Monica Holtz

Arbejde:

Pædagogmedhjælper

Synsfejl:

Grå stær

Behandling:

Grå stær operation

Monica’s oplevelse hos Memira: Fra grå stær til HD syn.

Læs Monicas inspirerende historie om, hvordan en grå stær operation hos Memira forvandlede hendes syn og livskvalitet. Oplev, hvordan hun gik fra sløret syn til krystalklar HD-vision uden briller eller kontaktlinser. Læs med og opdag, hvordan Memira kan hjælpe dig!

Opdagelsen af grå stær

Monica arbejder til daglig som pædagogmedhjælper i en børnehjælp og har gjort det siden 2010. Hun opdagede ikke selv, at hun havde grå stær. Det var hendes optiker, der bemærkede starten af grå stær og anbefalede, at hun fik en tid hos en øjenlæge. Desværre var der over et års ventetid hos alle de øjenlæger, hun kontaktede i Roskilde. Heldigvis havde hun et vennepar, der havde fået foretaget en linseudskiftning hos Memira, og de anbefalede hende, at prøve at tage fat i Memiras private øjenlæge.

Valget af Memira’s private øjenlæge

Monica besluttede sig for at kontakte Memira, og allerede ved hendes første undersøgelse blev det klart, at hun kunne få fjernet sin grå stær og samtidig få sit langsyn forbedret. Det var en stor lettelse for hende at vide, at hun kunne blive fri for mange af de problemer, hun havde haft med sit syn.

Forløbet hos Memira var en utrolig positiv oplevelse for Monica. Fra det øjeblik hun trådte ind i klinikken, følte hun sig tryg og godt behandlet. “Jeg har aldrig følt mig så tryg i en sundhedsmæssig situation før,” fortæller Monica. Personalet var yderst professionelle og tog sig tid til at forklare alt nøje og roligt.

Ny hverdag uden briller og kontaktlinser

Selve operationen var mindre skræmmende, end hun havde frygtet. “Jeg havde lidt kriller i maven, men personalet forklarede alt, og jeg følte mig meget tryg,” siger Monica. Allerede få timer efter operationen bemærkede hun en markant forbedring. Farverne var klare, og hun kunne se detaljer, som hun ikke havde lagt mærke til før. “Det var som at se verden i HD,” beskriver Monica.

Efter operationen har Monica fået en helt ny hverdag. Hun er ikke længere afhængig af kontaktlinser og briller. “Det er fantastisk at kunne se klart uden at skulle bekymre sig om briller eller kontaktlinser,” siger Monica. Det har også gjort det lettere for hende at rejse og nyde fritiden uden besvær.

Monica kan kun give sine varmeste anbefalinger til Memira. Deres professionelle tilgang og omsorg har virkelig gjort en forskel i hendes liv. “Hvis du overvejer en øjenoperation, tøv ikke med at kontakte dem – det kan ændre dit liv, som det har ændret mit,” afslutter Monica.

“Jeg følte mig tryg og godt behandlet hos Memira’s øjenlæge. Jeg ser nu verden i HD.”