!

Lukas Biörnsson

Lukas Biörnsson

Arbejde:
Faldskærmsudspringer & flymekaniker

Synsfejl:
Langsynet

Behandling:
linseimplantat

Alder ved operation:
28 år

Book tid

Se hvilke tider der er ledige på en klinik nær dig!

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK
Simone Engbo Hansen

Simone Engbo Hansen

Selvstændig kommunikationsrådgiver

For cirka 3,5 år siden, mens Simone Engbo var på ferie, ændrede hendes syn sig. ”Det var som om, at mit fokus fra den ene dag til den anden gled væk fra mig.” ”Jeg følte at jeg gik fra 3D til 2D og fra den ene dag til den anden skulle jeg have briller.” Oplevelsen var voldsom og Simone Engbo måtte forbi en øjenlæge for at sikre, at der ikke var noget alvorligt galt. Allerede 6 mdr. efter hun havde fået briller, måtte hun investere i nogle nye, da hendes syn var forværret.

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book