Nicolai Østergaard

Nicolai kom til med Memira med synsfejl, der både indbefattede langsynethed, nærsynethed og bygningsfejl. Efter en operation med et linseimplantat ser han nu, som han skal.

Nicolai Østergaard

Arbejde:
Brandmand

Synsfejl:
Langsynet/Nærsynet/Bygningsfejl

Behandling:
linseimplantat

Alder ved operation:
31 år

Som jeg ser det, er jeg gået fra muldvarp til ørn.

Ikke bare et nummer

Brillerne har irriteret mig hele livet, men der er ingen tvivl om, at det var mit arbejde, der fik mig til at træffe den endelige beslutning. Det siger jo sig selv, at mit syn er vigtigt i mit arbejde. Vi skal have skarpe øjne både dag og nat, fordi vi kører på alle tider af døgnet. Og vigtigst af alt er, når jeg skal ud af sengen om natten, der skal jeg ikke til at famle efter briller. Et element som regn, det er heller ikke noget problem nu, fordi jeg slipper for våde og duggede briller.

Jeg valgte Memira inde i København, fordi følelsen til min forundersøgelse var, at man ikke bare var et nummer. Man var velkommen, og der var styr på tingene, og man blev taget rigtig-rigtig godt imod. Så det var ikke meget, der skulle til, før jeg sagde, at det er hér det skal være.

At læse nummerplader

Op til operationen, var jeg selvfølgelig nervøs, hvilket jeg tænker, at rigtig mange er. Men den foregik jo stille og roligt, i meget stille omgivelser. Alt bliver forklaret undervejs, og der er ikke noget at mærke under selve operationen. Der bliver taget hånd om én, og en kærlig hånd bliver lagt på skulderen, hvis man synes, det er en lille smule ubehageligt. Men der er ingen smerte eller noget.

Linseudskiftning Memira-kunde

Den oplevelse, når man kommer ud inde fra operationen, den rejse, den rutsjetur starter med det samme. Når man har brugt briller og linser i hele sit liv – og været irriteret over dét. Når man så, faktisk på dagen, kan gå ud fra Memira og læse nummerplader. Der bliver man rimelig overtaget af følelserne. Og selvom man er mand – så kan det ikke holdes helt tilbage.

Resultatet var der jo nærmest med det samme. Dagen efter måtte min kæreste faktisk minde mig om, at jeg altså lige var blevet opereret, så jeg skulle ikke køre på værkstedet eller arbejde. Jeg havde ingen gener, ingen tørre øjne, ingen ting. Så jeg var meget-meget overrasket.

Mere frihed i fritiden

I min fritid spiller jeg jo golf, og dér har operationen altså også været positiv. Jeg ser langt bedre nu,efter operationen, end jeg gjorde før med briller eller linser, og det jo fedt i sig selv. Men det er også positivt, fordi jeg nu kan vælge lige præcis de solbriller, jeg vil, ned fra hylden, bla. også de solbriller, der kan hjælpe mit golfspil en lille smule.

“Det er et Norwegian-fly”

Kort tid efter min operation, sad min kæreste og jeg hjemme i haven, hvor der kom en flyver ind over os, med en indflyvning til København. Så sagde jeg til min kæreste “det dér – det er en Nowegian-flyver.” Og hun kigger straks på mig, og siger, “ja den er god med dig”. Så tog vi flight appen og så, at det var en Norwegian-flyver. Og der er ingen tvivl om, at jeg selvfølgelig ikke kunne se, hvad der stod på siden af flyveren. Men hele silhuetten af flyveren, der kunne jeg se, at det var en Norwegian-flyver. Og hun har ellers været den, der har set bedst hjemme hos os, men det er der blevet lavet om på nu.

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book