Mahdi Jallaw

Arbejde:

Professionel bokser

Synsfejl:

Langsynet

Behandling:

TRANS-PRK

Mahdi Jallaw er med sine blot 23 år, allerede et kendt navn inden for boksning. I en alder af 15 år opdagede Mahdi at han havde begyndende synsnedsættelse, hvilket især gjorde det svært for ham, når han skulle i ringen. Derfor valgte han at booke en operation hos Memira, så han kan fokusere på hans karriere og ikke bekymre sig om synet, når han skal i ringen.

”Jeg ser 100%, der er ikke noget der irriterer mig længere og jeg føler mig fri.”

Mahdi Jallaw er med sine blot 23 år, allerede et kendt navn inden for boksning. Allerede i 2018 debuterede han, efter blandt andet at have vundet både U15 og U17 Europamesterskaberne som amatørbokser og er i dag professionel bokser.

I en alder af 15 år opdagede Mahdi at han havde begyndende synsnedsættelse, hvilket især gjorde det svært for han, når har skulle i ringen. ” Det har påvirket mig rigtig meget at bruge linser, det har været en kæmpe udfordring, især under kampe, hvor der er er stor chance for at linsen ryger af og jeg så ikke kan se min modstander” også i hans privatliv var det generende for Mahdi at bruge linser ”Det var irriterende at bruge linser. Især når man står op om morgenen og så skal man lige have linser på. Eller når man skal i seng, så skal man tage dem af” 

Boksning og linser er ikke en god kombination

Mahdi har igennem hans karriere flere gange oplevet at en linse røg ud under en kamp og at han derfor ikke kunne se hans modstander ordentligt. Efter at have talt med en ven, som anbefalede Memira bookede Mahdi tid til en forundersøgelse, for at høre nærmere omkring hans muligheder for en øjenlaseroperation.

Før operationen

”Jeg var lidt nervøs før operationen, det er jo ens øjne de skal pille ved” han fortsætter og fortæller, ”det som overraskede mig ved operationen det var at det kun tog omkring 1 min.” og at ”selve operationen gjorde slet ikke ondt, der var ingen smerter overhovedet”

I dag er Mahdi færdig behandlet og superglad for resultatet, som ifølge ham selv har givet ham mere frihed. Mahdi fik en Trans PRK også kendt som en no-cut øjenlaseroperation. En Trans PRK anbefales, hvis det ved forundersøgelsen viser sig, at en FS-LASIK ikke er muligt grundet udformningen af ens hornhinder.

Efter operationen tog Mahdi solbriller på og blev kørt hjem og fik sovet et par timer men ”allerede da jeg stod op igen der kunne jeg se”

”Der er mange der har spurgt mig, hvordan jeg så ser efter operation” til det svarer Mahdi ”jeg ser 100%, der er ikke noget der irriterer mig længere og jeg føler mig fri”

Mahdi afslutter ”jeg vil klart anbefale det, fordi der er ingen smerter, det tager max. 1 min og allerede et par timer efter så kan du se, så jeg vil klart anbefale det”

Er du interesseret i at vide mere om øjenlaseroperation samt hvordan vi kan hjælpe dig slippe for bøvlet med briller og linser, så læs mere her.

Hør Mahdi Jallaw fortælle omkring hans forløb hos Memira, hvordan livet som professionel bokser var før hans øjenlaseroperation samt hvordan han i dag ser helt skarpt, når han går i ringen.

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK